pdflorin Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Am un Nissan Terrano 1 27 TD si vreau sa ii pun intercooler de mitubishi pajero cu airsire in capota,nu stiu a mai incercat cineva asa ceva , ceva sfaturi sau idei sunt bine venite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Intercooler Nissan terrano 1 Totul tine de spatiul disponibil, plus ca trebuie sa tai capota. Restul e doar imaginatie, coturi, tubulatura....Bafta. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Intercooler Nissan terrano 1 sa rezolvat am pus radiator de mitubishi pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Intercooler terrano 1 Vreau sa pun un intercooler pe un terrano 1. ceva idei,poze, a mai pus cineva? are cineva idee cam cati cai castig si in ce masura puterea este influentata de marimea lui? am citit undeva ca as lungi si viata turbinei -care e logica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Intercooler terrano 1 Vreau sa pun un intercooler pe un terrano 1. ceva idei,poze, a mai pus cineva? are cineva idee cam cati cai castig si in ce masura puterea este influentata de marimea lui? am citit undeva ca as lungi si viata turbinei -care e logica? am pus eu pe motorul de 2,7 si se simte diferenta,ii da vreo 10 max 15 CP, am pus radiator de mitubishi pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Intercooler terrano 1 cred ca cel mai scurt drum ese sa-ti cumperi un intercooler de Terrano II, model R20 si galeria aferenta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: Intercooler terrano 1 ma adaptez la ce am! mi-a picat un intercooler de ford mondeo destul de mare cred eu : 33x10x15 si cred ca ar mai trebui sa construiesc o flansa care sa-mi permita sa vin cu admisia cat mai aproape de intercooler pentru a elimina furtunele. cam ce dimensiuni are cel de pajero?ca sa pot face o echivalenta! sau puterea castigata nu e direct proportionala cu marimea intercoolerului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Intercooler terrano 1 ma adaptez la ce am! mi-a picat un intercooler de ford mondeo destul de mare cred eu : 33x10x15 si cred ca ar mai trebui sa construiesc o flansa care sa-mi permita sa vin cu admisia cat mai aproape de intercooler pentru a elimina furtunele. cam ce dimensiuni are cel de pajero?ca sa pot face o echivalenta! sau puterea castigata nu e direct proportionala cu marimea intercoolerului? iti poze sa iti faci o ideie cam cum arata,dar ideal ar fi sa iti faci o decupare in capota,cum e la terano II numai costa mai mult. da puterea e echivalenta cu marimea radiatorului si racirea lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Intercooler terrano 1 sa inteleg ,dupa poze,ca l-ai pus langa sau in fata radiatorului de apa. eu vreau sa-l pun intre motor si capota si sa gauresc capota .sper sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Intercooler terrano 1 Am reusit! Iata cum arata: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat Aprilie 6, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Re: Intercooler terrano 1 se simte diferenta? ai facut ceva modificari dupa cum vad eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Intercooler terrano 1 Se simte foarte bine diferenta. Trage mult mai bine si urca mai repede in ture. Am construit doua flanse pentru redirectionarea circuitului de admisie dupa intrarea si iesirea intercoolerului,am inventat prinderea lui pe motor si am gaurit capota fara a afecta rezistenta ei.Daca vreti detalii am sa fac cateva poze si am sa dau si explicatii de constructie.Totul e facut de mine acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plici Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Intercooler Nissan terrano 1 Foarte tare ideea, care sincer si pe mine ma bate gandul de cand am luat masina ( tot un 2,7 td) ma gindeam cu un intecooler de la terano 2, dar vad ca si asta ti-a iesit foarte bine. Si bara fata vad ca e custom made, ai niste poze mai detaliate? ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Re: Intercooler Nissan terrano 1 am sa fac cateva poze maine si am sa le pun. vrei si cu intercoolerul si cu barile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plici Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Intercooler Nissan terrano 1 Da da cu amandoua . multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Intercooler Nissan terrano 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adryan Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Re: Intercooler Nissan terrano 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate