Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bine v-am gasit

florinrob

Postări Recomandate

Buna ziua,

Numele meu este Rob Florin, am 44 de ani si sunt din Arad. In tineretea mea am alergat pe doua roti. Ultima motocicleta (enduro) am vandut-o anul trecut. Dupa mai multe incercari de a circula in siguranta pe drumurile publice, am considerat ca este mai bine sa imi vand motocicleta si sa ma rezum la masini daca vreau sa raman intreg.

Nu am inca o masina de teren, o caut de ceva vreme. Dupa mai multe vizite nereusite privind achizitia unei masini (una imi spunea la telefon si prezenta in poze si alta era in realitate) se pare ca o sa reusesc sa achizitionez un Nissan Patrol 2.8TDI de prin 1999.

Imi doresc o masina pt. iesiri in natura si de ce nu, poate ceva expeditii.

Ma bucur sa constat existenta acestei mari familii si salut existenta sa cat si salutul meu cordial acordat cunoscutilor mei pe care constat ca fac parte deja din aceasta mare familie.

Va urez succes tuturor cat si multe satisfactii in activitatea fiecaruia. :10

P.S.

Sigur, am inteles, cand o sa am masina o postez aici. :h5

Nissan Patrol GR, 3.0 TDI, 2004

Everything for your safety

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bine v-am gasit

bine ai venit !!!

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cu intarziere,... :W Bine ai venit Florin!

Am fost plecat in concediu si n-am vazut pana acum topicul tau.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

:hi Bine ai venit co-aradene. Atentie!!! "fenomenul" produce dependenta. Dar EGAL... . Ia legatura cu Miron, Bucur, Mauri, Ioana, Soimu`, Serj, MariusS & co. si ORCA (Off-Road Club Arad), i-ati repede un "acaret" si da-i "guma". Probabil ca o sa uiti "urgent" motocicleta. Nu ca n-ar "haios" cu motoru`, dar din pacate, in Romania, n-ai unde.

PATROLATOR

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare