cfantana Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Mai baieti terminati cu elogiile :grin: da serios vorbind acuma la samurai-jymny principalele probleme sunt lipsa de putere,suspensiile care cedeaza in regim de concurs si flexul mic la punti. In rest e cea mai cataratoare masina din cate am vazut :grin: Toata lumea si-ar dori blocant dar cred ca lista de mai sus trebuie prima rezolvata si pe urma trecem la level II :grin: La samurai iar e o mare problema lipsa servodirectiei!! Si iar o mare problema e reductia slaba din cutia de transfer,mai bine dau banii aia pe pinioane decat pe blocant.!! Eu m-am dat 4 ani cu un samurai standard si tare multumit am fost de el!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 La samurai iar e o mare problema lipsa servodirectiei!! nu te cred :grin: :grin: io nu ma confrunt cu acesta problema Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Tu esti un caz fericit :grin: In curand nici eu nu o sa mai am problema asta,sper eu ca in 2 sapt o rezolv :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Tu esti un caz fericit :grin: In curand nici eu nu o sa mai am problema asta,sper eu ca in 2 sapt o rezolv :h5 ........... ai marit bicepsu ??? smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 La cat de slab sunt eu nu se vede dar faci conditie fizica :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 guys, take it easy, ca mai suntem bebelusi pe aici, care nu stim cu ce se mananca anumite chestii si vrem sa fim precoce, de aia va intrebam :) sa zicem ca pana la blocant si pinioane avem de rezolvat suspensie si roti. pana la urma care este sfatul pentru inceput: - suspensie OME 2" - body lift 2" - pneuri 215/75R15 bfg mt ? eu unul ma gandesc la o utilizare a masinii fifty-fifty on-road / off-road (desi vara on-road o sa merg mai mult cu motorul, clar...) si pana la sfarsitul lui noiembrie o sa o am, ca sa nu imi ziceti ca scriu degeaba pe forum :) P.S. totusi, nu am vazut pareri si argumente sau contraargumente referitor la EZ Locker. ca sa nu spun ca am mai dat de ceva, powertrax :) cu care binevoiesc a va stresa pana gasesc mai multe detalii... long live veveritzoii! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 La samurai iar e o mare problema lipsa servodirectiei!! nu te cred :grin: :grin: io nu ma confrunt cu acesta problema tu nu ai 31!! de asta nu te deranjeaza @ jimny8- Powertrax , EZlocker, Detroit locker, LockRite, mai multi producatori, acelasi produs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 ... bun, si cu argumentele si contraargumentele cum ramane? :) powertrax nu este acelasi lucru cu EZ Locker, din cate am vazut. adica powertrax no-slip, care nu stiu daca se face pentru jimny/samurai, inca nu am gasit ca s-ar face... in schimb, se poate pune powertrax lock right, la care ar fi dezavantaje in ce priveste rularea pe sosea, e mai rigid ca no-slip. uf! multe chestie, dom'le, cine sa le inteleaga pe toate? :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 nissan4x4 a dat niste explicatii f bune referitor la disputa arb air locker vs ez locker & co. hmm... dincolo, pe celalalt forum 8) http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=3767 dar... eu cred ca argumentele lui se aplica f bine pentru mastodonti. pentru tzantzarul de jimny un arb mie mi se pare in momentul de fata o cheltuiala prea mare si destul de nejustificata - pe unde am navigat pe net, arb-uri aveau pe jimny doar aia care faceau off-road extrem si bagasera multe mii de iepuroi in masini... in schimb, f multi au ez locker sau powertrax si nu se plang prea mult. probabil din cauza diferentei de pret intre arb si restul - daca dai de 4 -5 ori mai putin, accepti compromisurile in materie de comportare ceva mai dificila pe sosea... pe langa cauciucuri si suspensie, cred ca un blocabil este necesar, chit ca vorbesc in calitate de incepator. asta este o concluzie referitor la topicul deschis de gabitzu, cu modificarile obligatorii intr-o prima faza si cele optionale. eu sunt de principiul eficientei (deocamdata mixte), deci caucioace + suspensie + blocabil = obligatoriu :) 500+700+300 = 1500 euro, grosier Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 eu sunt de principiul eficientei (deocamdata mixte), deci caucioace + suspensie + blocabil = obligatoriu :) 500+700+300 = 1500 euro, grosier +o masina :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 eu sunt de principiul eficientei (deocamdata mixte), deci caucioace + suspensie + blocabil = obligatoriu :) 500+700+300 = 1500 euro, grosier +o masina :grin: asta are importanta mai mica....roti blocante si inalta sa fie. :h5 Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 4, 2007 Partajează Postat Noiembrie 4, 2007 :-( pai aia 1500 euro is peste cei 9000-9500 care se duc pe masina... :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 :-( pai aia 1500 euro is peste cei 9000-9500 care se duc pe masina... :-( man, in primul rind daca vezi ce poate face o masinuta dinasta doar cu gume MT, o sa iti dai seama ca de blocante o sa ai nevoie muuult mai tirziu. In al doilea rind socotelile tale sint gresite, pt ca nu o sa ai tu blocantul ala aici la banii aia de pe sait, plus ca nu o sa ti-l poti monta singur. La fel si cu kitul de inaltare... Mai bine slow down si stringe sa-ti iei acaret, pune niste gume pe el si apuca-te sa te dai cu el, dupa aia vezi tu ce trebuie si ce nu. No offence Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Subscriu si eu... ia-ti masina, arunca-i niste MTuri, si vezi ce si cum... te inveti cu ea, o inveti, inveti sa te dai etc etc... si in functie de ce necesitati apar - modifici... Si eu am procedat la fel, si e cea mai buna metoda de a invata - pe propria piele! Iar suzuker are mare dreptate... fara blocante doar cu MTuri un 4x4 ajunge foarte departe! Blocantele vin mai tarziu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 La concursul din Arad, de anul acesta, un Jimny a fost primul care a urcat o panta de ziceai ca fara troliu esti mort. Fara blocante. Cu Simexuri. Ma rog, avea sofer meserias :grin: :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 no offense taken :) logica mea era urmatoarea: daca tot ma duc dupa masina in germania, sa zicem, de ce sa nu imi iau cu un drum si gume, kit OME si blocant? economisesc practic banii de transport daca as face comanda de aici, nu? si mie mi-e teama de socoteala de acasa si cea din targ... la manopera deja mi-a intins un deget cfantana... sa vedem daca nu ii iau io toata mana :) cat despre sume, m-am orientat asa: 4 gume bfg M/T 215/75 R 15 = 480 euro (120/buc) http://www.extrem-motorsport.de/reifen/goodrich.html kit OME = 750 euro http://www.extrem-motorsport.de/fahrzeu ... jimny.html EZ-locker = 250 euro (atata zicea ionutz ca a dat pe asa ceva, eu am gasit cu 200 usd + transport acolo cred ca duce... dar precis au si in germania) 480+750+250= cca 1500 euro. corect? masina nu vreau sa depaseasca 8000 euro (draq, io sper sa gasesc la maximum 7500, ca pana acum au fost vreo 3 oferte faine), astfel ca taxa de prima inmatriculare este 950, drumul si toate cheltuielile sunt vreo 500.... si mai am io vreo 500 iepuroi albi pentru zile negre (daca mai apar probleme naspa), dar sa nu mai ziceti la nimeni... deci masinuta maxim 9500 euro all costs included daca am carente in planurile pe care mi le fac, pls, dati-mi bobarnace :P 8) ca mai bine cu capul calendar decat acolo fraier. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 Ia masina ca te astept cu ea la garajul suzuki 4x4 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 5, 2007 Partajează Postat Noiembrie 5, 2007 sa traitzi! maine termin cu noile formalitati la noua banca... si saptamana urmatoare cred ca iau concediu si dus is dupa masina! :) da' vreau si io ghetele alea misto, ca e frig la nordicii aia :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 cu regret, banca mi-a dat cu flit, asa ca mai astept nu stiu cat pentru banii cu care sa iau acel jimny pe care il visez modificat bengos... si, pentru ca tot vorbim de vise, back to postul initial: gabitzu, asa ceva te-ar tenta sa pui pe masina? (repede, un traducator de greaca... e greaca?) http://xtreme4x4.dreamhosting.gr/produc ... pathfinder Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Decembrie 21, 2007 Partajează Postat Decembrie 21, 2007 SUSPENSII! un tip de pe un forum italian a facut un mic research pe net pentru suspensii. uite aici concluziile lui: http://forum.fuoristrada.it/messages/18486/257864.html :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Proiect Jimny - Veveritza Razboinica Am gasit un topic interesant ... a trecut ceva vreme! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Proiect Jimny - Veveritza Razboinica Am gasit un topic interesant ... a trecut ceva vreme! :g Bine ca l-ai adus in fata, ca l-am citit si eu pe nerasuflate! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Proiect Jimny - Veveritza Razboinica :less Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate