gnok Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Oana Craciun :W ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Oana Craciun :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Oana Craciun :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Oana Craciun bun venit in :cl DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Oana Craciun Bine ai venit :h5 . Felicitari pentru prestatia din concurs :1 . Nu stiucata lume stie, dar echipajul Craciun a iesit pe primul loc dupa traseu, dar au avut ceva probleme la trial si de aceea au pierdut prima pozitie. Oricum multumim pentru prezenta la startul competitiei. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Oana Craciun salut... bine ai venit... bravo pentru reusita de la Bogata. imi aduc aminte cum spuneai la inceput ca iti doresti doar sa termini traseul...si uite .... poze pe podium...la un mic pas de locul I sa fie intr-un cea bun.. automatic depreferat, cu diferentiale...si fara damage-uri hai...spor la forum-uuit si la pregatit masina ! are omu' nevoie de o cheie de ajutor....treci la garaj... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Oana Craciun Nici nu va puteti imagina cat de mult m-ati emotionat. Multumesc mult pentru primire. Ma bucur ca am cunoscut echipa de la Brasov. Sunteti extraordinari. Nu mai scapati de noi (imi aduc si pilotul :ha: ). Atat organizatorii, cat si participantii merita toate laudele. A fost o intalnire in care fair play-ul a fost cuvantul de ordine. Si, in acelasi spirit as vrea sa mentionez faptul ca tot traseul (de la pozitia 1 pana la sfarsit) l-am facut alaturi de echipajul cu numarul 4 - Silvia si Mihai. Ghinionul lor a fost ca au trecut un CP gresit. Si ei ar fi meritat la fel de mult ca si noi acest premiu. Ii salut inca o data si pe aceasta cale. Nu vreau sa uit de Simona si Niros cu care am facut echipa jumatate de traseu, echipajele Niva si toti participantii de la Bogata. Nu vreau sa mai dau nume pentru ca sunt sigura ca uit pe cineva; si nu vreau acest lucru. Va pup pe toti, da Unimog, si pe tine :grin: inca odata. OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Oana Craciun Bun venit in club si felicitari pt reusita. Din punctul meu de vedere cel mai important este sa termini, toti care termina sunt castigatori. Daca mai urci si pe podium...eheheee... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Oana Craciun :W in :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Oana Craciun Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Oana Craciun :W ce ti-e si cu barbatii astia toti s-au ingramadit sa te salute :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Oana Craciun :W in :cl :jp1 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Oana Craciun Sar`na doamna .... :hi ... Bine te`ai inscris :cl :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Oana Craciun :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Oana Craciun :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Oana Craciun :W Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Oana Craciun :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate