Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

fiare islandeze

gusteru

Postări Recomandate

Re: fiare islandeze

Gaz si Niva pe 38 inch. interesanta modificarea la aripa gazului, latita si pastrata forma originala

nici gazul nici nina (1600) nu avea modificari vizibile la transmisie si suspensie, poate dif.-urile in interior

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baga Land Rovere, prietene...stiu ca ai prins citeva in obiectiv,lasa stifturile!

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Baga Land Rovere, prietene...stiu ca ai prins citeva in obiectiv,lasa stifturile!

am ramas cam dezamagit de LR-urile de acolo. in afara de roti mari si late nu au nici o modificare, cel putin cele care le-am vazut eu. am fost si la Arctic trucks-care sint aproape faliti, nu mai au decit magazinul si in garaj nu aveau decit 2 toyota - si aceeasi poveste, roti inalte, suspensia si aripi de plastic. de altfel pe unde am oprit si am parcat pe linga LR-uri vechiturile noastre erau cele fotografiate.

baietii de la Arctic trucks aveau niste diff-uri ptr LR-uri pentru roti pe 44inch. n-am intrebat pretul ca mi-a fost frica

am pe undeva niste poze cu LR-uri mari, dar mai dureaza pina dau de ele, pozele de pina acum sint facute cu o camera de buzunar, scuze de calitate

Link spre comentariu

Probabil drumurile grele din Islanda erau pline de stifturi ca samuraie, nissan-uri, toyote, jeep-uri, chiar si ford-uri si nu de fite :sr

intr-adevar, fitoasele erau pentru turisti si am vazut nenumarate cu scuturi, spoilere si esapamente atirnind.multi am vazut luati de apa, riurile sint adinci si repezi, la fitoase usile se inchid perfect si cam plutesc. am vazut un patrol- l-am si filmat-luat de apa, unde noi am trecut cu ala ceva mai sus de glezne -in masina nu in riu- pentru simplu motiv ca ale noastre s-au umplut instantaneu cu apa si s-au ingreunat.

jeep-uri si samurai mai rar. multe americane, fabricate intre'60 si '90 pentru munca adevarata. Lada niva e foarte populara, si cam prin toate fermele gasesti un Gaz 69 sau un microbuz UAZ.

cit despre drumurile grele, nu au asfalt decit in orasele, pe drumul care inconjoara insula #1, si in jurul Rijkjavik-ului care e condtruit in stil american. in rest macadam de buna calitate pe drumurile principale si restul de la tabla ondulata la nisipuri si bolovani cit capul. poduri nu sint decit pe drumul #1, si acolo doar cu un singur sens.

sa nu uit, am vazut si un aro 10, si cineva povestea ca ar mai circula citeva aro pe insula, nu a stiut sa-mi spuna de care exact si nici cum au ajuns acolo

Link spre comentariu

Asteptam cit mai multe detalii despre expeditie, si poze, multe!

Respectele mele pentru curaj,dar mai ales pentru investitia facuta intr-un an ca asta! :h5

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Nu prea am talent la scris, daca vrei/vreti sa stiti ceva, imi e mult mai usor sa raspund la intrebari directe, dar detaliile eu zic sa le trecem la rubrica expeditii, sa nu ne ia vreun moderator de urechi si poate mai folosesc si la altii.

cit despre investitie zic eu ca nu e chiar mare daca nu se sare calul, si oricum merita ultimul ban.

Link spre comentariu

Pai la land rover-uri nu mai sunt necesare modificarile gustere findca sunt perfecte si se descurca oriunde asa cum sunt ele :banana :banana :banana

Never stop exploring
Link spre comentariu

Pai la land rover-uri nu mai sunt necesare modificarile gustere findca sunt perfecte si se descurca oriunde asa cum sunt ele :banana :banana :banana

...in special Freelander-ul :P :care

Link spre comentariu

eu asteptam sa var 2 reductoare cum am vazut la microbuzele ford care oricum aveau peste 5000 cmc. ca amenajari interioare iar mai nimic in afara de un gps cu ecranul cit televizorul mei si statii radio vhf. ce am vazut interesant (sper ca am poza pe undeva) era sistemul de prindere al cirligului de remorcaj care putea fiscos si mutat in fatatot in acelasi mod putei sa pui troliul din fata in spate - 2 tevi bagate una in alta si prinde cu un stift de vreo 15 mm diametru troliile au toate stechere anderson

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare