nellorunner Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Ce-mi place la voi ...ca in topicul de prezentare personala, voi va prezentati masinile. :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 @Bruno : ... nu-i bai, fac la strung 2 piese cu "ochi" si le prind cu suruburi de capetele aripilor, chiar deasupra farurilor ... @Nelu : ... pai suntem strans legati de "acarete" :ga ... ca altfel, era simplu sa ma prezint : Sunt koala, bat si f.t ca masina de cusut ! ... poftiti va rog, care, cum, doreste :D ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Ce-mi place la voi ...ca in topicul de prezentare personala, voi va prezentati masinile. :P Nelu, unde sugerezi sa ne prezentam masinile ?... :roll: Exista o sectiune pe forum pe forum care ti se pare mai potrivita cu acest aspect ?... :roll: Respectiv la Modificari sau la rubrica specifica Brandului corespunzator acaretului ? Sau ar trebui infiintata o noua sectiune ?... :roll: Este evident ca exista interes fata de prezentarea, modificarea si evolutia modificarii acaretelor atat din partea propietarului cat si din partea celorlalti membri care sunt interesati sa stie cu cine discuta / ce acaret are / cum arata / ce modificari / schimb de experienta / etc. Personal sunt deschis pentru orice solutie imbunatatita deoarece si pe mine m-a framantat aceasta problema si mi se pare ceva important pentru toata lumea !... :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Respectiv la Modificari sau la rubrica specifica Brandului corespunzator acaretului ? Personal sunt deschis pentru orice solutie imbunatatita deoarece si pe mine m-a framantat aceasta problema si mi se pare ceva important pentru toata lumea !... :roll: Cred ca ar fi mai corect la rubrica specifica marcii ... pe ideea ca daca vine un user nou, si vrea sa vada un patrol modificat, il va cauta la sectiunea Nissan, nu la topicul "Koala", oricat de vestit ar fi el :P Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Prezentarea membrilor Va rugam sa puneti poze cu voi si masinile aici ... asta scrie la rubrica respectiva, asa ca eu m-am conformat, poze cu masina si cu mine :ga ... ma rog, personal n-am niciun stress sa ne mutam, cu "povesti & poze" cu tot, oriunde hotaraste Onor Conducerea :D ... da' cinstit sa fiu, mie mi se pare normal ca omul sa se prezinte impreuna cu acaretul sau ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Ce-mi place la voi ...ca in topicul de prezentare personala, voi va prezentati masinile. :P Nelu, unde sugerezi sa ne prezentam masinile ?... :roll: Exista o sectiune pe forum pe forum care ti se pare mai potrivita cu acest aspect ?... :roll: Respectiv la Modificari sau la rubrica specifica Brandului corespunzator acaretului ? Sau ar trebui infiintata o noua sectiune ?... :roll: Este evident ca exista interes fata de prezentarea, modificarea si evolutia modificarii acaretelor atat din partea propietarului cat si din partea celorlalti membri care sunt interesati sa stie cu cine discuta / ce acaret are / cum arata / ce modificari / schimb de experienta / etc. Personal sunt deschis pentru orice solutie imbunatatita deoarece si pe mine m-a framantat aceasta problema si mi se pare ceva important pentru toata lumea !... :roll:Pai poate cineva cauta anumite informatii despre anumite masini si modificari , accesorii etc. Cred ca este foarte greu sa le gaseasca la topicul de prezentare a membrilor. Si asta o spun in perspectiva, peste luni de zile...sau mai mult timp, cand cu siguranta vor fi si mai multe pagini. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 @Bruno : ... nu-i bai, fac la strung 2 piese cu "ochi" si le prind cu suruburi de capetele aripilor, chiar deasupra farurilor ... @Nelu : ... pai suntem strans legati de "acarete" :ga ... ca altfel, era simplu sa ma prezint : Sunt koala, bat si f.t ca masina de cusut ! ... poftiti va rog, care, cum, doreste :D ...Koala, vezi ca esti moderator si nu prea cunosti regulamentul forumului. Si citez din regulament...''Scrieti mesaje al caror subiect sa fie legat doar de subiectul discutat in acea categorie, nu despre alte categorii sau subiecte diverse.'' Si aici este tot regulamentul http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=113 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Prezentarea membrilor Va rugam sa puneti poze cu voi si masinile aici ... asta scrie la rubrica respectiva, asa ca eu m-am conformat, poze cu masina si cu mine :ga ... ma rog, personal n-am niciun stress sa ne mutam, cu "povesti & poze" cu tot, oriunde hotaraste Onor Conducerea :D ... da' cinstit sa fiu, mie mi se pare normal ca omul sa se prezinte impreuna cu acaretul sau ...Pai deja vorbim de strunguri , prinderi cu suruburi, poze cu masina lui Bruno....exemple. Cred ca nu-si au rostul aici.Cat despre mine puteti sa faceti si acest forum tocana cu varza. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Pai deja vorbim de strunguri , prinderi cu suruburi, poze cu masina lui Bruno....exemple. Cred ca nu-si au rostul aici.Cat despre mine puteti sa faceti si acest forum tocana cu varza. ... poate ca ai dreptate, uite ca nu mi-am pus problema niciodata in felul asta ... personal sunt de acord ca topicul sa fie mutat cu totul, in orice alta sectiune / rubrica ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Va rog sa nu ma intelegeti gresit.Dar altfel aceste informatii se vor gasii ff greu. Ai facut o super masina din masina initiala (de serie) pe care o detii si cred ca merita un topic aparte. Toata stima. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Baieti, sunt convins ca vom rezolva de o maniera decenta / rezonabila / acceptabila / optima , prezentarea proiectelor / masinilor, personale , ale membrilor forumului... :h5 Timpul rezolva totul !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 10, 2007 Partajează Postat Septembrie 10, 2007 Stai linistit, ca nu se supara nimeni ... de asta avem forumul, ca sa discutam si sa schimbam opinii, nu ca sa fim toti de aceeasi parere :D ... Este oarecum o confuzie creata de rubricile : - Prezentarea membrilor ( Va rugam sa puneti poze cu voi si masinile aici ) - Cartea de telefon ( Aici gasiti numarul de telefon si adresa membrilor forumului ) ... in sensul ca poate ar trebui comasate cele 2 rubrici intr-una singura, astfel incat prezentarea membrilor sa se faca intocmai ca la scoala : Nume / Prenume / Porecla / Ocupatie / Telefon-Fax-Email ... iar la cartea de telefon sa existe o singura rubrica, unde sa fie trecute toate numerele de telefon ale forumistilor ... si atat ! ... restul ( fiecare cu ce masina are ), sa fie informatii continute in topice separate, in ariile corespunzatoare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Stai linistit, ca nu se supara nimeni ... de asta avem forumul, ca sa discutam si sa schimbam opinii, nu ca sa fim toti de aceeasi parere :D ... Este oarecum o confuzie creata de rubricile : - Prezentarea membrilor ( Va rugam sa puneti poze cu voi si masinile aici ) - Cartea de telefon ( Aici gasiti numarul de telefon si adresa membrilor forumului ) ... in sensul ca poate ar trebui comasate cele 2 rubrici intr-una singura, astfel incat prezentarea membrilor sa se faca intocmai ca la scoala : Nume / Prenume / Porecla / Ocupatie / Telefon-Fax-Email ... iar la cartea de telefon sa existe o singura rubrica, unde sa fie trecute toate numerele de telefon ale forumistilor ... si atat ! O modificare la care se lucreaza acum este ca in profilul fiecarui user va fi un camp si cu marca masinii. Acest camp va aparea si sub avatarul fiecaruia. ... restul ( fiecare cu ce masina are ), sa fie informatii continute in topice separate, in ariile corespunzatoare ... Pentru cartea de telefon am inceput deja un fisier in care adun numerele de telefon ale membrilor si le pun intr-un singur tabel. Dar asta necesita timp destul de mult si, din pacate, nu dispun de el in aceasta perioada. Iar legat de prezentarea membrilor am considerat ca sa se faca impreuna cu masina pentru ca e interesant. Ca se mai deviaza de la subiect cateodata e inevitabil. Faceti propuneri concrete de rearanjare si voi face modificarile in functie de timpul disponibil si de posibilitatile tehnice. Dar la cartea de telefon am neaparat nevoie de ajutor ca sa adunam toate datele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Eu as spune ca la Prezentare membri, fiecare sa se prezinte pe sine, si masina, intrun mod general Toyota LC, seria XX si o poza... Iar la o rubrica pe marci, sa faca un topic nou gen Proiect ToyoXX by User unde sa descrie pe larg masina... Asa s-ar impaca si capra si varza - cine intra pe forum si vrea sa vada un proiect de Toyota modificata - il gaseste pe aria Toyota... cine se prezinta, se prezinta cu tot cu acaret... si atunci imaginea persoanei lui este completa... E doar o idee... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Mda, cam asa ceva imi pare si mie realizabil ... propun o structura de felul : -------------------------------------------------------------------------------------- Sectiunea : PREZENTARE GENERALA Rubrici : 1. Regulament forum - aici e clar, nu se dezbate, nu se discuta ... se ia la cunostinta si atat ! 2. Prezentarea forumului - aici sunt sugestii, reclamatii, opinii, legate doar de structura "computeristica" a forumului - strict pe domeniul de IT ... 3. Prezentarea membrilor - aici merge pus in fata, ca prim anunt - cu caracter de permanenta - Cartea de telefon : Nume, Prenume, Porecla pe forum, profesie, telefon, fax, email, etc. ... aici ar trebui ca fiecare user nou intrat sa-si completeze datele de contact ... - tot aici se prezinta userii printr-un topic simplu de genul : "Bine v-am gasit ! ... sunt koala si conduc un Nissan Patrol ..." ... si merge pusa o imagine cu acaretul din dotare ... -------------------------------------------------------------------------------------- Sectiunea : Masinile noastre sau ca si ale noastre Rubrici separate : Toyota, Suzuki, Jeep, Mitsubishi, etc., etc. ... ... Descrierea masinii personale + eventualele modificari + eventualele probleme se vor discuta intr-un topic separat, creat evident in rubrica adecvata - in cazul meu la rubrica Nissan ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Solutia asta mi se pare cea mai buna. Gandeste-te cati ar vrea (poate) sa faca cu Patroalele lor ce ai facut tu. Sau gandeste-te ca te intalnesti cu unul cu un patrol ca al tau, si te intreaba ala ce si cum, si ii spui "bai vere, intra pe club4x4.ro, ca sa vezi cum sa o prepari". Intra acel ipotetic guest pe forum, se duce la Patrol (normal, nu), si gaseste ... muku ! Dar aici mai e o problema (sau mi se pare mie): Vine un incepator, isi face topic "salut, sunt gicu, am Toyossanzuki, bla bla". Venim noi si zicem "bine ai venit, gicu, bla bla". Pana aici ok, asta e si scopul. Dar poate gicu are intrebari. (Si SIGUR are), la care poate nu gaseste raspuns in topicurile de pana acum. Si vrea si el sa intrebe "domne, eu cum schimb uleiul in diferential la Toyossanzukiul meu?". Si, aici e chestia, saracul e nou, e timid, nu vrea s afaca un topic nou, ca poate-l face aiurea, asa ca pune intrebarea tot la prezentare. Voi (nu zic "noi", ca eu oricum is varza) sunteti baieti buni, si ii raspundeti. Si altul nu e de acord, si uite asa incepe discutia despre diferentiale si schimbat ulei la topicul lui Gicu si Toyossanzukiul lui .... Nu exact asa s-a intamplat si cu topicul lui koala pe forumul "cu fitze" ? ERa la inceput, si-a prezentat masina, si ca fapt divers, a intrebat si de reductor, diferential, tehnici ,etc .... si a ajuns la 12 pagini, din care nici draq nu mai intelege ceva ... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Daca vrem sa ne apucam de curatenie se poate rezolva si problema aceasta ... moderatorul poate inchide [ se blocheaza ] topicul lui "gicu" de la prezentare, astfel incat acolo sa nu fie decat ceea ce am discutat mai sus ... in acelasi timp, "gicu" este informat ca isi poate deschide un topic nou, cu toate dilemele sale, la rubrica aferenta marcii de masina pe care o poseda ... ... ce parere aveti ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 dap! moderatorul muta partea cu diferentialele lu toyosanzuku pe aria corecta, si ii spune noului venit ce si cum... practic asta trebuie sa faca moderatorii - sa mentina ordinea, disciplina si curatenia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Sa-mi bag picioarele ca sunteti de belea. Pai topicul exista si se numeste MODIFICARI. Ce dracu va complicati atat? Doar putina atentie...atata tot. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Ma bag si eu... dreptatea e undeva la mijloc... Pe alte forumuri exista "Prezentare membrii" si "Prezentare masini", "Members ride", "Tu si al tau 4x4", "Tu si masina ta", whatever!!! Alegeti! Si ne vom muta posturile despre caruta acolo... cel putin eu! :P :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Si ne vom muta posturile despre caruta acolo... cel putin eu! :P :h5 Ma bag si eu, din nou. Cred ca e bine topicul de prezentare, asa cum e la majoritatea: "Ma cheama Gelu si am stropitoare ", si cateva poze cu stropitoarea, si ajunge, e destul. Si asta la "Prezentare membri". Dupa aia, daca Gelu incepe sa-si modifice stropitoarea (altfel n-are sens :P ) face un topic nou la "Prezentare masini", "Modificari", etc. Daca nu schimba nimik la masina, ce sa prezinte? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Hop si eu, cred ca mai bine, dupa prezentarea obligatorie si de bunsimt, se duce fiecare la rubrica cu marca masinii lui si isi prezinta in detaliu acaretu'. Daca cineva doreste sa mai vada ce se poate face la masina X marca Z, se duce acolo si gaseste. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Daca nu modifica nimic la masina, e tot bine sa o prezinte, cu toate partile pozitive si negative ale ei. *parerea mea. Totul e sa nu fie zeci de threaduri cu Lada Niva (no offence) nemodificate. In rest de acord cu trooper. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Trooper are dreptate-vezi in carul meu la suzuki IF-01-FRU :grin: Urmeaza bulgaroaica :twisted: Asa ar trebui sa faca toata lumea!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Hop si eu, cred ca mai bine, dupa prezentarea obligatorie si de bunsimt, se duce fiecare la rubrica cu marca masinii lui si isi prezinta in detaliu acaretu'. Daca cineva doreste sa mai vada ce se poate face la masina X marca Z, se duce acolo si gaseste. Trooper are dreptate-vezi in carul meu la suzuki IF-01-FRU :grin: Urmeaza bulgaroaica :twisted: Asa ar trebui sa faca toata lumea!! :cry: :( Voua va convine... voi aveti rubrici cu marcile masinilor voastre... da' eu... unde scriu?!!! :? :sh2 Unde sa ma "duc" cu Suburbanu' sa nu fiu... :cl :ha3 :roll: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate