dangerous Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 iertati-ma ca nu ma pricep dar nici sa stric nu vreau !(suzuki vitara 1.6 8v) NU stiu cum se face trecerea de la 2x4 la 4x4H sau 4x4 L se foloseste ambreiajul? se face in mers ? Multumesc anticipat celor care ma vor ajuta cu un raspuns! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: 2x4,4x4 Salutare, Nu ai nevoie de ambreaj si trecerea de la 2x2 la 4x4 L si H se face pe loc ( de preferat ) deoarece in in miscare pinioanele din reductor sunt in miscare. Bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: 2x4,4x4 in complectare....dupa decuplarea 4x4 este indicat sa dai cu spatele 2m sa decupleze MRL-urile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 Din cate stiu eu, la Vitara, cuplarea se poate face si din mers, dar cu anumite conditii. Viteza de rulare sa fie mai mica de 80 km/h, rotile din fata sa fie drepte si sa se apese ampreiajul. Am descris mai devreme, cuplarea si decuplarea din pozitia 2x4 in 4x4H si viceversa. In momentul in care doresti sa cuplezi reductorul (4x4L), neaparat masina trebuie sa stea si sase apese ampreiajul. Ce au spus colegii inainte este corect si mult mai sigur, insa eu mereu fac "schimbarile de tractiune" cu ambreiajul apasat si rotile directoare drepte. Am avut (eu asa cred) surpriza, sa nu am rotile drepte si nu intra din 2x4 in 4x4H, insa imediat ce le-am indreptat, a intrat foarte usor. La faza cu ambreiajul, citisem ca si cutia de transfer s-ar comporta ca o cutie de viteze si de aceea e nevoie de ambreiaj. Acum...asta este ceea ce stiu eu si ce aplic la masina mea. Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 in complectare....dupa decuplarea 4x4 este indicat sa dai cu spatele 2m sa decupleze MRL-urile Asta daca ai MRL-uri automate. Daca sunt manuale, te dai frumusel jos din masina, invarti cu mana de butonul MRL-ului pana pe poz 4x2 si gata, s-au decuplat. Mai ramane sa pui maneta reductorului in 4x2 si fata e "libera" :grin: !! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 ceea ce ziceti voi ca ati facut,adica cuplat 4x4 din mers,am vrut sa incerc si eu DAR NICI O SANSA a carait saracu cutie de transfer de numa,asa ca parerea mea este ca cuplarea se face DOAR CU MASINA OPRITA PE LOC!!!!!!! suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 Din cate stiu eu, la Vitara, cuplarea se poate face si din mers, dar cu anumite conditii. Viteza de rulare sa fie mai mica de 80 km/h, rotile din fata sa fie drepte si sa se apese ampreiajul. Am descris mai devreme, cuplarea si decuplarea din pozitia 2x4 in 4x4H si viceversa. In momentul in care doresti sa cuplezi reductorul (4x4L), neaparat masina trebuie sa stea si sase apese ampreiajul. Ce au spus colegii inainte este corect si mult mai sigur, insa eu mereu fac "schimbarile de tractiune" cu ambreiajul apasat si rotile directoare drepte. Am avut (eu asa cred) surpriza, sa nu am rotile drepte si nu intra din 2x4 in 4x4H, insa imediat ce le-am indreptat, a intrat foarte usor. La faza cu ambreiajul, citisem ca si cutia de transfer s-ar comporta ca o cutie de viteze si de aceea e nevoie de ambreiaj. Acum...asta este ceea ce stiu eu si ce aplic la masina mea. Dupa cate stiu eu Ambreiajul actioneaza numai asupra cutiei de viteze NU si asupra cutiei de transfer deci nu vad de ce trebuie apasat ambreiajul atunci cand schimbi din 2x4 in 4x4.Este doar o parere personala deci daca gresesc va rog sa ma corectati ! Oricum va multumesc tuturor pentru raspunsuri! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 La mine la Grand Vitara am cutie automata. Cand schimb pe 4x4 usor sau greu zice clar s-o bag in N (neutru). Parerea mea este ca trebuie apasat si ambreiajul, daca nu ar trebui atunci eu as putea sa cuplez si daca sunt in Drive si cu piciorul pe frana, este?? Ori asta nu se poate... La samurai apas ambreiajul si o scot in punctul mort. Oricum sfatul meu este sa previi, mai degraba faci lucrurile ca la carte, decat sa te apuci de reparatii mai tarziu. PS. Faza cu mers invers 2 metri dupa decuplare o stiu si eu demult si asa fac si eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 La cutia automata, atunci cand esti in drive si cu piciorul pe frana nu este acelasi lucru ca atunci cand esti in N. Adica ansamblele deja se invart... In schimb, la o cutie manuala pusa pe liber, cutia de viteze este decuplata de motor, si nimic din transmisie nu se invarte deloc. Astfel, calcarea ambreiajului nu mai are cu ce sa influenteze... In concluzie: daca faci trecerea din 4x2 in 4x4 cu masina pe loc si scoasa din viteza, nu are nici un efect apasarea ambreiajului. Daca in schimb o faci IN VITEZA, atunci pentru a sta pe loc :-) TREBUIE sa calci ambreiajul :p Mersul cu spatele se aplica intr-adevar numai la MRL urile automate. Daca ai MRL manuale nu are nici un efect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: 2x4,4x4 oameni buni, pe vitara sunt 3 tipuri de cuplaje la rotile din fata> in functie de tip, cuplare si decuplarea puntii fata, se face diferit. 1: cuplaje automate: se comuta numai de pe loc, iar pentru decuplare se da un pic cu spatele 2: cuplaje manuale: se actioneaza intai modul "lock" de pe butucul rotii, apoi trecerea in modul 4x4 se poate face si de pe loc, dar si din mers. Atrentie: nu incercati sa treceti levierul cutiei de transfer in 4x4 daca nu ati cuplat modul "lock" la mrl-uri! Aveti grija ca ambele cuplaje sa fie actionate si nu doar unul, chiar si la rulajul in 4x2. Daca cuplati 4x4 in mers, asigurati-va ca masina ruleaza in linie dreapta si nu in viraj. In nici un caz nu folositi din mers in timp ce sunteti in noroi si masina incepe sa piarda aderenta. 3: cuplaje fixe. Sunt practic niste flanse ce conecteaza planetara la roata tot timpul. Modul 4x4 se poate folosi identic ca si in cazul cuplajelor manuale, actionate pe modul "lock" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: 2x4,4x4 Atasez o pagina din manual, practic scrie exact, ce a scris suzuker. offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Iulie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: 2x4,4x4 de unde stiu eu ce fel de cuplaje am pe masina ?(automate sau manuale) Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: 2x4,4x4 fa o poza la cuplajul roti si pune-o pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: 2x4,4x4 pe cele automate scrie auto free wheel hub cele manuale au in mijloc ca un fel de maneta de care se poate roti si scrie lock si free suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: 2x4,4x4 Daca vrei, pot sa-ti trimit un manual Vitara in format pdf. offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: 2x4,4x4 La mine nu scrie nimic, sunt capace opace de culoare gri Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: 2x4,4x4 Daca sunt in genul asta, iar sub ele este doar o placa de tabla prinsa in suruburi, inseamna ca ai "flase" care iti tin planetarele cuplate permanent. Ceea ce nu prea este bine pt sanatatea lor (planetarelor). Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: 2x4,4x4 Daca vrei, pot sa-ti trimit un manual Vitara in format pdf. ti-as fi mai mult decat recunoscator! adresa mea de mail este : danyimage@yahoo.com Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: 2x4,4x4 ti-am trimis, l-ai primit? offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: 2x4,4x4 As dori si eu manualul pentru vitara. Email: teodorescurzv@yahoo.com Multumesc mult! Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_pit Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Re: 2x4,4x4 Stiu ca sunt putin off-topic, dar tare recunoscator as fii si eu pt manualul ala-> preventiv, adresa mea de mail e masster_ro@yahoo.com :grin: Suzuki Vitara Metal Top 1,6 8valve (onroad si offroad da' tot una e) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valentin vitara Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: 2x4,4x4 imi trimiteti si mie manualul pe mail?Am o VITARA 1.6 .Adresa mail ctin_valentin@yahoo.com .mersi mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexisroka Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: 2x4,4x4 te rog acelasi lucru MANUAL VITARA mail: silvaccd@gmail.com si ca sa nu fiu off-topic de tot, orice masina care nu este prevazuta cu 4x4 permanent, la rularea cu 4x4 pe asfalt sau teren tare neaccidentat forteaza angrenajele si creeaza uzura mare in timp. Asta am vazut in cartile tehnice la Aro si Land Rover si am patit-o pe pielea mea la Dacia papuc 4x4 din neatentie (am uitat 4x4 cuplat) :1 desi la dacie este alta poveste. Posesor BOLID ... pe viitor Suzuki Vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: 2x4,4x4 alexe dacia papuc este doar o intentie de 4x4,am condus si eu dar cand dadea de greu atunci nu mai facea fata se decupla 4x4,automat suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JV16Bar Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: 2x4,4x4 Manual Vitara: http://offroad.tigercomp.ro/download/si ... manual.pdf offroad: Daihatsu Feroza 1.6 1993 onroad: Mitsubishi Lancer 2.0 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate