wyy Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Este cineva din Alexandria ? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Este cineva din Alexandria ? stiu eu un tip. de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Este cineva din Alexandria ? Cred ca @Wyy se referea de cineva cu care poate iesii la ture , la namoleala.....daca e asa...si eu stiu un tip :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Este cineva din Alexandria ? Am cu cine sa ma inhaitez pe la namoleli pe acolo :grin: , intrebam si eu asa sa vad daca sunt inregistrati pe aici pe forum... :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate