suzimm Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: consum benzina samurai Consum real in aceste conditii meteorologice audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: consum benzina samurai Eu tocmai ma documentam despre cum as putea sa ii mai scad consumul. De cand a dat gerul imi ia 20% prin oras si 10 afara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Februarie 7, 2012 Partajează Postat Februarie 7, 2012 Re: consum benzina samurai eu deja am planul facut.....o trec pe gaz si o sa-mi iau niste gume dunlop at usurele audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: consum benzina samurai 15 in oras pe vremea asta cu 31x10.5x15 cam tot timpul pe 4x4 HIGH si cu mici scapari in 4x4 LOW Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 (editat) Re: consum benzina samurai Salut,stie cineva cat consuma un samurai cu motorizare 1000 cc de 45 cp si cum se merge? Multumesc Stima Marius:tk Aceeiasi intrebare si de la mine Am gasit sa cumpar un samurai de 1.0 si are si gaz pe el, proprietarul zice el ce-o zice ;)... treaba lui... dar eu va intreb pe voi cei care au SJ410: cat papa la drum intins pe benzina , respectiv gaz? Eu mai am gaz pe injectie, ia cam cu 1 - 1.5L mai mult pe gaz decat pe benzina...... la carburatorul lui SJ410 cam care ar fi proportia consumului benzina/gaz? merci, Bafta! Editat Februarie 9, 2012 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: consum benzina samurai Suzuki samurai 1,3 consum oras (12000 locuitori),10%-12%,iar in afara 9% cu mers linistit pana la 80-90 km/ora Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: consum benzina samurai Cam 7-8 afara si 10 in oras. Saptamana asta am reusit performanta unui consum de 20% (sambata seara am facut plinul si azi am facut din nou, 30L la 150 km). Am folosit masina exclusiv in oras, chinuita prin zapada, 4x4H permanent si in nameti pe Low. Astept sa se mai incalzeasca putin si ii caut o instalatie de gaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: consum benzina samurai Deci.... cu ce sa incep?! Samurai 1.3 '92 carburator: - pe benzina ext 8% oras 10-11% - pe GPL am facut doar oras dupa montaj si... surpriza! 22% Acum vine si partea ciudata... dupa ce am pus GPL mi-a crescut si consumul pe benzina la ~16-18% in oras... ce dracu' de legatura sa aiba una cu alta?!? Hai ca instalatia de gaz o mai reglez (sper) dar pe benzina ce o fi apucat-o? Posibil sa pape si benzina in paralel cu gaz? Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: consum benzina samurai Deci.... cu ce sa incep?! Samurai 1.3 '92 carburator: - pe benzina ext 8% oras 10-11% - pe GPL am facut doar oras dupa montaj si... surpriza! 22% Acum vine si partea ciudata... dupa ce am pus GPL mi-a crescut si consumul pe benzina la ~16-18% in oras... ce dracu' de legatura sa aiba una cu alta?!? Hai ca instalatia de gaz o mai reglez (sper) dar pe benzina ce o fi apucat-o? Posibil sa pape si benzina in paralel cu gaz? Cum ai facut consumul? De la plin la plin?Si la ce intervale ai facut plinul(gaz/benzina)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: consum benzina samurai Eu i-am facut consumul cand l-am cumparat de la cluj pana la bucuresti la mers de 70-80 rar 90 km/h mi-a luat 6,5 gume normale. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: consum benzina samurai Nu am facut decat de 2 ori consumul la GPL dupa montarea instalatiei (acum o saptamana). Am facut astfel: de fiecare data (cu butelia gol goluta) am alimentat fix 15L gpl cu care am parcurs de fiecare data 70km... =>21.42%. In ambele cazuri nu am fortat masina, am mers "normal", doar prin oras. Precizez ca am alimentat de la doi furnizori difetiti de gaz ca sa vad care fura mai mult la pompa :grin:... se pare sa sunt vorbiti, tot atat m-a tinut gazu',... fura la fel :grin: Testul l-am repetat la interval de 2 zile. PS: sar'mana PYZ, mereu imi sari in ajutor, cand o sa ajung in Bucuresti tre sa bem o bericioaica:x Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: consum benzina samurai Stai linistit, te ajut , pentru ca si pe mine la rindul meu, m-au ajutat altii.Nu ma pricep la GPL dar poate nu maninca gaz ci il pierde.Gazul se evapora asa ca nu lasa pata sub masina.Stiu ca ar trebui sa miroasa mercaptanul din el dar poate e o scapare mica, undeva in afara habitaclului si de aici nu simti nici mirosul. Consumul de benzina este la fel de mare ca si cel de GPL?Daca da, poate este o reglare proasta a distributiei, aprinderii.Bujiile sint pt. GPL?Daca ai raspuns la intrebarile astea, mai cautam in continuare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: consum benzina samurai 1. nu cred ca pierde gaz, am "mirosit" everywere :grin: (dar ramane sa mai verific) 2. la benzina nu am facut un consum exact... dar, parca scade acul mult mai repede decat inainte de montajul GPL... poate sunt eu paranoic?! 3. nu s-a umblat la aprindere, distributie, etc., iar bujiile sunt noi, verificate dupa cod si distanta chiar de cei de la service-ul care a efectuat montajul (si ei au banuit o problema la aprindere) ieri am fost iar pt. un reglaj... sunt multe de povestit legat de peripetiile si problemele ce le-am avut/am, dar, nu vreau sa poluez aici, topicul acesta fiind despre consum pe benzina. consumul pe benzina (cel putin inainte de a pune GPL) l-am scris in postul anterior, iar pentru cel pe gaz o sa postez in continuare aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?69437-gpl-pt-samurai-motor-1.3-injectie&p=786221&viewfull=1#post786221 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: consum benzina samurai 1 Verifica consumul la GPL de la plin la cat vrei tu, apoi fa plinul din nou. Cand rezervorul de GPL este plin sub 1/3 - 1/4 din capacitate presiunea din interior scade si scade si randamentul per total. 2 Este posibil sa nu ai instalatia GPl reglata cum trebuie de la atelier. Nu toti o regleaza optim, consum/performanta si nici nu au interes sa o faca, ca tot te intorci la ei daca nu merge bine. 3 Referitor la benzina: cand a fost montata instalatia s-a intervenit asupra admisiei (s-a montat stut/stuturi pentru gaz samd). Este posibil sa fi fost afectata curgerea gazelor. Posibil sa trebuiasca refacute ceva reglaje in special la aer. - asta e valabil in mod special in cazul motoarelor pe carburatie. 4 De verificat bujii, aprindere, avans. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adodesign Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: consum benzina samurai samurai 1,3 injectie an 1994 oras (timisoara) 10-11 % oradea-timisoara 7,5- 8% la 110 120 km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: consum benzina samurai samurai 1,3 injectie an 1996 in afara 7 oras 10 ; 11 in padure ; port 42 la pantof Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 2, 2012 Partajează Postat Iulie 2, 2012 Re: consum benzina samurai samurai 1,3 injectie an 1996 in afara 7 oras 10 ; 11 in padure ; port 42 la pantof Da' masina cit poarta?Ceva reductii?Important si asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: consum benzina samurai ai perfecta dreptate PYZ rapoartele sunt stok iar consumul l am dat cu gume stoc 205 70 15 daca pun simexurile 195 80 15 altul e consumul,dar nu mai vede orasul si consumul in padure e la ora si la marimea la papuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 3, 2012 Partajează Postat Iulie 3, 2012 Re: consum benzina samurai ai perfecta dreptate PYZ rapoartele sunt stok iar consumul l am dat cu gume stoc 205 70 15 daca pun simexurile 195 80 15 altul e consumul,dar nu mai vede orasul si consumul in padure e la ora si la marimea la papuc Korekt! De ce am intrebat? Pentru ca al meu, cu reductii 5,38 in grupuri si anvelope 30,5 ia 8 afara(in jur de 90 km/h) msi restul nu stiu exact.In oras aproape deloc iar in padure nu am facut un calcul.Oricum, tine cu casa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 14, 2012 Partajează Postat Iulie 14, 2012 Re: consum benzina samurai Samurai 1.3 injectie 1993, Japonia, standard. Exterior 5.5-6 l / 100 km, urban aprox. 9 l / 100 km. E a 5-a masina (Samurai) pe care o am si la toate am avut aceleasi caracteristici, exceptie Santana carburator care papa cat dorea si cum dorea, drept urmare m-a parasit. In conditii de teren, nu cred ca stiu pe cineva care sa faca o estimare, depinde de f multi factori. In ansamblu o vad o masina economica. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 15, 2012 Partajează Postat Iulie 15, 2012 (editat) Re: consum benzina samurai Conditii de teren, masuratoare pe undeva intre 250 km: Samurai pe injectie - putin peste 10 l/100km. Aceleasi conditii, Samurai cu carburatie: cam 15. Editat Iulie 15, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: consum benzina samurai dieselul cu motor renault cat consuma?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: consum benzina samurai dieselul cu motor renault cat consuma?:tk benzina stiu ca nu inghite dar nu am gasit nicaieri pe aici informatia asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Decembrie 28, 2012 Partajează Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Re: consum benzina samurai Revin cu un update :shock::shock: Samurai 1.3 '98 51kw cu anvelope 31x10.5x15 Insa Turbo Simex Mers in oras in regim de iarna 15-18 (pe bord e mai putin :ha:) E normal? Edit: Rapoartele in punti sunt stock. Editat Decembrie 28, 2012 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 29, 2012 Partajează Postat Decembrie 29, 2012 Re: consum benzina samurai Samurai cu Silverstone 31 avem asa: carburator original Aisin 18% carburator SU CARB 8-10% injectie swift gti```````10% KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate