Vizitator jimny8 Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 chiar asa, un motor mai puternic se poate pune pe jimny? de exemplu, un motor de swift, de 100 CP http://annunci.fuoristrada.it/detail.php?id=13887 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 chiar asa, un motor mai puternic se poate pune pe jimny? de exemplu, un motor de swift, de 100 CP http://annunci.fuoristrada.it/detail.php?id=13887 Am auzit de motor de vitara sau grand vitara (1.6 sau 2.0 litri) pus pe jimny, nu mai stiu exact link-urile. DGtuning au un kit de instalare pe jimny pentru motor 1600 16v D&G Tuning 1600 engine conversion kit bolt on € 435.60 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 yep, pana acolo oricum te omoara RAR-ul.... am mai aflat o chestie, relativ la motor: 1,3-ul de 80 CP are curea de distributie, e un OHC, doar de la 82 CP in sus vorbim de lant de distributie. :roll: deci e clar, un 1,3 de 82 CP caut. mai ales daca mai punem si filtru de aer, nu? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 @gabitzu: BFG MT 215/75 R15 man, cum se rezolva cu RAR-ul stii? cica maximul admis pentru Jimny este 205... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 jimny VVT vine de la jimny VeVeriToi? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 jimny VVT vine de la jimny VeVeriToi? :grin: ... desigur :ga ... iar in dotarea originala a masinii este prevazut un saculet cu alune, ghinde si alte bunatati :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 jimny VVT vine de la jimny VeVeriToi? :grin: ... desigur :ga ... iar in dotarea originala a masinii este prevazut un saculet cu alune, ghinde si alte bunatati :ga ... .........care oricum sint mai bune decit frunzele de eucalipt ! :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 jimny VVT vine de la jimny VeVeriToi? :grin: ... desigur :ga ... iar in dotarea originala a masinii este prevazut un saculet cu alune, ghinde si alte bunatati :ga ... .........care oricum sint mai bune decit frunzele de eucalipt ! :ha vorba 'ceea : nici eucalipt nu mananca nici gura nu-i miroase :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 http://www.difflock.com/magazine/Step-b ... rkel.shtml ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 tnx, aztecule, dar pana la snorkel mai e cale lunga :) cat despre ceilalti... cred ca stiti care va fi mascota clubului de jimnycari, nu? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 tot de pe site-ul de la aztec: http://www.difflock.com/magazine/Vehicl ... iffs.shtml daca tipii astia sunt suplyeri pentru santana, oare nu fac si dif lock pentru jimny? ca nu cred ca doar ARB este singura solutie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 OK, am inteles. Deci OME soft? OME spune in functie de greutatea care o pui ce suspensie trebuie sa o alegi. Eu de exemplu am pe fata heavy duty, ca am pus bara ARB+troliu si pe spate medium ca n-am mai pus nimic. hm.....zaraza.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 ok, mi-am pus si motorul la vanzare :evil: ca sa am bani de modificari cat ma costa si de unde iau: - caucioace + jante - kit inaltare - dif blocabil spate - scuturi pe dedesubt ma gandesc sa le iau cu un drum, daca tot ma duc afara sa cumpar masina... sugestii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2007 cat ma costa si de unde iau: - caucioace + jante - kit inaltare - dif blocabil spate - scuturi pe dedesubt ma gandesc sa le iau cu un drum, daca tot ma duc afara sa cumpar masina... sugestii? Eu aveam o lista cu preturile/produsele la principalele site-uri.nu mai stiu pe unde. Nu e mai bine daca le iei de pe vreun site, decat de la vreun magazin de dincolo? cel putin kitul OME si diff-ul ARB gasesti la o gramada de reprezentanti. Am zis kit OME, dar tu n-ai zis ce firma preferi, si cat vrei s-o inalti :P cauciucuri - Gabi_G. jenti: daca afli, spune-mi si mie !!!!!! scuturi: vezi ca si AFN si ASFIR au repr in Romania. Din pacate ASFIR, din ce am vorbit, am impresia ca au doar 1 scut, si nu m-am prins unde se monteaza. AFN au 3, pt diff, pt T-case si pt rezervor. Oricum as mai vrea unul pt partea din fata, nu stiu cum sa-i zic - care s-ar pune de la bara fata pana la diferential. diff & kit inaltare: pe toate drumurile, la preturi diferite. :grin: :grin: :grin: Intreaba-l si pe emilika de preturi & stuff, mi se pare ca stie ceva kituri OME. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 tnx, intrebam ca ma gandeam ca de afara poate ies mai ieftin, ca nu mai tre platite taxe de curierat & stuff. ma mai documentez :) EDIT: Nu e mai bine daca le iei de pe vreun site, decat de la vreun magazin de dincolo? cel putin kitul OME si diff-ul ARB gasesti la o gramada de reprezentanti. Am zis kit OME, dar tu n-ai zis ce firma preferi, si cat vrei s-o inalti :P - pai na, nu le stiu inca pe de rost firmele... de inaltat ma gandesc la 2", pentru 205/70/15; inca nu m-am lamurit cum este cu 215, ma lasa RAR-ul? cauciucuri - Gabi_G. jenti: daca afli, spune-mi si mie !!!!!! scuturi: vezi ca si AFN si ASFIR au repr in Romania. Din pacate ASFIR, din ce am vorbit, am impresia ca au doar 1 scut, si nu m-am prins unde se monteaza. AFN au 3, pt diff, pt T-case si pt rezervor. Oricum as mai vrea unul pt partea din fata, nu stiu cum sa-i zic - care s-ar pune de la bara fata pana la diferential. - scuturile nu se pot fabrica si aici? trebuie omologare si la astea??? diff & kit inaltare: pe toate drumurile, la preturi diferite. :grin: :grin: :grin: Intreaba-l si pe emilika de preturi & stuff, mi se pare ca stie ceva kituri OME. - reply emilika: "kit OME iti pot aduce eu in 10-12 zile maxim la pret beton jante iti recomand unele pe care le aduce daddy jeep ...isi fac banutii la ultim cent ... in loc de blocant , mai bine iti iei pinioane Wink si blocantul mai tarziu" io raman la parerea ca blocantul spate se numara printre prioritati, alaturi de caucioace :) inca mai sap dupa altceva decat ARB... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 domnilor jimnysti, dar numele, domnilor, numele de Jimny, de unde vine? uite ce explicatii am gasit de pe aiurea: Jimny in Japanese is a term used to discribe something that can climb like a mountain goat, swim like a fish and can keep a smile on ya dial! Origin of car name is called from the coined word which adjusts Jeep and Mini, but in formality announcement of the manufacturer “it is the coined word which was made from pronunciation present cheapness and remembering cheapness etc”, that it has become. As for term of endearment of the North American departure “Suzi (sou Gee)”. Suzuki Jimny/LJ [...] LJ means "Light Jeep", while the name Jimny appeared by some misunderstanding. When Japanese engineers were visiting Scotland they wanted to call it Jimmy, but accidentally it was written Jimny. The new name seemed to fit, so it was left like that.[...] Direct translation on Bablefish is ''Silver fish" currently all Suzy 4x4 from the 70's LJ 10 to the current models are called Jimny which they spell as ''Gym Knee''.... wasn't Jimny Cricket a character in Pinocchio - that movie about the wooden boy with the growing nose...? That's why we love this car! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 ia uite niste pretze de germanski, poate ai trecut si tu prin site-ul asta: http://www.extrem-motorsport.de/fahrzeu ... jimny.html vad ca au patru tipuri de scuturi, toate te duc pe la 700 euro... intrebai de jante: ce zici de 200 de euro bucata? 7x15, pt pneuri 225/75? cam scump, nu? 8) kitul OME pare ok la astia, doar 750 euro (nu specifica insa dimensiunea) anyone, comentarii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 http://web11.p15169045.pureserver.info/ ... eifen.php3 da 215 75 r15 nu itzi ajung??? le pui pe alea originale si nu-ti mai trebuie alte jenti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 jimny http://www.afn.pt/v2/produtos_lista.php?modelo_id=111 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 blocant diff http://www.calmini.de/catalog/index.php ... 76a1aa4077 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 27, 2007 Partajează Postat Octombrie 27, 2007 http://web11.p15169045.pureserver.info/orde/serienreifen/artikelliste_serienreifen.php3 da 215 75 r15 nu itzi ajung??? le pui pe alea originale si nu-ti mai trebuie alte jenti de acord, dar tot nu am primit raspuns la intrebarea: cum ramane cu RAR-ul, ca am inteles ca dimensiunea maxima permisa la jimny pentru pneuri este 205/75 :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 jimny eu nu stiu cum e cu RAR-ul dar stiu cum e cu Tüv-ul . potzi pune 215 pe alea originale si daca tot itzi cumperi mashina de aici ........ pt 25 de euro itzi treci in actele mashinii gumele 215 !! si mergi cu ele gata omologate in RO! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 COOL! exact de raspunsul asta aveam nevoie! :)) si pentru cati euroi pot pune in actele masinii un 31", sa zicem? pentru viitor... :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 COOL! exact de raspunsul asta aveam nevoie! :)) si pentru cati euroi pot pune in actele masinii un 31", sa zicem? pentru viitor... :-P nu cred ca-ti trec in brief ce vrei daca nu esti "incaltat" cu ele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 jimny alea de 215 tzi le trece .......ca doar cumperi mashina de la autohausu lui ...smile pt 31 tre sa fi incaltzat cu ele si mai trebuie sai schimbi o gramada! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate