Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prezentare Gonzo

gonzo

Postări Recomandate

ok sorry , Cosmin ma cheama , sunt din Constanta , am ub Ford Bronco ll si un Cherokee. Imi plac masinile clasice americane, am avut si un Nissan Patrol 2002 pe care a trebui sa-l vand din pacate din motive de "criza" la pret de criza, nashpa.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Prezentare Gonzo

:W foto???

foto cu cine cu mine sau masina ?!! sunt bulversat :T

Patrolul este dus ....saracul...... :sr .....buna a fost :cr1 ..... bronco a intrat in vopsitorie ieri , cand iese o sa-l prezint ca merita arata super, mai dureaza ceva ca nu ma grabesc iar cherokee o sa pun o poza cu el vreau sa-l vand chiar

Link spre comentariu

Vreau sa spun ca sunt membru si la bmw club si nu am primit atatea urari de bine ai venit, va multumesc , si din partea mea NUMAI RESPECT :ap

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

arata bine jucaria .... da chiar asa de curata ...? ceva poze mai pe maro... nu ai ?

am.... si mai mult de atat nu-i dau , vreau sa o tin de colectie masina , imi caut altceva de dat ......

Link spre comentariu

arata bine jucaria .... da chiar asa de curata ...? ceva poze mai pe maro... nu ai ?

am.... si mai mult de atat nu-i dau , vreau sa o tin de colectie masina , imi caut altceva de dat ......

da, chiar se vede ca e intretinuta masinuta... :bravo

asta cu Patrolul suna bine.... eu am avut unul , da l-am dat si acuma .... :ang2

dar la anul ..... unul la fel .... :bannana ... a intrat in sange ca perfuzia

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

ce e frumos e frumos...bun venit in club!...numerele alea de pe ce meleaguri sunt? :W

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare