marcel Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Ieri am dat de "chestia" asta. Paznicul de la un depozit alaturat, zicea ca merge de rupe si ca isi face proprietarul treaba cu el. Daca o sa am timp, o sa merg mai de cu zori sa-l vad la lucru'. Din spusele aceluiasi paznic, motorul e cel original. Inca un exemplu ca romanul s-a nascut inventator :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TV pe sine sa fii tu sanatos au existat muuulte drezine de astea nu noi le-am inventat din pacate si pt ca nici pe calea ferata nu exceleaza marca asta mai nou se folosesc pe baza de dube vestice :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TV pe sine Ete ca la asa ceva nu ma asteptam :P :ha: :mrgreen: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TV pe sine ce am gasit pe sinele Mocanitei de la Viseu http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TV pe sine Tot la Viseu.. Pensiunile mai rasarite se pare ca au in dotare asa ceva.. Ce mi s-a parut interesant.. Volanul e pe pst de frana, prin rotire strange sabotii si modalitatea de a le intoarce.. : sub ele au un cric pe o talpa de 40x40 cm, se ridica drezina si se intoarce cu botul la vale.. :h5 Eu nu am vazut decat Tranzit-uri, probabil se modifica cel mai usor... Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: TV pe sine Am vaztu si eu pe mobile.de ceav poate mai interesant http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... eNumber=36 Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: TV pe sine demontezi rotile si o pui pe sine ?? Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: TV pe sine demontezi rotile si o pui pe sine ?? Nu, rotile pt. sine se coboara cu ajutorul unui sistem hidraulic pana ating sinele. Asta e masina speciala de interventie pentru caile ferate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: TV pe sine super tare daca sti mersul trenurilor te muti repede pe sina si scapi de aglomeratie :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: TV pe sine interesanta masina sper sa nu fie nevoie de ea nicaieri Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: TV pe sine exista cineva pe forum care are o astfel de masina: niku iorga :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate