Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Identificare "rar"

Busu4x4

Postări Recomandate

Saptamana viitoare trebe (sper) sa ma duc cu KID-ul la identificare la "rar".

Intrebare 1 : Are vre-o importanta ca mashina are alte cauciucuri decat cele din talon ? (in talon sunt 205/70/15 iar eu am 215).

Am auzit ca noile taloane nu mai cuprind si rubrica de cauciucuri. Este adevarat?

Intrebare 2 : Sa scot bulbarul si cu troliul de pe ea inainte de identificare?

Multzumesc anticipat :hi

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Identificare "rar"

In noul talon nu mai apar dimensiunile anvelopelor, apar doar in cartea de identitate.

Nu-ti scoate nimic de pe ea ca la identificare nu se uita decat la serii. Dureaza 5 minute toata inspectia. :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

Daca angajatii RAR sunt prea zelosi pot refuza o masina si la identificare pe diferite motive. Spicuiesc cateva intalnite pe viu de mine sau prieteni din Iasi....

- proiector ce nu face parte din dotarea standard a masina. (S-a demontat pe loc, si a trecut mai departe)

- cauciucuri neconforme cu specificatiile tehnice ale masinii

- masina murdara (S-a spalat si revenit in aceeasi zi)

- lipsa bara fata (S-a montat o bara fata standard, de serie).

Nu se stie niciodata. Normal, legal, moral, etc, ar trebui sa veriifce doar seriile, insa cum bine stim, angajatii RAR sunt foarte constiinciosi.

Link spre comentariu

Eu tocmai d'aia am intrebat. Acum . . . merg la noroc dar cu norocul meu . . . sunt in stare sa ceara si un examen proctologic . . . pe loc :ha: :ha: :ha:

Aaa si inca o chestie : La mine, in cartea tehnica nu scrie nicaieri de norma euro? Ar trebui?

Samurai 2002

Link spre comentariu

Eu tocmai d'aia am intrebat. Acum . . . merg la noroc dar cu norocul meu . . . sunt in stare sa ceara si un examen proctologic . . . pe loc :ha: :ha: :ha:

Aaa si inca o chestie : La mine, in cartea tehnica nu scrie nicaieri de norma euro? Ar trebui?

Eu am fost cu ea la identificare la RAR acum 3 luni. Masina era si atunci ca si acuma plina de flori lipite pe caroserie ca nici nu-ti poti da seama bine care e culoarea originala a ei :grin:

Si atunci ca si acuma avea doua proiectoare si bulbar si nu s-au legat de aspectele astea. Sper sa ai noroc si tu asa cum am avut eu :wink:

Inca o chestie, cand iti faci programarea telefonica poti opta la cererea ta pentru efectuarea identificarii la centrul din Grivita. De regula e mai liber acolo pentru ca cei mai multi sunt directionati la celalalt centru din Voluntari.

Legat de norma euro, ea nu este specificata explicit pe cartea de identitate. Insa daca te uiti la una din serii date de rar pe ea (de omologare parca sau ceva in genu asta) vei vedea ca in codul seriei este cuprins si un E2 sau E1 in functie de norma pe care o are masina ta.

Bafta

Va salut !

Link spre comentariu

norma euro a inceput sa fie adaugata sub forma de E0,E1,E2, etc la sfarsitul numarului de omologare, inainte de /an de fabricatie doar de la un anumit moment incoace. pentru masinile care au fost inmatriculate inainte de acel moment si care nu contin respectivul cod, nu este necesar sa fie trecut, pentru ca si asa nu intereseaza pe nimeni ce euro ai la masina odata ce ai inmatriculat-o odata in romania.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

La mine reac?ia a fost: pe un ton r?stito-minunat ... "de unde ai mai scos ?i cazanul ?sta?". Apoi a comentat de lipsa barei fa?? de care i-am spus c? o am doar c? nu am avut vreme s? o pun. Nu min?eam, doar c? era ca vai de capul ei, doar tabl? simpl? croit? ca dracu...

Link spre comentariu

in bucuresti la voluntari se face foarte usor ORCE ,ORICIND .

Mie imi spui ??? :ha:

Stiu rar-ul ala ca-n palma. Stiu si unde este biroul directorului :ha: :ha: :ha:

O singura chestie nu stiu : Unde sa arunc bomba ca sa faca cele mai multe pagube :bannana

Samurai 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare