cos Postat Octombrie 15, 2009 Partajează Postat Octombrie 15, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP Bune...rau . Ce ai spune daca s-ar inlocui garnitura de protectie a capacului -care e din fibros presat- cu una din aluminiu ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP Bune...rau . Ce ai spune daca s-ar inlocui garnitura de protectie a capacului -care e din fibros presat- cu una din aluminiu ? :hi De ce? Daca producatorul le livreaza asa si da pt. asta 2 ani garantie, de ce sa-ti faci de lucru? Daca garnitura originala nu "functioneaza", ii pui in brate MRL-urile si primesti altele noi. Crezi ca s-a lovit la cap fabricantul? PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 16, 2009 Partajează Postat Octombrie 16, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP pentru mine , garantie (mai exact , in cazul meu , la nevoile mele , dupa parerea mea , pentru evitarea batailor de cap ) la cuplaje e aceasi garantie pe care am avut-o la o saptamina dupa ce m-am insurat.... Cu regrete si mindrie patriotica , sint roman, din tirgul galatilor.....doar ma gindeam ca ar fi mai bine cu aluminiu.Garnitura originala e suficienta , nimic de zis. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP M-au disperat saraciile astea de AVM-uri! Nu stiu ce am pe masina, dar sa moara cici in fusta de blugi daca nu dupa 3 sarituri se rup MRL-urile ca paiele. Cele originale de Patrol m-au tinut patru ani. Am pus AVm-uri si de fiecare data cand sar, TROSC! Ce kil pe varza sa pun in locul lor ca nu le mai suport!?!?! :fr2 :ang :ang2 :ang4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP M-au disperat saraciile astea de AVM-uri! Nu stiu ce am pe masina, dar sa moara cici in fusta de blugi daca nu dupa 3 sarituri se rup MRL-urile ca paiele. Cele originale de Patrol m-au tinut patru ani. Am pus AVm-uri si de fiecare data cand sar, TROSC! Ce kil pe varza sa pun in locul lor ca nu le mai suport!?!?! :fr2 :ang :ang2 :ang4 Mai NENE prea sari si DUMNEATA.....sudeazale dale dreak :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP Poti sa postezi ceva foto cu cele defecte , te rog . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP cos, cand le desfac pozez si iti arat la ultimele doua seturi rupte. Pe toate le-am rupt la sarituri: unul la Cupa Kamikaze,pe niste radacini de pom, celelalte ieri la groapa. Cu toate ca nu au fost sarituri atat de mai ca asta: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP Parerea mea, este ca e mai bine ca a cedat MRL-ul. Daca ar fi fost mai rezistent, ai fi rupt planetara sau ceva prin diferential. Prefer sa rup un MRL, pe care-l schimb in 10 minute si ma coste un sfert din cit ma costa o planetara, fara manopera. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP Srevni are dreptate! Mrl-ul se schimb super usor si nu e nevoie nici de mari cunostinte mecanice! Nu trebuie nici macar roata data jos... in schimb o planetara sau un diferential... Sa nu uitam ca nu inseamna ca daca arata lafel sunt lafel! Materialul si rezistenta acestuia e cea mai importanta deci diferenta de pret mi se pare absolut normala! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP mituri... Saptamana trecuta, fiind infipt cu autobuzu in bot, intr-un parau, dau sa ies cu spatele la deal. Nu se misca masina de-o palma si aud o pocnitura. Mai sa fie... s-a plesnit PATROLU... Mai incerc si nu pot s-o urnesc din loc. Atunci sa vedeti troliu, scripeti, sufe, asigurari din lateral, nervi... s-o scot din parau. Dupa multa cazna, cand am ajuns pe loc drept constat ca nu mai trage fata. Am banuit eu de la inceput ca am rupt o planetara.... I-am bagat in p.... m..... pe toti cei care mi-au spus ca nu se poate rupe planetara de ghereu. In fine... nu va mai spun cum am urcat dealu pana am ajuns intr-un forestier. In ziua urmatoare ma pun sa desfac, sa vad pe unde s-a rupt. Cand desfac MRL-ul constat ce vedeti in imaginea alaturata. Deci, mitul cu planetarele de ghereu nu am reusit sa-l distrug, dar cu mereleurile AVM, da. :P Sa nu intelegeti de aici ca AVM nu face MRL-uri bune. Sunt foarte bune si tot AVM-uri mi-am luat, de data asta rosii. :grin: Ii multumesc lui Calin ca mi le-a trimis foarte repede si am putut pleca la Arieseni. cumva , aveai volanul luat la maxim la inceputul manevrei ?!? daca da .. cred ca asta e singurul motiv care a dus la nefericita intamplare ...zic eu te rog fi un pic mai explicit , ai dat sa iesi pe linie dreapta sau ai luat de volan stanga sau dreapta ? multi spun ca cele manual sunt mai bune , dar putini stiu ca la cele automate le sare doar un arc , care rerezinta un gen de siguranta ...il dai jos , il cureti , ii reasezi arcul pe "intrarile" respective si pleci mai departe ... avantaje si dezavantaje ... stima , Iancu 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP cumva , aveai volanul luat la maxim la inceputul manevrei ?!? daca da .. cred ca asta e singurul motiv care a dus la nefericita intamplare ...zic eu Cand o sa aiba vreo influenta pozitia rotilor asupra ruperii MRL-ului, eu mi-o tai si o dau la ratze. Editat Ianuarie 22, 2014 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP stimate dle coleg de forum , te rog cu prima ocazie , baga in 4x4 pe low , ia de volan la maxim in stanga sau drepata , numai sa nu alegi , si incearca sa dai cu spatele , apoi .. mergi sa ti recuperezi , instrumentul .... ps.banuiesc ca te ti de cuvant ! cu deosebita stima si consideratiune ! Iancu 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 22, 2014 Partajează Postat Ianuarie 22, 2014 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP baga in 4x4 pe low Cum se face asta? Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: Comparatie HUB MRL marca AVM vs AVM_HP eu am facut treaba asta si virat maxim stg si virat maxim dreapta am dat asa si in fata si in spate....si nu s-a rupt nici planetara....nici mereleu :grin:...indifrent ca am avut Patrol- Samurai-Toyota si am avut si AVM...si Aisin.....si roti de 33 si gume de 29...... la AVM...cedeaza plasticul....treci pe varianta HD....si nu ar mai trebui sa ai probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate