Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

zgomot suzuki

danutfarcau

Postări Recomandate

am un suzuki vitara 2 usi, pe teren la denivelari cand se "indoaie masina" la trecerea transversala a unor canale mici in momentul cand trec se aude un zgomot k de crapatura foarte tare. precizez ca am inaltat-o cu tampoane de cauciuc sub arcuri, dar zgomotul il auzeam si inainte dar nu asa tare si asa des
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

Re: zgomot suzuki

stati fratilor cu veverite

e vorba de o VITARA :x

deci POCNESTE CAND SE SUCESTE

am avut si eu pocnituri,pana cand am pus bucsele de bodylift

ele proveneau de la cele 8 puncte de prindere ale caroseriei pe sasiu

la majoritatea vitarelor sunt ffff ruginite punctele de sprijin

eu am consolidat toate punctele cu profil rectangular si tabla

si la mine pocnea cand ,,indoiam,, masina

multa bafta la tinikigiu :h5

sa nu uitam....cat timp pocneste merge :ha:

Link spre comentariu

Daca zgomotul vine din fata, controleaza daca face zgomot si oprita, apasandu-te pe bara din fata.

Eu aveam un zgomot ca de fier pe fier (scartait strident) care se auzea doar la treceri peste santuri, pe urma a inceput sa se auda din ce in ce mai des si mai intens; era pivotul inferior de la roata dreapta din fata care in ciuda faptului ca avea burduful de guma intact, ruginise...

Bafta :h5

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Daca zgomotul vine din fata, controleaza daca face zgomot si oprita, apasandu-te pe bara din fata.

Eu aveam un zgomot ca de fier pe fier (scartait strident) care se auzea doar la treceri peste santuri, pe urma a inceput sa se auda din ce in ce mai des si mai intens; era pivotul inferior de la roata dreapta din fata care in ciuda faptului ca avea burduful de guma intact, ruginise...

Bafta :h5

Salutare! Aceeasi problema, aceeasi parte, acelasi pivot - rezolvare - o injectie (sensul adevarat al cuvantului) cu ulei -- merge brici! :hi

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare