Bestia Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu :h5 s-a schimbat un pic de cand am vazut-o eu la Sibiu... :h5 keep it up Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @bestia.......atunci era speriata rau.. :ha: ...........acum a capatat personalitate :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu GOGANASHU, GOGANozauru suna a fratele mai mic al TRACTOZAURULUI :grin: :h5 Ah :grin: , daca stiam eu ca or sa prinda atat de tare combinatiile astea cu -ZAUR, nu le inregistram eu la OSIM si p-astea :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @bre tractozaure.............recunosc de la matale am furat -zauru :P :h5 .....dar ma revansez...daca ramai pe undeva incotzopenit....dai un tel si se rezolva....NU POT...N-AM TIMP.. :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu daca continua GOGANU preparatiunile in stilul asta cu GOGANozaurul...o sa-i spuna Tractozaurului .... "sa traiesti ,nepoate!!"... :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Gabitzu, n-are cum sa-i zica nepoate :grin: ca Tractozauru` e nascut inainte de GOGANozaur, e fratele mai mare, da` ca frate mai mare, imbatraneste mai repede :grin: , se imbolnaveste :grin: , ii mai cade proteza :ha: , da` tot frate mai mare este! :h5 Fratele mai mic creste mare si frumos, se casatoreste... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ...fieru lu Goganu fratziorii mei.........GOGANOZAURU....tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURULUI......oricum daca ii pun 35 s-ar putea sa il bat pe umar pe "fratele mai mare" :ha: P.S.......Tractozaurul nu va putea fi inlocuit niciodata......asteptam sa l vedem dupa operatia estetica...... :banana Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Sunteti offtopic cat China! Sau se face acu arborele genealogic? :hi :rules consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @yoane...........lasa-ne sa aberam si noi ............ca atat ne-a mai ramas...... :ha: :ha: :ha: aaaaaaaaa si referitor la topic :P ..azi am mai curatat un pic de rugina..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: ...fieru lu Goganu auzi ma nu ma cunosti aaaa?pacat ma gogule......si pt zippo scuze dar ma grabeam si deaia am scris asa.....:D:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: ...fieru lu Goganu cu OME.... fara OME.......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @GOGANE dupa cel termini cum faci cu ,,COPILOTII'' slp pe cine alegi dintre @flow ---GPScu :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: ...fieru lu Goganu cu ome e capra......neagra ca are picioare subtire.....=)) mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @gabi.......amandoi sunt defecti :ha: dar sunt oameni care nu te lasa in teren orice ar fi :h5 @alex.....punem si roti mai mari dar vreau sa am performanta in teren cu ea nu sa fac poze... :P Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: ...fieru lu Goganu GOGANASHU..., cu OME, clar! :grin: :h5 ..., si fara multe abtipilduri :ha: :P :h5 :happy Mi-au placut pozele tale, da` imi pare rau sa-ti spun :P :ha: pozitiile le-ai copiat de la vladruse! :grin: :h5 No offence Vlade :p :p :ypu :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 22, 2009 Partajează Postat Octombrie 22, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @gabi.......amandoi sunt defecti :ha: dar sunt oameni care nu te lasa in teren orice ar fi :h5 @alex.....punem si roti mai mari dar vreau sa am performanta in teren cu ea nu sa fac poze... :P cand te hotarasti la KITu' asta sa-i iei si tu niste incaltari calumea.... ca in afara de BFG-uri de "sosea" nu te-am vazut cu altceva ... mai ales ca am vazut fantastica ta performanta de weekendul trecut :P ... cred ca tre sa-ti pui si un INCLINOMETRU ... ca sa nu te mai rastorni :sr Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @LAURE....tu esti pierdut in timp.....gumele mele nu mai sunt BFG acum sunt TSL SUPER SWAMPER 34 10.5.15 nu poti spune ca sunt nasoale pt ca tu le vinzi.... :grin: ....nu eu mam rasturnat ci horatiu....eu cu watcjer l-am scos.....deci cum ziceai? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @LAURE....tu esti pierdut in timp.....gumele mele nu mai sunt BFG acum sunt TSL SUPER SWAMPER 34 10.5.15 nu poti spune ca sunt nasoale pt ca tu le vinzi.... :grin: ....nu eu mam rasturnat ci horatiu....eu cu watcjer l-am scos.....deci cum ziceai? ... tot un cotet de 2 bani ai... acum valoreaza ce-i drept mai mult ca e incaltat calumea :P :ha: asa ca eu sic sa-i pastrezi rotile si restul sa donezi la fier vechi :hi Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @LAURE......te iau asha cum esti..... :hw ....fratele meu :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @LAURE......te iau asha cum esti..... :hw ....fratele meu :ha: @GOGANE... ce draq sai faci nu eu te-am ales.... ci Soarta !!! :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Love me tender, love me sweet... :ha: :ha: :ha: De fapt se vede ca "Love is in the air!" :hm :hw :bb :fr :cr :cr1 :no :cn :-P :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu FIERUL a primit TSL 34.10.5.15 :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 23, 2009 Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu :1 :1 :1 GOGANASHU pentru transformarea spectaculoasa a Pa-TROLIULUI :grin: , intr-un timp atat de scurt! :bravo :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2009 Re: ...fieru lu Goganu am castigat la LOTO (pufuleti)... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Octombrie 24, 2009 Partajează Postat Octombrie 24, 2009 Re: ...fieru lu Goganu da ma da....si tu avand magazin iai vandut...si tiai facut masina....foarte simplu e de crezut :h5 :h5 bafta fratele meu mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate