ovidiu_raducanu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Am un prieten ce ar vrea o vitara dar suntem nedumeriti din ce an iese vitara euro 2 . rog sa-mi raspunda doar cei cu au experienta in asa ceva deorece nu vreau sa ma insel . Macar cei care au carte de Romania sa mi zica ce euru au la tipul de motor si an. multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ce euro are vitara? sigur are ceva "YENI" ... glumesc :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ce euro are vitara? Am un prieten ce ar vrea o vitara dar suntem nedumeriti din ce an iese vitara euro 2 . rog sa-mi raspunda doar cei cu au experienta in asa ceva deorece nu vreau sa ma insel . Macar cei care au carte de Romania sa mi zica ce euru au la tipul de motor si an. multumesc anticipat. motorul de 16 v dupa 94,sau si 94,sa fie g16b este un topik stufos pe tema asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am avut vitara lunga din 95, motor G16B, non euro. Nu avea sonda si nici catalizator La fel am si pe vitara din 94, motor pe carburator, evident tot non-euro. Am in schimb sonda si catalizator pe vitara actuala din '89. Oricum, cei de la rar au ei alte pareri, chiar daca in brief e trecut cu litere de-o schiapa ca este euro 1 sau 2, ei vor spune ca e non-euro, mai ales pentru cele mai jos de 93-94. Asadar, Mare atentie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am o vitara din 95 seria motor G16A si este euro 2,dar asta depinde in ce toane i prinzi pe cei de la rar :ha: :ha: :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am vitara '91 motor g16m 1.6 8V, catalizator, sonda lambda, injectie (monopunct presupun), si mi-au scos-o non euro. cica nu se aplica normele pt anul meu. desi, cand i-am facut verificarea, la testul de noxe mi-a zis un inspector de la rar sau ce-o fi fost ca ar fi fost o problema daca era euro2 (datorita nivelului noxelor) - parerea mea e ca masina s-ar fi incadrat la norma de poluare euro 1 dar in romanica - voluntari nu se poate. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? A mea Vitara din 1996 luna 5-a, 1.6 16v injectie multipunct cred, cod motor GL16B au vrut sa o scoata euro1, de-abia dupa insistentze si mici interventii a iesit euro2, in timp ce un suzuki X90 cu aceeasi motorizare si chiar cu cateva luni mai vechi a iesit numai euro2, asa ca naiba mai stie cum calculeaza astia :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? Cel mai bine platesti 80 de ron pt. o consultatie la rar, completezi un formular cu toate datele de pe brief si-ti dau raspunsul in doua zile, te scuteste de emotii... Eu am o Vitara din 11.1993, motor 1,6 cu cod G16A, a iesit Euro 1, facusem preventiv o consultatie... __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am vitara '91 motor g16m 1.6 8V, catalizator, sonda lambda, injectie (monopunct presupun), si mi-au scos-o non euro. cica nu se aplica normele pt anul meu. desi, cand i-am facut verificarea, la testul de noxe mi-a zis un inspector de la rar sau ce-o fi fost ca ar fi fost o problema daca era euro2 (datorita nivelului noxelor) - parerea mea e ca masina s-ar fi incadrat la norma de poluare euro 1 dar in romanica - voluntari nu se poate. nu are legatura nivelul noxelor masurate de catre baietii de la RAR u norma EURO!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am cumparat 3 vitare din germania,din 95 si toate sunt euro 2.cel mai sigur insa este sa faci(sau sa ceri) o copie dupa brief cu care sa mergi la RAR si ei o sa-ti spuna ce norma este. Inca o chestie:daca in brief scrie EURO 2 atunci fi sigur ca asa v-a iesii si la RAR indiferent de povestile spuse de unii.Norma euro nu o da inginerul de la RAR! normal ca mai pot aparea situatii gen masina din 95 non euro,dart la aia sigur i-a fost schimbat motorul sau a fost fabricata pt tari africane(unde nu conteaza norma de poluare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat Iulie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am cumparat 3 vitare din germania,din 95 si toate sunt euro 2.cel mai sigur insa este sa faci(sau sa ceri) o copie dupa brief cu care sa mergi la RAR si ei o sa-ti spuna ce norma este. Inca o chestie:daca in brief scrie EURO 2 atunci fi sigur ca asa v-a iesii si la RAR indiferent de povestile spuse de unii.Norma euro nu o da inginerul de la RAR! normal ca mai pot aparea situatii gen masina din 95 non euro,dart la aia sigur i-a fost schimbat motorul sau a fost fabricata pt tari africane(unde nu conteaza norma de poluare) Corect ce zici....dar daca in brief scrie E2 ce ziceti ca e? si e din 95 cu 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? din 94 motor injectie 16v 90 cai (aproximativ...), a iesit euro 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
givanel Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am vitara '91 motor g16m 1.6 8V, catalizator, sonda lambda, injectie (monopunct presupun), si mi-au scos-o non euro. cica nu se aplica normele pt anul meu. desi, cand i-am facut verificarea, la testul de noxe mi-a zis un inspector de la rar sau ce-o fi fost ca ar fi fost o problema daca era euro2 (datorita nivelului noxelor) - parerea mea e ca masina s-ar fi incadrat la norma de poluare euro 1 dar in romanica - voluntari nu se poate. nu are legatura nivelul noxelor masurate de catre baietii de la RAR u norma EURO!!!!!!!!!!! legatura este ca, daca masina mi-ar fi scos-o euro2, atunci nu imi dadea bun tehnic pe fisa. concluzia pe care am tras-o eu este ca masina s-ar fi incadrat la un euro 1, chiar multa lume s-a mirat (chiar si inginerul noxelor de la rar). dar se pare ca (dupa spusele celor de la rar) in 1991 nu se aplica norma de poluare. solutia ar fi fost sa cer un test dinamic al masinii iar costul de 4000 lei (parca) ar fi fost suportat de mine indiferent de rezultat. jur ca atunci cand ma voi imbogati voi face treaba asta, doar sa ma lamuresc, ca tare am ramas cu un gust amar dupa toata treaba cu masinuta mea. Nu trage Dom' Semaca! Sunt eu... Bozolica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am cumparat 3 vitare din germania,din 95 si toate sunt euro 2.cel mai sigur insa este sa faci(sau sa ceri) o copie dupa brief cu care sa mergi la RAR si ei o sa-ti spuna ce norma este. Inca o chestie:daca in brief scrie EURO 2 atunci fi sigur ca asa v-a iesii si la RAR indiferent de povestile spuse de unii.Norma euro nu o da inginerul de la RAR! normal ca mai pot aparea situatii gen masina din 95 non euro,dart la aia sigur i-a fost schimbat motorul sau a fost fabricata pt tari africane(unde nu conteaza norma de poluare) Corect ce zici....dar daca in brief scrie E2 ce ziceti ca e? si e din 95 cu 16v sustin ce a zis eurotire Daca scrie E2 e non euro...nu sunt norme de poluare recunoscute le noi... Deci concluzia: Daca in brief scrie negru pe alb: "EURO X" atunci sa fi sigur ca e si la noi...daca scrie E0,1,2...atunci nu o recunosc cei de la rar. Si mai au o regula (spusa de ei) "orice masina pana in 92 este non-euro" indiferent de sonda, catalizator, si alte upgrade-uri. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: ce euro are vitara? eu am cumparat 3 vitare din germania,din 95 si toate sunt euro 2.cel mai sigur insa este sa faci(sau sa ceri) o copie dupa brief cu care sa mergi la RAR si ei o sa-ti spuna ce norma este. Inca o chestie:daca in brief scrie EURO 2 atunci fi sigur ca asa v-a iesii si la RAR indiferent de povestile spuse de unii.Norma euro nu o da inginerul de la RAR! normal ca mai pot aparea situatii gen masina din 95 non euro,dart la aia sigur i-a fost schimbat motorul sau a fost fabricata pt tari africane(unde nu conteaza norma de poluare) Corect ce zici....dar daca in brief scrie E2 ce ziceti ca e? si e din 95 cu 16v Este euro 2.Daca nu iti iese norna asta ,indeplinind conditiile de mai sus ,eu o sa-ti plltesc diferenta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: ce euro are vitara? 1.6 16valve ,g16b pe tablita de la motor,e2 pe brief,este sigur EURO 2,AN CEL PUTIN 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: ce euro are vitara? "orce masina fabricata pina in 92 este non euro"-FALS-vw a fabricat GOLFUL 3 motor 1400 cm an 92 si are euro 2-sigur ptr ca am avut . despre vitara no coment ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: ce euro are vitara? 1.6 16v, tip motor g16b, e2 pe brief, 1995 a iesit EURO 2 la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: ce euro are vitara? Cineva are sau a auzit de motorul G16S ? E un Vitara din 2005 si seria de sasiu incepe cu JS3TD0. Masina nu e in tara si omul e cam paralel cu ce Euro e masina. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu_raducanu Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: ce euro are vitara? prietenul meu a luat o vitara din 95 1,6 16 v automatik din germania si are g16b e2 pe brief si este euro 2. multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: ce euro are vitara? Va zic si eu un lucru, am un samurai.... in germania era inmatriculat pe numele unui pprieten ca si euro1, stiu pentru ca am vazut scria pe hartia de la primarie cand am platit impozitul "erfult nur die euro 1 abgasnorm", dar in brief era e2, si cand l-am inmatriculat in romania au trecut euro 2 in carte.... Cum draq in Germania e euro 1 si la noi sare la euro2? interesant nu? Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate