danutfarcau Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 am un suzuki vitara 2 usi, pe teren la denivelari cand se "indoaie masina" la trecerea transversala a unor canale mici in momentul cand trec se aude un zgomot k de crapatura foarte tare. precizez ca am inaltat-o cu tampoane de cauciuc sub arcuri, dar zgomotul il auzeam si inainte dar nu asa tare si asa des Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: zgomot suzuki la sammy meu se aude de la directie pocneste ceva....nu stiu ce ar putea dar verifica si directia.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: zgomot suzuki verifica la samurai sa nu aiba joc foile de arc in urechea de prindere de pe sasiu in general la viraje suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: zgomot suzuki si la samurai-ul meu pocneste ceva la viraje stranse e la directie ceva Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: zgomot suzuki stati fratilor cu veverite e vorba de o VITARA :x deci POCNESTE CAND SE SUCESTE am avut si eu pocnituri,pana cand am pus bucsele de bodylift ele proveneau de la cele 8 puncte de prindere ale caroseriei pe sasiu la majoritatea vitarelor sunt ffff ruginite punctele de sprijin eu am consolidat toate punctele cu profil rectangular si tabla si la mine pocnea cand ,,indoiam,, masina multa bafta la tinikigiu :h5 sa nu uitam....cat timp pocneste merge :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: zgomot suzuki Daca zgomotul vine din fata, controleaza daca face zgomot si oprita, apasandu-te pe bara din fata. Eu aveam un zgomot ca de fier pe fier (scartait strident) care se auzea doar la treceri peste santuri, pe urma a inceput sa se auda din ce in ce mai des si mai intens; era pivotul inferior de la roata dreapta din fata care in ciuda faptului ca avea burduful de guma intact, ruginise... Bafta :h5 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kaesar Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: zgomot suzuki Daca zgomotul vine din fata, controleaza daca face zgomot si oprita, apasandu-te pe bara din fata. Eu aveam un zgomot ca de fier pe fier (scartait strident) care se auzea doar la treceri peste santuri, pe urma a inceput sa se auda din ce in ce mai des si mai intens; era pivotul inferior de la roata dreapta din fata care in ciuda faptului ca avea burduful de guma intact, ruginise... Bafta :h5 Salutare! Aceeasi problema, aceeasi parte, acelasi pivot - rezolvare - o injectie (sensul adevarat al cuvantului) cu ulei -- merge brici! :hi Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutfarcau Postat Iulie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: zgomot suzuki multumesc, o sa incerc la pivot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate