Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Multi Ani ! YONUTZ

gaganul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator van

Re: La Multi Ani ! YONUTZ

La multi ani Yonutz !!!

Sanatate multa si sa ne traiesti 1000 de ani fara repartatii

:gr1 :k :k :k

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc din suflet tuturor ptr urari ...si uite asa am facut 19 ani ... :ha: de cand m-am lasat de mers cu plugusorul! :ha: Ziua mea de de fapt peste doua zile ... :grin: Gaganul slp v-a indus in eroare (neintelegere intre neveste care si-au calculat zilele din weekendul asta putin altfel... :ha: ) Aseara a sunat telefonul pe la 01.00 ...Cine suna? GPScu :F :ypu ... :ha: Zic, gata :h5 e timpul sa ma revansez ...ma imbrac si ma duc sa-l scot in kkt! :app De unde ...el suna sa-mi spuna "La multi ani!" ... :ha: :P :grin:

@gaganul: :x :x :x :x :be :be :be :clb :clb :clb :dr :dr :dr :2dr :2dr :2dr Iar avem motiv de gratar !!! :cort :care (prietenii stiu de ce) ...cu copyright de la fratele goganozaurul ... :P :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La multi ani Ioane si multa sanatate sa te tina "fieru" o mie de aniiii..............

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

De data asata ...La multi ani ! :h5 :x :x :x :Gr

Gpesculeeee, sa fii iubit!!! de cate ori deschizi calculatorul...si, de cate ori vezi topicul cu "la multi ani Yonutz"...sa-i mai bagi o urare!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare