Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

...fieru lu Goganu

GOGANU24cm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: ...fieru lu Goganu

in prezent....dupa mici modificari si reparatii

- gume MT BFG 33 10.5 15 (urmeaza profil simex)

- taiat aripi care oricum erau ruginite

- gresari peste tot

- bara fata AFN

- troliu 13.000 lbs

- OME HD....cica sunt de modelul lung.... :P

- taita in spate....oricum o lovisem si la ce s-o mai indrept mai bine taiem :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:1 :bravo GOGANASHU, ma bucur sa vad ca i-ai pus si OME-urile :grin: :h5 , cand ma gandesc ca o stiu de cand era fata mare si avea gaura aia ruginita in aripa :ha: , si ce domnisoara mare si frumoasa s-a facut acum :ha: (masina, of course :ha: ce altceva... :h5 )

Link spre comentariu

gata Gogane, ti-ai scos ragalia de la Andi din curte ?

arata bine de "oras"... da tot mare si multa e :ha: :ha: :ha: ... si "din kkk" nu cred ca te scoate cu toate modificarile alea.... hai sa o probam din nou la Balotesti ? Ce zici ? :ha: :ha:

... il sun si pe Oresti sa vina cu Kaiserul, macar sa ai pe ce sa pui troliu.... ca daca iarasi ramai si nu ai de ce sa te troliezi, pana vin ajutoare din Bucuresti, se afunda in mlastina de nu o sa mai sti unde era masina sa-i pui macar o cruce de lemn :ha: :ha: :ha:

sa o stapanesti sanatos :bravo

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Bravo domnu'.

Parca e alta masina fata de aia de la Craciun :h5

Sa te poarte sanatos pe unde vrei.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

@worldscape.....bah nene inca imi porti pica pt bara aia care ai smuls-o pt mine? :ha: :ha: :ha:

Wrangleru tau e super echipat...nu am ce zice :bravo ....am vazut ca are si copilot (TU)....ii mai trebuie PILOT :ha: :P .......

@tractozaure.....fieru matale a iesit de la perfuzii?.....se reface? :h5

P.S.....mersi.....oricum trebuie sa le testam in teren, sa vedem poate facem o reuniune familiala....

Link spre comentariu

@worldscape.....bah nene inca imi porti pica pt bara aia care ai smuls-o pt mine? :ha: :ha: :ha:

Wrangleru tau e super echipat...nu am ce zice :bravo ....am vazut ca are si copilot (TU)....ii mai trebuie PILOT :ha: :P .......

P.S.....mersi.....oricum trebuie sa le testam in teren, sa vedem poate facem o reuniune familiala....

:happy Am ras de dimineata!

Felicitari, a iesit super!

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Gogane....ti-a iesit super fieru' ...sa-ti traiasca si sa te poarte cu bine pe unde vrei tu...

Daca ai chef de o plimbare la munte, n-ar strica sa-i aduci telescoapele pe meleagurile noastre, nu de alta, dar aici e racoare si bine, avem bautura la rece si trasee frumoase la 15 grade ( Alf stie )...

Link spre comentariu

@vali babu.......laur e fratele meu de caterinka....ca in teren ies cu altii care au masini de off road :ha: :ha: :ha:

@tavi....mersi....am vb cu @alf de ultimele voastre peripetii..... :h5 .....cum gasesc putin timp liber (bani :ha: ) va fac o vizita....aveti trasee grave pe la voi :h5

Link spre comentariu

Din pacate GOGANASHULE, Tractozauru` e inca perfuzat..., la fel ca si stapanul, prieteni stiu... :grin: ! :wink:

Link spre comentariu

DA ! DA ! DA ! vorba stim noi cui ;ai pus flexul pe el, asa incep modificarile ca si femeile azi botox miine silicoane si asa mai departe apoi devine monstru :ha: :ha: :ha: ...dar la tine a devenit un monstru frumos deci la noroaie inainte :ooo :h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

ti se pare misto...ma gogule......mie nu...cu rotile alea....dute ia 35 un pik si atunci da......glum ma...e super marfa maisna.....era si inainte....pacat ca nu flexa...akm so vdm....te astept aiici cu tibi facem cv frum......

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

ti se pare misto...ma gogule......mie nu...cu rotile alea....dute ia 35 un pik si atunci da......glum ma...e super marfa maisna.....era si inainte....pacat ca nu flexa...akm so vdm....te astept aiici cu tibi facem cv frum......

Alex, te rog sa nu mai folosesti prescurtari de mesenger! Multumesc!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

@zippo..... :h5 .......nici nu-l cunosc pe acest domn @alexbikerul.......dar mereu imi distruge topicurile :ha: :ha:

@alexbiker......mersi frate....am testat-o azi in teren un pic si merge intr-un mare fel....s-ar parea ca merita banii investiti, desi acum ma urmareste administratorul sa platesc intretinerea :ha: :ha:

Link spre comentariu

@zippo..... :h5 .......nici nu-l cunosc pe acest domn @alexbikerul.......dar mereu imi distruge topicurile :ha: :ha:

@alexbiker......mersi frate....am testat-o azi in teren un pic si merge intr-un mare fel....s-ar parea ca merita banii investiti, desi acum ma urmareste administratorul sa platesc intretinerea :ha: :ha:

n-ai simexuri???spune-i ca vrei sa vezi daca intra-ntre crampoane :ha: :ha: :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare