worldscape Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Visul meu din vara asta.... am vb cu multa lume, dar sper ca mi-l voi putea permite: un Willys pana in 1944 restaurat sau nu, dar functional... daca reusesc, o sa aiba multa lume o mare surpriza.... nu spun care... dar o coc :banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... ...model 1943 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... are MAZARE primarul nostru 2 bucati poate vinde una :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... :h5 esti plin de surprize tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... Sunt pe Germania cateva exemplare interesante ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... S-ar parea ca vinde Oresti Kaiserul......te bagi? :ha: aia surpriza :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... S-ar parea ca vinde Oresti Kaiserul......te bagi? :ha: aia surpriza :grin: Oresti vinde chiar si Willis-ul. Am impresia ca le da la preturi bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... S-ar parea ca vinde Oresti Kaiserul......te bagi? :ha: aia surpriza :grin: Oresti vinde chiar si Willis-ul. Am impresia ca le da la preturi bune. Cica vrea sa-si ia Toyota :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... S-ar parea ca vinde Oresti Kaiserul......te bagi? :ha: aia surpriza :grin: Oresti vinde chiar si Willis-ul. Am impresia ca le da la preturi bune. Se pare ca Oresti vinde tot: masini, platforme, piese, casa de la Balotesti etc. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... S-ar parea ca vinde Oresti Kaiserul......te bagi? :ha: aia surpriza :grin: Oresti vinde chiar si Willis-ul. Am impresia ca le da la preturi bune. Se pare ca Oresti vinde tot: masini, platforme, piese, casa de la Balotesti etc.In sfarsit s-a saturat de R :ha: omanica. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... In sfarsit s-a saturat de R :ha: omanica. Cine nu s-a saturat... :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Visul meu din vara asta.... In sfarsit s-a saturat de R :ha: omanica. Cine nu s-a saturat... :( Worldscape. Pe deasupra mai vrea sa porceasca si pedigriile Willys-ului. IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate