Lipoveanu Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 atentie !!!! cel mai bun raspuns se premiaza .... sa zicem ca gasesti un biletel la stergatoare ... : '' daca mai parkezi aici i-ti tai simex-urile , si mai umplii si trotuarul de noroi !!! ' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Da` de fapt care-i intrebarea, in ce consta concursul? CA COncursul de imprejurari l-am inteles.... :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator las un alt bilet in loc : "nu ma incita la violentza ,nu ma obliga sa te ranesc! orice pana la simexuri!!! deteriorarea acestora poate dauna grav sanatatii!" traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Ala e vreun cunoscator....daca stie ce-s alea simex-uri :D Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator :) Pai daca as avea unde lasa raspunsul acesta ar fi "SCUZE" ! Pentru ca la amenintari nu se raspunde cu amenintari, pentru ca nu trebuie sa profitam de faptul ca putem sari borduri cu masinile noastre ca sa parcam pe trotuare, decat in cazul in care acolo este amenajat un loc de parcare, si pentru ca in mod normal ar trebui sa curatam masinile de noroi inainte de a iesi din teren pe asfalt. Nu spun toate astea ca si o critica, ci doar cu sinceritate, si nici nu inseamna ca eu ma comport astfel, dar ma straduiesc. :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator atentie !!!! cel mai bun raspuns se premiaza .... sa zicem ca gasesti un biletel la stergatoare ... : '' daca mai parkezi aici i-ti tai simex-urile , si mai umplii si trotuarul de noroi !!! ' Poti sa-i raspunzi ce vrei, sau nimic, pt. ca numai gura-i de el. Daca era "hotarit", nu gaseai nici un biletel. Gaseai SIMEX-urile franjuri. PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator @Patrolator.....poate nu a avut brisca destul de ascutita sa poata penetrea Simex-urile .....sau poate....O zis nevasta lui ala care o pus biletelul.....ia uite ce dur e vecinul nostru...mmmm.....ce masina are..... asa cand il vad plin de noroi ma face sa ma gandesc la un jacuzii....sa il spal pe spate..... si noah probabil omu o fii gelos :ypu :ha: :happy Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Poate are omul o spalatorie auto in apropiere si s-a gandit el asa ca merge sa faca un banut spaland simex-urile tale.... nu de alta da nu o sa se mai murdareasca trotuarul. Eu as lasa un biletel in loc, cu : " Cat ii la tine ext/int? " OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator din punct de vedere psihologic ai dreptate.din punct de vedere al moral si al lumii civilizate in care traim ai din nou dreptate,dar sincer asta este biletul p care eu il lasam in schimb din mai multe motive: daca e atat de "bazat" incat sa lase astfel de biletzele si destul de mitocan incat sa inceapa direct cu ameintzarile atunci nu merita decat un raspuns identic! de regula astfel de oamani carora le este teama sau nu sunt capabili de un dialog ,merita sa li se rada in fatza si prin acel mesaj exact asta am facut ! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator @Patrolator.....poate nu a avut brisca destul de ascutita sa poata penetrea Simex-urile .....sau poate....O zis nevasta lui ala care o pus biletelul.....ia uite ce dur e vecinul nostru...mmmm.....ce masina are..... asa cand il vad plin de noroi ma face sa ma gandesc la un jacuzii....sa il spal pe spate..... si noah probabil omu o fii gelos :ypu :ha: :happy :grin: Daca un om "hotarit" se hotaraste sa faca ceva, o face. Nu-i trebuie "brisca". Le sfirteca cu dintii. :ha: :ha: :ha: Crezi ca Chuck Norris scrie bilete de genul: ATENTIE! Round-house-kick! PERICOL DE MOARTE! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Pare putin fantezista scrisorica. Unul care stie ce e Simex ar trebui sa fie offroader. Un offroader care sa scrie asa ceva... ciudat. Mai degraba as scrie ca daca ma mai blocheaza il troliez :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator ca atentie !!!! cel mai bun raspuns se premiaza .... sa zicem ca gasesti un biletel la stergatoare ... : '' daca mai parkezi aici i-ti tai simex-urile , si mai umplii si trotuarul de noroi !!! ' Pe mine nu m-ar impresiona prea tare. Nu cred ca ii scrii bine. Trebuie sa ii faci un biletel mai convingator, mai infricosator. Ceva care sa-l atinga, sa-l puna cu botul pe labe pe mojic. :ha: :ha: Mai gandestete la text Lucian. Sau mai bine fii mai impaciuitor ca si tu ai 4x4. :grin: Sau tu ai gasit biletul asta? :ha: :ha: ca nu cred. Tu Simex? Si murdare?(n-ai unde sa le speli? :grin: ) Te credeam daca scria : "iti tai super swamper-ele de 36" :hi Parerea mea. Revenind, care era intrebarea? :grin: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator l-as invita initial sa stam de vorba...daca nu vrea ii las un cd cu asa ceva : asta daca as fi parcat regulamentar si ar fi doar o fita de lui... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator mda.. Eu nu am inteles niciodata pe cei care fac amenintari sau chiar le pun in practica ca te-ai dus la cineva in vizita si ai ocupat locul lui "mostenit de la burebista" dar fara acte.i Pai.. eu vin si plec. Ca sunt in vizita. El uita. Eu nu . Si stiu unde va parca. Cu siguranta. Cat de greu ar fi sa ma razbun? Si sa raspund la obiect e un offroader invidios pe simexuuri si pe faptul ca mai faci si off-road cu ele. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Hai Y03LCD ex. Lipoveanu, fa un clasament partial (color! :ha: ) al concursului ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator "nu le taia ca trebuie sa revin la tractoare si nu arata asa bine" acuma, pt cei care se intrebau daca lipoveanu a parcat regulamentar, de ce credeti ca a continuat omul "si mai si umpli TROTUARUL de noroi" forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Ar mai fi niste variante mai putin belicoase.... :x REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: off-line -ul de la stergator mda.. Eu nu am inteles niciodata pe cei care fac amenintari sau chiar le pun in practica ca te-ai dus la cineva in vizita si ai ocupat locul lui "mostenit de la burebista" dar fara acte.i Pai.. eu vin si plec. Ca sunt in vizita. El uita. Eu nu . Si stiu unde va parca. Cu siguranta. Cat de greu ar fi sa ma razbun? Si sa raspund la obiect e un offroader invidios pe simexuuri si pe faptul ca mai faci si off-road cu ele. eu am patit-o la maicamea in fata blocului...parcarile sunt ale primariei si in fata si in spatele blocului...si sa gasit un cretin sa imi zgarie masina pe ambele parti cu cheia sau cu un cui ceva...si faza idioata e ca a zgariat golful pe care i l-am dat soramii...deci locuieste acolo in bloc,probabil de ciuda sau dracu il stie de ce,ca mai las pajero acolo si plec cu golful?...astept o confirmare de pe la careva ca banuiesc cine e ,...si daca e el o fi vai de loganu lui :ti ...ca am o baterie auto care doneaza niste acid...etc... p.s. ori sa razbunat pe golf ca la pajero ce sa mai zgarie.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: off-line -ul de la stergator dupa vreo 2 cauciucuri taiate, zgarieturi de chei la nivel de tabla am zis ca e foarte bine ca nu stiu si nici nu pot afla cine a facut asta....decat sa ma trezesc ca ii platesc la ala toata masina ( ca sigur i-as fi dat foc) mai bine incerc sa pachez cat mai ferit si platesc ca tampitul :P reparatiile...tot ii mai mic costul. desigur am ajuns la concluziile astea dupa multe " huusaaa...sunt una cu natura...huusaaa" si alte balarii din astea... :grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: off-line -ul de la stergator Mda....luciane, luciane...si astrale, astrale....sa ma adune politia in duba din cauza voastra.... :uameni Si acum ma mai si parasti la lume.... faceti concursuri pe carca mea..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: off-line -ul de la stergator nimeni nu a dat raspunsul corect .. raspuns corect : cand gasesti biletul la stergator .... iei maceta din dotare ..... mergi la toate magazinele de la parterul blocurilor vecine .... , injuri , ameninti , invarti maceta deasupra capului ... iar daca vine si politia ( ca in cazul de fatza ... incerci sa-i lamuresti de situatie ) .... maceta musai de la fiskas :ha: p.s. sa stii ca astral scris biletul , eu doar ti l-am pus la stergator .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: off-line -ul de la stergator nimeni nu a dat raspunsul corect .. raspuns corect : cand gasesti biletul la stergator .... iei maceta din dotare ..... mergi la toate magazinele de la parterul blocurilor vecine .... , injuri , ameninti , invarti maceta deasupra capului ... iar daca vine si politia ( ca in cazul de fatza ... incerci sa-i lamuresti de situatie ) .... maceta musai de la fiskas :ha: p.s. sa stii ca astral scris biletul , eu doar ti l-am pus la stergator .... Da' cu ideea cine a fost? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: off-line -ul de la stergator gepeto este raspunsul .... a zis..: daca tot a-ti trecut pe la mine , ni-i faceti ceva lui petre :ha: :ha: :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: off-line -ul de la stergator gepeto este raspunsul .... a zis..: daca tot a-ti trecut pe la mine , ni-i faceti ceva lui petre :ha: :ha: :ha: :ang3 Mama ce mos batran si pervers este! M-am dus la el si m-am plans ca uite ce am patit. Iar el zice: "Petre, pe aici s-au mai taiat roti...e unul nebun" Si avea o mecla de inocent...... :care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate