Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor siguranta geamuri vitara

pasek

Postări Recomandate

Va rog ajutati-ma sa gasesc siguranta pentru geamurile electrice la o vitara in doua usi din 93, soft top. Am vrut sa repar butoanele si cred ca au facut scurt pe undeva ( am simtit un fir incalzindu-de brusc) si nu mai merge nici un geam, nici de la butonul de pe usa pasagerului. Nu am reusit sub nici o forma sa vad unde este siguranta P/W, in cutia de sigurante nu e. Va rog spuneti-mi unde e ca pe caldura asta o sa mor in masina fara geamuri functionale. Motoarele de la geamuri merg pentru ca am inchis geamurile ( dupa vreo doua ore de zbucium :) ) cu un plus luat direct din baterie si dus la unul din firele ce merg in motoare.
In rest we are the best!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor siguranta geamuri vitara

pe caldura asta da jos capisonul de pe masina si atunci nu mai tre sa actionezi geamul :ha: :ha:

iar siguranta tre sa fie indicata pe capacul tabloului de siguranta,dar daca nu atunci cauta in cartea lui tehnica,iar daca nu ai carte atunci am sa caut eu pe a mea si ma uit pentru tine

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns. Am o fetita de 2.5 ani si nu prea pot sa merg cu ea cu capisonul jos. In ceea ce priveste tabloul de sigurante cred ca l-am invatat pe de rost de cit l-am verificat :) M-am uitat in cartea tehnica si spune la defectiuni ca daca nu mai merge nici un buton de la geam sa schimb siguranta P/W; unde draq o fi siguranta aia nu reusesc sa aflu... M-am uitat sub bord pina mi s-au indoit ochii mai ales ca mi s-a intimplat pe la 9 seara avind ambele geamuri coborite . Ma si vedeam dormind in masina in fata blocului... Deci va rog ajutati-ma ca nu-i dau de cap !

In rest we are the best!
Link spre comentariu

Am reusit! Pentru cei care vor avea probleme cu geamurile... siguranta este cea rotunda, neagra, de linga tabloul de sigurante. Intimplare + noroc chior = succes

In rest we are the best!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Verificat si de mine cu ajutorul vostru...acum merg si la mine geamurile!:banana Se scoate siguranta aia rotunda, se mai strange putin surubul(in prealabil se curata filetul care iese din carcasa, de pasta din fabrica) pana pleaca geamul. Mersi mult baieti!:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare