Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

portbagaj vitara soft top

adammoga80

Postări Recomandate

Salutari la toti posesorii de suzuki,din motive de spatiu redus al portbagajului la vitara am hotarat sa confectionez portbagaj pe masina pe care sa pot sa imi montez thule,si cu toate astea atunci am conceput portbagajul cu un suport de proiectoare.Imediat vin si pozele cu produsul finit,dar pana atunci niste poze din timpul lucrului

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

Re: portbagaj vitara soft top

fain

taie si un pork din batatura sa umpli cutia aia de la mansarda

ca maine ne intalnim la suzuki fest si sa avem ce degusta

si hai odata ca am auzit ca e plin de veverite turbate :x

Link spre comentariu

azi va fi facut testul de sarcina,la barile de portbagaj,80kg tine sigur ca m-am urcat pe el :ha: :ha: ,dar azi va fi incarcat cu bagaje pentru o saptamana de concediu :ha: :ha:

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

giurcuta de jos,la lacul de acumulare belis din jud cluj,peisaj super fain,si de acolo cetatile ponorului pestera ghetarul focul viu,padis

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

frumos proiect eu sincer ma gindeam la ceva ajustare la coltuirle din spate poate era mai frumos daca le faceai putin tesite dadea in ton cu prelata si in fata puneam ceva platbanda la bara transversala pt taierea de vint pt ca va face zgomot la peste 80h este o parere sper sa nu fiu rau inteles un pret de costuri la cit ai ajuns daca se poate multumesc anticipat :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

salut dalmatianule,cu unghiul din spate nu am prea putut face mai nimic dat fiind faptul ca thule al meu are 120cm,si am tinut mortis sa pot deschide bena de asupra scaunelor din fata cu portbagajul montat.In fata suportul la portbagaj este din tabla de 2mm inox iar teava transversala o sa primeasca 3 proiectoare,si te pot linisti ca nu suiera la peste 80 km/h mai tare de cat gumele de teren :ha: :ha: pe care le am in momentul de fata :ha: :ha: .Se poate constru asa portbagaj pe placul fiecaruia si dupa cutia thule pe care o are,daca vrea cineva sa faca :grin: :grin: iar costul unui asemenea portbagaj se ridica undeva la 220 euro cu materiale si manopera platita la sudor :h5 :h5

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare