Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat Achizitie anvelope

dmx

Postări Recomandate

Am studiat mai multe tipuri de pneuri pentru niva mea si am gasit modelul de mai jos care mi se par mai "sprintene" , mai usoare, mai potrivite pentru o motorizare de 1,7.Initial vroiam sa optez pentru profil simex dar mi se par prea mari si greoaie.

Ma intereseaza daca cineva a folosit profilul acesta, cum se comporta?

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitie pneuri

Nu e nici pe departe ca Simex dar e ok! E ok mai ales daca mergi si on road si off road! Simex-urile nu prea is ok pe drum (sunet,uzura...)

Cauciucurile acestea sunt ok se curata destul de bine in teren!

BF Goodrich MT este un profil asemanator...(identic)

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Nu e nici pe departe ca Simex dar e ok! E ok mai ales daca mergi si on road si off road! Simex-urile nu prea is ok pe drum (sunet,uzura...)

Cauciucurile acestea sunt ok se curata destul de bine in teren!

BF Goodrich MT este un profil asemanator...(identic)

din pacate insa, cu BFG-uri MT in teren nu prea ai ce face...eventual doar daca le folosesti sa mai urci cate un drum forestier, in rest ar fi bine sa le UITI, o pacaleala asemanatoare am luat si eu, si dupa o iesire, le-am schimbat urgent !!!

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

dupa mine is rEsapate.

Ar fi bine daca ai gasii jenti de samurai, pe 15 si sa pui 198/80/15. Orice profil vei alege. Eu am reesapate cu profil romb pe rusoaica mea. Sunt multumit de ele. Am inclinat sa imi iau acuma ceva cu profilul din poza pusa de tine, dar, se pare ca lumea nu il prea agreeaza. O sa mai vad. ce voi alege. Caut o poza cu ale mele si o postez.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Ce marca sunt si ce dimensiuni?

Sunt ceva pneus resapate, seamana bine cu BF goodrich MT si sunt 205/80/16

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Le-am achizitionat, sunt cam cu 5-6 cm mai inalte decat originalele(lucru f bun pe care l-am urmarit), arata foarte bine se comporta la fel de bine doar ca trebuie sa ii fac unele operatii estetice Laducai, in special pe spate unde chiar imi blocheaza roata in unele conditii pe teren accidentat.

Asa ca de maine o bag la chirurgie estetica.O sa incerc taierea prin Ferastrau vertical daca se poate pentru a nu incalzi prea mult tabla, daca nu merge trebuie bagat flex-ul.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cam asa s-au desfasurat lucrarile, impreuna cu bunul meu prieten Aurel :h5 , caruia pe aceasta cale ii multumesc inca o data(nu stiu daca am multumit prima data :d).

Decupare cu flex-ul, slefuire, unele rectificari pe colturi si izolatie.

Link spre comentariu

Din cite vad te-ai limitat doar la decuparea partilor inferioara ale pasajelor rotilor. Nu ai devoie de o decupare mai mare pe toata lungimea pasajului? Nu-ti loveste aripa si ceva mai sus la fleari mai ample ale suspensiei?

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

@nivaforever - Am taiat doar unde a vazut ca atinge, am facut cateva iesir si se comporta bine, nu mai agata, iar daca este nevoie se poate taia toata.Deocamdata ramane asa.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

salut

sunt proaspat posesor de lada niva.

Vreau sa cumpar 4 cauciucuri pt niva de noroi.Masina nu este modificata(inaltata) si nici nu as vrea sa fac astfel de modificari.Nu prea am gasit pe net cauciucuri offroad la dimensiunile 175/80/16.Stiti vreun depozit de anvelope, ceva?Ma puteti ajuta cumva?

Sunt din Bucureti,Dr Taberei.

PS:ceva acceptabil ca pret.

astept reply

Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Link spre comentariu

salut

Vreau sa cumpar 4 cauciucuri pt niva de noroi.Masina nu este modificata(inaltata) si nici nu as vrea sa fac astfel de modificari.Nu prea am gasit pe net cauciucuri offroad la dimensiunile 175/80/16.Stiti vreun depozit de anvelope, ceva?Ma puteti ajuta cumva?

astept reply

Gasesti pe www.peselada.ro, cauciucurile Voltyre, sunt cele mai utilizate pe Niva.

Link spre comentariu

salut

astept reply

Gasesti pe http://www.peselada.ro, cauciucurile Voltyre, sunt cele mai utilizate pe Niva.

Am vazut , 320ron/buc.Mi se par un pic cam scumpe si unii zic ca n-ar fi chiar excelente pe noroi.Nu e nimeni aici care vinde ceva SH?

Ma multumesc deocamdata si cu 2 bucati.

Merci

Link spre comentariu

salut

astept reply

Pana una alta fa-ti si tu o prezentare la rubrica in cauza ca altfel se supara lumea pe tine :P

Link spre comentariu

OK . ai dreptate. O sa fac chestia asta cat de carand si o sa adaug si ceva poze , dar in mom de fata sunt un pic ocupat la serv.

Ceva noutati despre cum sa fac si eu rost de cauciucuri?As vrea weekend-ul asta sa incerc niste drumuri de padure....si la cat a plouat in ultima perioada nu am tupeu....

Link spre comentariu

auzi ?!! niva are roata de rezerva in motor ?!!!! :?:

Din fabrica, roata de rezerva este pusa in compartimentul de la motor(are loc special pentru ea acolo). Nu cred ca e foarte bine sa stea langa motor tinand cont si de temepraturile de pe la noi din timpul verii. Eu, cel putin, o tin pe bancheta din spate legata cu centurile :ha:

Link spre comentariu

Acum am completat aproape toate campurile inclusiv in cartea de telefon.

Mi-am comandat TZ GOMME TRAKKER 175/80.Sper sa se potriveasca fara sa atinga si in weekend sa le incerc.

Pe viitor o sa completez doar in post-ul acesta , daca e vorba de achizitie de cauciucuri si pareri.

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Am studiat mai multe tipuri de pneuri pentru niva mea si am gasit modelul de mai jos care mi se par mai "sprintene" , mai usoare, mai potrivite pentru o motorizare de 1,7.Initial vroiam sa optez pentru profil simex dar mi se par prea mari si greoaie.

Ma intereseaza daca cineva a folosit profilul acesta, cum se comporta?

Da ,eu am pe masina tipul acesta de pneuri si se comporta bine. Cei drept mai mult de 85-90 nu am incercat sa merg iar pe noroi sunt foarte bune.

Cred ca modelul din fotografie este "Pneus" gresesc?

"Tie popor ingrat, nu o sa-ti ramana nici cenusa mea!" - Maresalul Ion Antonescu
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mi-am comandat TZ GOMME TRAKKER 175/80.Sper sa se potriveasca fara sa atinga si in weekend sa le incerc.

Pe viitor o sa completez doar in post-ul acesta , daca e vorba de achizitie de cauciucuri si pareri.

Poti sa ne spui daca ating si daca esti multumit de ele? Vreau sa cumpar si eu un set dar vreau sa fiu sigur ca nu ating pentru o Niva 2008 stoc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare