ssrli Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Caut un posesor de Toyota Rav4, model dupa 2006 in Cluj. Am nevoie sa fac niste masuratori in portbagaj pentru o incinta si un suport de amplificator. E o treaba de 10-15 min, fac cinste cu o bere. Fara alcool desigur :P '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: Caut RAV4 in Cluj Problema rezolvata. Am mers la risc dupa masuratori si a iesit ceva ok : http://i52.photobucket.com/albums/g8/DAdrianD/IMG_6385.jpg A fost si mochetata si aranjat tot, dar nu am poze. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Caut RAV4 in Cluj Prietene , tu asa vrei sa se curete noroiul de pe anvelope? prin vibratii? :happy Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: Caut RAV4 in Cluj E mai distractiv prin vibratii :banana Proprietarul a spus ca masina nu a iesit si nu va iesi niciodata mai mult decat pe un drum de macacam :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate