Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Detector radar

flay

Postări Recomandate

Cam tirziu deschid topicul asta dar faptul ca am luat deja 8 puncte (6 intr-o saptamina-in martie) ma face sa va cer parerea asupra unui detector de radar bun, care sa "vada" inclusiv aparatele astea mai noi ce le au baietii in masini si pe care nu le prind toate detectoarele.

Ce-mi recomandati, cu 6-9-12-nspe benzi(sau bande-nu gindesc clar la ora asta...) o marca, eventual cine le vinde...

Mai am 2-3 luni de "morcov" si desi merg cit de cit prudent(citeva mii bune pe luna) ma cam gindesc sa ma apar si eu de "baietii veseli" .

Va multumesc pentru ajutor! :h5

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Detector radar

sfatul meu e sa mergi cu statia pe 22 si te salveaza "colegii" cu camioane

eu am renuntat la detectoare pentru ca cei care vegheaza la respectarea legii o fac prin incalcarea ei si anume prin ascunderea radarului sub bord...diminuindu-se undele iar atunci cind esti luat in cadru scot "jucaria" pe bord si esti "mincat"

ori 60 in localitate ori statia pe 22

bafta si "drumuri bune"

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Ia-ti o statie CB pe masina, da pe canalu` 22 si inainte sa bagi cheia in contact ai si aflat de radarele aflate la 50 km de unde esti tu. Unde mai pui ca bonus poti "combina" si niste motorina la super oferta, mai auzi un banc, o socoteala.... . Poti sa ai si mama detectorului de radar, daca militianu` isi deschide radarul pt 1 secunda numai sa-ti faca poza si atat. Tie ala iti va face un bip, intr-un bip nu ai timp sa incetinesti. In schimb, cu CB afli de la 10-20-50 km de militianu` ala tampit si ai timp berechet sa incetinesti.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Am uitat sa precizez ca 80% din timp si din amenzi sint cu masina de firma -Skoda Octavia(4x4 bineinteles!) si statia nu prea am cum s-o pun aici, mai ales ca in curind vine alta.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Da Flay ...statia CB e cel mai bun antiradar si anticevreitu cu basca, pulan sau sapca pe sosea! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Sunt si eu de parere ca cea mai eficienta scula e statia radio. s-ar putea sa-ti scoti cheltuiala in prima zi. Mai nou au montate pe masini aparate foto cu senzor pentru limita de viteza, deci exclus sa le mai detectezi cu detectoare radar.

Link spre comentariu

Eu am un detector Cobra XS...ceva, model entry-level si de cand il am, de vreo 2 ani, am luat o singura amenda din cauza ca se juca fi-miu la mufa de la bricheta...si era oprit. Oricum am constatat ca cel mai bun detector sunt ceilalti soferi, care fac semne cu farurile si mai nou, de cand am statie, canalul 22 e cel mai bun detector.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

alan multi 42.....e un compromis elegant si o poti muta instant de pe o masina pe alta :h5

Subscriu la ce a spus Miron..., Alam Multi 42 cu antena cu magnet si poti sa o schimbi intr-un minut pe ce masina vrei tu!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare