ghermat Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: consum benzina samurai samurai 1,9 d motor renault , long bady din 2004 consum extrurban 6% cu gume stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: consum benzina samurai o am aproape de doi ani...a stat pe dreapta 5 luni---tinichigerie prin toate padurile prin care am umblat,sau cel mai greu cu poate medie si 6 km/h,de la Slon-Tabla Butii si apoi Lacul Vulturilor nu am trecut de 10,5%..cu tot cu soseaua de legatura. e drept e pe injectie-oricum nu e mancacios Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: consum benzina samurai o am aproape de doi ani...a stat pe dreapta 5 luni---tinichigerie prin toate padurile prin care am umblat,sau cel mai greu cu poate medie si 6 km/h,de la Slon-Tabla Butii si apoi Lacul Vulturilor nu am trecut de 10,5%..cu tot cu soseaua de legatura. e drept e pe injectie-oricum nu e mancacios cu ce anvelope? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesso mare Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: consum benzina samurai am mai scris,cu 195/80 r 15,sahara,reesapate,cu jante de feroza foarte grele,nu pot trece pe asfalt decat cu vantul din spate de 90km/h Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: consum benzina samurai E normal.La fel pateam si eu cu motorul de 1.3 injectie si reesapate Insa Simex 195 80 15. De cand am schimbat motorul cu 1.6 8v (vitara) alta viata.Unde inainte la mare era a treia acum merge si a patra, iar in teren nu mai trebuie span atat de mare + frana de motor mult mai buna.Parca si consumul a scazut putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AMO Riders Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: consum benzina samurai Salutare! Detin un Samurai Soft`Top 1,3 inj. `94 si vreau sa spun ca la 200 km de oras, combinat cu offroad padure/campie, fara forja, cu gume profil simex 195/80/r15 resapate, am scos consum de 13 L %. Mi se pare cam mult, tinand cont de ce consumuri au altii. Ar putea exista vreo problema anume sau... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate