GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu ....astazi acaretul a primit ceea ce merita........COLANTE PERSONALIZATE :ha: :ha: :ha: http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/Imag028.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/Imag027.jpg Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu :ha: :ha: :ha: Goganeeee, ba nene, aia 24 cm e subtiri! Mai bine aveai de 18 si ca sticla de coca-cola! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @petre.......24 e o povara dimineatza cand ma sui in patrol........ :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu :ha: :ha: :ha: Goganeeee, ba nene, aia 24 cm e subtiri! Mai bine aveai de 18 si ca sticla de coca-cola! :ha: :ha: :ha: Petre esti tare :h5 vin si eu cu o completare Mai bine o avea de 18 si avea sange in ea MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu :banana :banana :banana da de 18 in sange de unde attaata bafta fratele meu mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu vad ca la semnatura s-au cam micsorat aia 24.... dar revin cu intrebarea...24 unde inauntru tau sau afara?? :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Imi plac colantele, Gogane. Sunt curios cate sprancene se vor ridica a mirare in trafic. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu @miron......exact de intrebarea asta mam tot ferit :ha: :ha: dar vine si raspunsul pe masura sper eu :.....itzi voi arata in teren......dar suporti consecintele :ha: :ha: :ha:.....orice ar fi imbraca te gros :ha: :ha: @sensei....deliciul fetitzelor amatoare de senzatii tari in teren.....in masina sau pe langa :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu miine te voi suna sa-mi demonstrezi....ai grija zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Gogane, tare asta cu colantele? Ai pus-o chiar pe toate geamurile ... :grin: M-ai bine o bagai p-aia "NASOSu" de Goganu! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: ...fieru lu Goganu Gogane, najpa va fi cand te dai jos din ea, fratele meu! Din masina, adica! Pt ca lumea se va astepta sa vada unul mare asa....voinic...si femeile se vor gandi: sora mea, la cat e de mic, daca i se intaresc aia 24 de cm va pica in fata din cauza greutatii si va avea hipotensiune! :P :ha: :ha: :ha: :ha: P.S. D'aia te albesti la fata cand dai de"anumite" ravene, ca ti se duce tot sangele in aia 24 de cm? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate