Vizitator vetx Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 as dori un samurai,sunt din maramures...ce imi recomandati..sa-l iau de aici sau de afara? ma gandesc la 2500 cu tot cu taxe. sriti ceva prin zona? am aflatun samurai de 1000 cm din 84,inmatriculat, la 1500 euro ...proprietarul zice ca nu are rugina,nu are verificare si asigurare si mici probleme la carburator. tot el aFIRMA CA ANUL TRECUT I-a facut tablaria ce ziceti de oferta asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: o parere as dori un samurai,sunt din maramures...ce imi recomandati..sa-l iau de aici sau de afara? ma gandesc la 2500 cu tot cu taxe. sriti ceva prin zona? am aflatun samurai de 1000 cm din 84,inmatriculat, la 1500 euro ...proprietarul zice ca nu are rugina,nu are verificare si asigurare si mici probleme la carburator. tot el aFIRMA CA ANUL TRECUT I-a facut tablaria ce ziceti de oferta asta? Daca vrei sa dai 2500 de euro cu tot cu taxe, trebuie sa cauti un samurai cu euro1 cu motor pe injectie. La cele noneuro cum sunt cele pe carburator , numai taxa este de 2000 si ceva de euro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: o parere Eu sunt de parere ca masinile sh se iau de afara. La noi, in 90% din cazuri, cind pica ceva se cauta tot felul de variante de reparare, primind cit costa si nu cit va mai tine. In ce priveste masina ce ai gasit-o tu, are un singur defect. Nu are verificare. Asta inseamna, ca o sa trebuiesca sa-i faci verificarea la RAR. Acolo deja e cu cintec. Propunei omului sa-i faca verificarea inainte (pe care te angajezi ca o platesti tu). Daca trece o iei, daca nu, nu. Daca da inapoi, e clar. Uita de masina. Daca e de acord, mai mult de 100 de lei nu cred ca e taxa de verificare tehnica. Mai bine pierzi acuma 100 de lei decit sa bagi inzecit in reparatii. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: o parere multumesc pentru sfaturi...pot gasi in germania la 1000 de euro ceva bun?ma gandesc ca adusul mai e undeva la 500 plus taxa 1000. sincer as prefera ceva pe injectie...sunt satul de carburatoare..am avut un olcit mai demult si nu imi mai trebuie :P :P :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: o parere Salut,ma gandesc ca gasesti da nu te gandii ca peste 91 care sa fie euro 1...gasesti sub 90 la banii astia.sunt is inscrise pe autovit.ro dai si uitate.bafta 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vetx Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: o parere acum o ora am vb cu un tip care e in anglia...spune ca imi poate aduce la 2000 de euro dupa 90 ,masina brici,,doar ca are volan pe dreapta....cat ar costa trecerea pe stanga? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: o parere acum o ora am vb cu un tip care e in anglia...spune ca imi poate aduce la 2000 de euro dupa 90 ,masina brici,,doar ca are volan pe dreapta....cat ar costa trecerea pe stanga? mult mai mult decat ai lua-o direct cu volan pe stanga.nu se merita(cel putin nu pt samurai) uite aici ce presupune operatiunea viewtopic.php?f=7&t=9229 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate