Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

parerea voastra despre sj samurai 500 1.6 16v

fofiu

Postări Recomandate

Mi-am luat un suzuki sj samurai 500 1.6 16v benzina cu troliu de 4t frane discuri toate 4 rotile, rollcage, si ceva cauciucuri de teren tractiune 4x4 permanent cred io si reductor la mare la mic. Am sa pun si niste poze si daca se poate vreau sa-mi spuneti parerea voastra pt ca eu sunt nou in off-road si conteaza mult parerea voastra apropro am dat pe ea 1150 euro neinmatriculabila

Multumesc

Suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: parerea voastra despre sj samurai 500 1.6 16v

acuma scuzati-ma ca v-am luat asa fara macar sa va salut dar mi-am facut prezentare la rubrica de prezentare si m-am grabit

Suzuki
Link spre comentariu

Pare foarte tare. Tot soiul de chestii care mi-ar fi placut sa le am la cumparare :) E considerabil modificata, si arcurile sunt elicoidale, iar motorul sunt convins ca nu e original. E probabil Swiftul de 1.6. Ma gandesc ca a fost o jucarie de concurs. Sa ai parte de trasee super cu ea!

Samurai incepator
Link spre comentariu

a fost luata din ungaria si da a fost la concursuri acuma motoru nu stiu daca este original sau nu tot ce stiu de la fostu proprietar este ce e de 1.6 16v 100 cai-putere

Suzuki
Link spre comentariu

am fost la mecanic si mi-a spus ca trebuie sa schim crucea cardanica fata ca nu mai merge mult si semering de la reductor ca pierde ulei si la electrica mai trebuie sa o fac ca sunt multe fire pe acolo si ceva ceas si in bord cutie din fier si mai multe mufe acuma io nushu ce sunt ca sunt nou in off-road da probabil ca mecanici o sa stie

Suzuki
Link spre comentariu

Daca intradevar vrei sa schimbi bocanci ( eu asa as face ) intreaba pe feciorii astia care au veverite , eu nu ma pricep la japoneze si nici la punti si alte cate si mai cate slp

Never stop exploring
Link spre comentariu

smecher samu,merita toti banii ,nu te chinui sa schimbi tabla ca o sa o indoi tu iarasi asa ca mai bine las-o indoita cum e ea

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

La o masina care o lasi neinmatriculata, cu care te dai doar pe coclauri, ce rost are sa-i faci caroseria boboc? Daca tu te simti mai bine cu tabla schimbata, schimb-o, altfel fa cum zice Pinti si bucura-te de masina.

Samurai incepator
Link spre comentariu

poze cu ea in actiune nu am si nici nu o sa mai pot face pana peste vreo saptamana ca nu mai primesc curent la pompa benzina numai daca o pun pe direct de la baterie si nu as vrea so ard da promit ca o sa pun

Suzuki
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare