flay Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Cam tirziu deschid topicul asta dar faptul ca am luat deja 8 puncte (6 intr-o saptamina-in martie) ma face sa va cer parerea asupra unui detector de radar bun, care sa "vada" inclusiv aparatele astea mai noi ce le au baietii in masini si pe care nu le prind toate detectoarele. Ce-mi recomandati, cu 6-9-12-nspe benzi(sau bande-nu gindesc clar la ora asta...) o marca, eventual cine le vinde... Mai am 2-3 luni de "morcov" si desi merg cit de cit prudent(citeva mii bune pe luna) ma cam gindesc sa ma apar si eu de "baietii veseli" . Va multumesc pentru ajutor! :h5 Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar sfatul meu e sa mergi cu statia pe 22 si te salveaza "colegii" cu camioane eu am renuntat la detectoare pentru ca cei care vegheaza la respectarea legii o fac prin incalcarea ei si anume prin ascunderea radarului sub bord...diminuindu-se undele iar atunci cind esti luat in cadru scot "jucaria" pe bord si esti "mincat" ori 60 in localitate ori statia pe 22 bafta si "drumuri bune" zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar Ia-ti o statie CB pe masina, da pe canalu` 22 si inainte sa bagi cheia in contact ai si aflat de radarele aflate la 50 km de unde esti tu. Unde mai pui ca bonus poti "combina" si niste motorina la super oferta, mai auzi un banc, o socoteala.... . Poti sa ai si mama detectorului de radar, daca militianu` isi deschide radarul pt 1 secunda numai sa-ti faca poza si atat. Tie ala iti va face un bip, intr-un bip nu ai timp sa incetinesti. In schimb, cu CB afli de la 10-20-50 km de militianu` ala tampit si ai timp berechet sa incetinesti. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar Am uitat sa precizez ca 80% din timp si din amenzi sint cu masina de firma -Skoda Octavia(4x4 bineinteles!) si statia nu prea am cum s-o pun aici, mai ales ca in curind vine alta. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar Beltronics RX-65 e o scula buna si nici f scumpa. PS-Stai bland ca mai ai pana sa-ti pui pe luneta abtibild d-ala cu "Nu ma stresa, am deja 14 puncte! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar alan multi 42.....e un compromis elegant si o poti muta instant de pe o masina pe alta :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Detector radar Da Flay ...statia CB e cel mai bun antiradar si anticevreitu cu basca, pulan sau sapca pe sosea! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Detector radar Sunt si eu de parere ca cea mai eficienta scula e statia radio. s-ar putea sa-ti scoti cheltuiala in prima zi. Mai nou au montate pe masini aparate foto cu senzor pentru limita de viteza, deci exclus sa le mai detectezi cu detectoare radar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Detector radar Eu am Beltronics 955 de 2 ani si ceva,si tot de atunci nu am mai patit sa iau vre-un radar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Detector radar Eu am un detector Cobra XS...ceva, model entry-level si de cand il am, de vreo 2 ani, am luat o singura amenda din cauza ca se juca fi-miu la mufa de la bricheta...si era oprit. Oricum am constatat ca cel mai bun detector sunt ceilalti soferi, care fac semne cu farurile si mai nou, de cand am statie, canalul 22 e cel mai bun detector. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Detector radar alan multi 42.....e un compromis elegant si o poti muta instant de pe o masina pe alta :h5 Subscriu la ce a spus Miron..., Alam Multi 42 cu antena cu magnet si poti sa o schimbi intr-un minut pe ce masina vrei tu! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Detector radar Da Flay ...statia CB e cel mai bun antiradar si anticevreitu cu basca, pulan sau sapca pe sosea! :ha: Subscriu intru-totul! :ha: Ca de-aia mi-am luat si io statie...tu`le basca lor de militieni! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate