Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

...fieru lu Goganu

GOGANU24cm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: ...fieru lu Goganu

GOGANASHU, GOGANozauru suna a fratele mai mic al TRACTOZAURULUI :grin: :h5

Ah :grin: , daca stiam eu ca or sa prinda atat de tare combinatiile astea cu -ZAUR, nu le inregistram eu la OSIM si p-astea :ha: :ha: :ha: :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@bre tractozaure.............recunosc de la matale am furat -zauru :P :h5 .....dar ma revansez...daca ramai pe undeva incotzopenit....dai un tel si se rezolva....NU POT...N-AM TIMP.. :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Gabitzu, n-are cum sa-i zica nepoate :grin: ca Tractozauru` e nascut inainte de GOGANozaur, e fratele mai mare, da` ca frate mai mare, imbatraneste mai repede :grin: , se imbolnaveste :grin: , ii mai cade proteza :ha: , da` tot frate mai mare este! :h5

Fratele mai mic creste mare si frumos, se casatoreste... :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

fratziorii mei.........GOGANOZAURU....tine loc (pentru moment) pana se reface TRACTOZAURULUI......oricum daca ii pun 35 s-ar putea sa il bat pe umar pe "fratele mai mare" :ha:

P.S.......Tractozaurul nu va putea fi inlocuit niciodata......asteptam sa l vedem dupa operatia estetica...... :banana

Link spre comentariu

@yoane...........lasa-ne sa aberam si noi ............ca atat ne-a mai ramas...... :ha: :ha: :ha:

aaaaaaaaa si referitor la topic :P ..azi am mai curatat un pic de rugina..... :ha:

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

@gabi.......amandoi sunt defecti :ha: dar sunt oameni care nu te lasa in teren orice ar fi :h5

@alex.....punem si roti mai mari dar vreau sa am performanta in teren cu ea nu sa fac poze... :P

Link spre comentariu

GOGANASHU..., cu OME, clar! :grin: :h5 ..., si fara multe abtipilduri :ha: :P :h5 :happy

Mi-au placut pozele tale, da` imi pare rau sa-ti spun :P :ha: pozitiile le-ai copiat de la vladruse! :grin: :h5 No offence Vlade :p :p :ypu :ha:

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

@gabi.......amandoi sunt defecti :ha: dar sunt oameni care nu te lasa in teren orice ar fi :h5

@alex.....punem si roti mai mari dar vreau sa am performanta in teren cu ea nu sa fac poze... :P

cand te hotarasti la KITu' asta sa-i iei si tu niste incaltari calumea.... ca in afara de BFG-uri de "sosea" nu te-am vazut cu altceva ... mai ales ca am vazut fantastica ta performanta de weekendul trecut :P ... cred ca tre sa-ti pui si un INCLINOMETRU ... ca sa nu te mai rastorni :sr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@LAURE....tu esti pierdut in timp.....gumele mele nu mai sunt BFG acum sunt TSL SUPER SWAMPER 34 10.5.15 nu poti spune ca sunt nasoale pt ca tu le vinzi.... :grin:

....nu eu mam rasturnat ci horatiu....eu cu watcjer l-am scos.....deci cum ziceai?

Link spre comentariu

@LAURE....tu esti pierdut in timp.....gumele mele nu mai sunt BFG acum sunt TSL SUPER SWAMPER 34 10.5.15 nu poti spune ca sunt nasoale pt ca tu le vinzi.... :grin:

....nu eu mam rasturnat ci horatiu....eu cu watcjer l-am scos.....deci cum ziceai?

... tot un cotet de 2 bani ai... acum valoreaza ce-i drept mai mult ca e incaltat calumea :P :ha: asa ca eu sic sa-i pastrezi rotile si restul sa donezi la fier vechi :hi

Link spre comentariu

@LAURE......te iau asha cum esti..... :hw ....fratele meu :ha:

@GOGANE... ce draq sai faci nu eu te-am ales.... ci Soarta !!! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Love me tender, love me sweet... :ha: :ha: :ha:

De fapt se vede ca "Love is in the air!" :hm :hw :bb :fr :cr :cr1 :no :cn :-P :happy

Link spre comentariu

:1 :1 :1 GOGANASHU pentru transformarea spectaculoasa a Pa-TROLIULUI :grin: , intr-un timp atat de scurt! :bravo :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare