Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor!

Teddy

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Sunt din Bucuresti, am un Defender 110 TD5, 1999, 260.000 km (cand l-am cumparat in aprilie a.c.). Am avut foarte repede probleme cu motorul, l-am refacut si bazandu-ma pe un sfat foarte bun am facut cat mai multe modificari dintr-o data: scuturi, arcuri, amortizoare OME, distantiere, jenti, cauciucuri MT, bull bar, troliu Warn 8000, portbagaj, scara, proiectoare Wipac si alte maruntisuri. Urmeaza compresor Viair, planetare HD si blocant spate si....gata, pentru mine e suficient.

Despre mine: casatorit de 20 de ani, doi copii (19 si 17 ani). Tot de 20 ani lucrez in resurse umane si tocmai mi-am deschis propria afacere (HR & More - evident in domeniu) asa ca atunci cand nu vorbiti despre off road si aveti nevoie de un sfat sa stiti ca sunt aici!

Ca si concluzie: ma bucur ca existati si sper ca impreuna sa ne fie (si) mai bine!

Teddy. :h5

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ati venit!! :W

Si inca o data multumesc ca ati stat dupa mine la TAT in seara aceea :oops: :tk

Placerea a fost de partea noastra! :h5

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu

Bine ai venit!

Faina masina. Ce problema ai avut la motor?

Se pare ca s-a infundat un orificiu de ungere la pistonul 5 si chestia a dus la distrugerea pistonului dar si mai grav a arborelui cotit pe care l-a facut varza! S-a muncit ca lumea ca sa o aduca pe linia de plutire (Multumesc Ionut & Comp.) Asta a fost cea mai mare problema dar evident au fost si alte "pagube colaterale".

Link spre comentariu

Bine ai venit.

Uite asa ceva vreau cand o sa cresc mare :W

Bine v-am gasit si multumesc de primire.

Daca n-am avut bicicleta cand eram mic m-am enervat cand am mai crescut un pic (da' nu prea mult)! :h5

Link spre comentariu

Bun venit !

... frumoasa masina, bine inchegata ... ne vedem la Baia Mare ?

Bine v-am gasit!

Mi-ar face placere. Deabia luni o sa stiu si cum o sa stiu o sa si scriu!

Multumesc de invitatie!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare