suzimm Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: consum benzina samurai e nervoasa pe benzina,,,,,,:ha::ha::ha: audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gikgik Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 Re: consum benzina samurai mai ales daca ii dai sa pape premium evolution(care acum are un pret total nejustificat) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: consum benzina samurai 10% cu cauciucuri Pneus Mud pe asfalt dar necuratat de zapada si 15 %in teren, in functie de natura traseului si de cum o turezi-poate consuma si mai mult. Un consum nejustificat de mare pentru dimensiunile masinii si de performantele ei in teren.Aceasta este parerea mea si poate unica de pe acest forum. ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu mar Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 (editat) An 1991, 1.3 carburatie, anv. 225/75/15, profil simex, consum in teren 17-18/100km, orice fac nu coboara nmai putin. An 1991, 1.3 carburatie, anv. 225/75/15, profil simex, consum in teren 17-18/100km, orice fac nu coboara mai putin. Editat Noiembrie 20, 2011 de f_zoltan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: consum benzina samurai Samurai 1.3 injectie an 1991, anvelope de iarna, oras 11, afara 8 pe timp de iarna, vara scade cu 1 litru, la fel ca in manual Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: consum benzina samurai Aerodinamica de caramida si lipsa electronicii ii creste consumul impreuna cu anvelopele grele resapate. Eu mi-as cauta anvelope de off-road cat mai usoare pentru aceasta bijuterie de masina. M-as uita la Baja Claw, la Muddzilla de la Maxxis, la TSL -uri...vedeti care sunt mai usoare. Nu sunt profil Simex, dar descarca si ele f bine. Nu ma credeti, intrebati youtube-ul. Avantajul la o anvelopa mai usoara e ca masina duce un 30-31" lafel de usor ca un 27-28" resapat sau chiar mai bine. Si 1" in teren face diferenta! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: consum benzina samurai La consumul pe care il are nu este deloc o bijuterie pentru mine,consuma destul de mult si cu cauciucuri de vara si mai ales pina se incalzeste.Cred ca pina la urma o sa ma hotarasc la un diesel-e cu totul altceva. ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: consum benzina samurai si cand ti-am zis ca mai bine ne luam 2 cai frumosi,,,acum cotizam la petrom mai rau ca la fisc audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: consum benzina samurai Eu am venit cu sami de la Brasov pana in Bucuresti in iarna anului trecut si cu o viteza 70-100 km/h pe DN1 am avut un consum de 8 l/100 km, avand cauciucuri de strada si nici un fel de modificari.:grin: Consum in offroad sau cu alte cauciucuri si modificari prin februarie va pot spune. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drxvet Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: consum benzina samurai si cand ti-am zis ca mai bine ne luam 2 cai frumosi,,,acum cotizam la petrom mai rau ca la fisc Vezi daca nu ai ascultat............ cu citi bani am dai pe benzina faceam revelionul la Viena. ignorance is blessing Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: consum benzina samurai Pentru ca pretul benzinei a urcat enorm si tot va creste nu avem decat o singura solutie....unde putem partcipa toti..........................................PROTESTUL DE LA BENZINARII - in zilele 17, 18 , 19 IANUARIE - dragi cetateni, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de benzinarii MILIARDARI si sa-i facem sa vada ce inseamna sa piarda bani. Dupa asta pretul benzinei/ motorinei va SCADE. SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE - pe 17-18-19. ianuarie. sa mergem cu RATT-U, cu bicicletele sau pe jos , sau alimentati inainte . Amintiti-va de 21-22 DECEMBRIE 1989 SI INCERCATI SA FACETI LA FEL. DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ SA AJUNGA LA TOATA TARA. Veniti sa cerem dreptul!!!! ps...l-am primit si-l dau mai departe,,,,eu unul particip la masura de protest audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: consum benzina samurai Sau daca sunteti nevoiti si n-aveti incotro, cei care alimentati macar platiti doar cu monezi, cu ffff multe monezi......adunati toate monezile din casa, din pusculita copilului, din toate buzunarele, de pe fundul posetelor......cand platiti, dati intai monezile si apoi completati cu bancnote.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: consum benzina samurai :uameni Sa nu uitati sa dati inapoi banii copilului! Dupa ce i-ati schimbat in plastice. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 3, 2011 Partajează Postat Mai 3, 2011 Re: consum benzina samurai Salut,stie cineva cat consuma un samurai cu motorizare 1000 cc de 45 cp si cum se merge? Multumesc Stima Marius:tk JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micuTZU Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Re: consum benzina samurai oarecum pe lângă întrebare, dar la subiect: SJ413 din 1993 cu motor de 1,3 cu carburator mi-a luat în oraș undeva pe la 11% și pe drum întins (270km, din care cca 70 asfalt și 200 pământ+piatră+off mers gen rallyraid) am ieșit undeva la sub 10% Bufnițele nu sunt ceea ce par a fi! Duster Laureate 1,5 dCi 110 cp 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: consum benzina samurai Cu gume 31" cam 8-9 l/100 pe drum intins. Pe teren ... pe ceas mai curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: consum benzina samurai 8-9 cu 31" !? super!:g Ce motor, ce gume, ce reductii? banuiesc ca nu resapate. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: consum benzina samurai Eu am 30, 5 (cred), reesapate,pe a mea si scot 8% in afara orasului cu 80-90 km/h.Motor 1,3 injectie multipunct, 5,38 in grupuri.Ar mai fi bujii NGK Iridium si filtru de aer ciuperca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: consum benzina samurai De curand am schimbat gumele reesapate Dakar de la Insa cu cele MS de la Brigestone. Dimensiunele sunt la ambele seturi 195/80/15 cele de off sunt pe jenti de tabla cele MS sunt pe jenti de aluminiu, la acestea ultimele consumul oscileaza intre 6,8-7,5 depinde de pantuful care-l port. Motorul e injectie monopunct 1,3l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: consum benzina samurai 8-9 cu 31 resapat. Reductorul a fost schimbat cu reductie mai puternica. Nu mai tin minte exact in cifre ce reductie are, dar nu cred ca influenteaza , cat timp esti la drum intins pe 2H. Oricum, consumul asta este la o "conduita civilizata"' apropo de apasatu pe gaz... ca poate si mai mult de 8-9... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: consum benzina samurai :banana....13?? 15??? waw.... eu nu am sarit de 10....nici in teren.....nu foarte greu,dar totusi.....si in afara undeva la 6-7 max.....cu insa turbo 195/80/15... apropo.....e injectie,1,3 din 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: consum benzina samurai Italiagogu, sunt putin in ceata! Ai avut topic deschis cu cumparare de insa turbo 195x80/15, dar tu deja ne zici cat iti consuma samuraiul cu gumele acestea... Ma lamuresti si pe mine, te rog! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: consum benzina samurai da. un prieten din pitesti a avut samuraiul in service la bucuresti vreo 5 saptamani pentru modificari(innaltare,suspensii....etc).i-am dat cauciucurile mele de strada sa-si faca itp-ul si m-a rugat sa-l las sa le ia si la bucuresti ca se marge mai usor cu ele. am fost in padure aproape in fiecare week-end,sambata si duminica....deci mi-am facut o parere despre consum. din cauza asta caut acest tip de anvelope pt ca am fost multumit de ele. din pacate cele care le-am avut pe masina au fost cumparate sh,si nu a avut catre cine sa ma indrume. o alta problema e ca am vazut ca ajung si la 1680 setul....dar am vazut pe site ca cineva a platit pe ele 1100....asta era nelamurirea......de unde le-a luat??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: consum benzina samurai 7.5 afara si 10 in oras, mers lejer, pana la 70 km/h. E vorba de un SJ410 cu cauciucuri 195/65/15. Azi am mesterit putin la carburator, l-am mai gatuit, sper sa scada consumul. Daca nu scade o sa trebuiasca sa pun cauciucuri mai inalte sau sa umblu in reductor. Cutia in 4 combinata cu cauciucurile joase te face sa mergi cu motorul prea turat la drum lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban_pc Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: consum benzina samurai Mie pe vremea asta rea, mers pe hi cu gume insa turbo 195/80/15, chinuita de cate ori am avut ocazia mi-a luat 28l la 198km, adica 14%, asta in Bucuresti si pe distante scurte. Cum vi se pare? Proaspat iubitor de Suzuki Samurai, vechi iubitor de dragrace ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate