gonzo Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 ok sorry , Cosmin ma cheama , sunt din Constanta , am ub Ford Bronco ll si un Cherokee. Imi plac masinile clasice americane, am avut si un Nissan Patrol 2002 pe care a trebui sa-l vand din pacate din motive de "criza" la pret de criza, nashpa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Prezentare Gonzo :W foto??? ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 Re: Prezentare Gonzo :W foto??? foto cu cine cu mine sau masina ?!! sunt bulversat :T Patrolul este dus ....saracul...... :sr .....buna a fost :cr1 ..... bronco a intrat in vopsitorie ieri , cand iese o sa-l prezint ca merita arata super, mai dureaza ceva ca nu ma grabesc iar cherokee o sa pun o poza cu el vreau sa-l vand chiar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Re: Prezentare Gonzo Vreau sa spun ca sunt membru si la bmw club si nu am primit atatea urari de bine ai venit, va multumesc , si din partea mea NUMAI RESPECT :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 29, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Prezentare Gonzo si o poza cu mine ...ca asa e normal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Prezentare Gonzo Bun venit, da' ceva poze cu masinile asa mai detaliate? crezi ca se poate? :h5 :h5 :cl Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Prezentare Gonzo Bun venit, da' ceva poze cu masinile asa mai detaliate? crezi ca se poate? :h5 :h5 :cl mai sunt pe aici pe forum si altele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Prezentare Gonzo arata bine jucaria .... da chiar asa de curata ...? ceva poze mai pe maro... nu ai ? si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Re: Prezentare Gonzo salutare :h5 sa le stapanesti sanatos pacat ca ai fost nevoit sa dai nissanu :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Prezentare Gonzo arata bine jucaria .... da chiar asa de curata ...? ceva poze mai pe maro... nu ai ? am.... si mai mult de atat nu-i dau , vreau sa o tin de colectie masina , imi caut altceva de dat ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Re: Prezentare Gonzo arata bine jucaria .... da chiar asa de curata ...? ceva poze mai pe maro... nu ai ? am.... si mai mult de atat nu-i dau , vreau sa o tin de colectie masina , imi caut altceva de dat ...... da, chiar se vede ca e intretinuta masinuta... :bravo asta cu Patrolul suna bine.... eu am avut unul , da l-am dat si acuma .... :ang2 dar la anul ..... unul la fel .... :bannana ... a intrat in sange ca perfuzia si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: Prezentare Gonzo am primit si niste proiectoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Prezentare Gonzo ce e frumos e frumos...bun venit in club!...numerele alea de pe ce meleaguri sunt? :W Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: Prezentare Gonzo ce e frumos e frumos...bun venit in club!...numerele alea de pe ce meleaguri sunt? :W suedia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate