Teddy Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Salutare tuturor, Sunt din Bucuresti, am un Defender 110 TD5, 1999, 260.000 km (cand l-am cumparat in aprilie a.c.). Am avut foarte repede probleme cu motorul, l-am refacut si bazandu-ma pe un sfat foarte bun am facut cat mai multe modificari dintr-o data: scuturi, arcuri, amortizoare OME, distantiere, jenti, cauciucuri MT, bull bar, troliu Warn 8000, portbagaj, scara, proiectoare Wipac si alte maruntisuri. Urmeaza compresor Viair, planetare HD si blocant spate si....gata, pentru mine e suficient. Despre mine: casatorit de 20 de ani, doi copii (19 si 17 ani). Tot de 20 ani lucrez in resurse umane si tocmai mi-am deschis propria afacere (HR & More - evident in domeniu) asa ca atunci cand nu vorbiti despre off road si aveti nevoie de un sfat sa stiti ca sunt aici! Ca si concluzie: ma bucur ca existati si sper ca impreuna sa ne fie (si) mai bine! Teddy. :h5 Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit. Uite asa ceva vreau cand o sa cresc mare :W Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 bine ai venit! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit! Frumos agregatul. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ati venit!! :W Si inca o data multumesc ca ati stat dupa mine la TAT in seara aceea :oops: :tk ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 sal. si bine ai venit !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 sal si bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit! Faina masina. Ce problema ai avut la motor? 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ionut Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bun venit! Foarte faina masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ati venit!! :W Si inca o data multumesc ca ati stat dupa mine la TAT in seara aceea :oops: :tk Placerea a fost de partea noastra! :h5 Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit! Faina masina. Ce problema ai avut la motor? Se pare ca s-a infundat un orificiu de ungere la pistonul 5 si chestia a dus la distrugerea pistonului dar si mai grav a arborelui cotit pe care l-a facut varza! S-a muncit ca lumea ca sa o aduca pe linia de plutire (Multumesc Ionut & Comp.) Asta a fost cea mai mare problema dar evident au fost si alte "pagube colaterale". Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bun venit ! ... frumoasa masina, bine inchegata ... ne vedem la Baia Mare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bine ai venit. Uite asa ceva vreau cand o sa cresc mare :W Bine v-am gasit si multumesc de primire. Daca n-am avut bicicleta cand eram mic m-am enervat cand am mai crescut un pic (da' nu prea mult)! :h5 Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Septembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bun venit ! ... frumoasa masina, bine inchegata ... ne vedem la Baia Mare ? Bine v-am gasit! Mi-ar face placere. Deabia luni o sa stiu si cum o sa stiu o sa si scriu! Multumesc de invitatie! Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 Bun venit unui nou membru cu o masina adevarata.... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jull Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Dementiala masina. Sa o stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Bun venit! Superb acaretul din dotare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Septembrie 8, 2007 Partajează Postat Septembrie 8, 2007 Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 9, 2007 Partajează Postat Septembrie 9, 2007 wellcome o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 bine ai venit! tare acaretul 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate