Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 ma bate capul sa schimb veverita cu o LJ70 :grin: ..... in afara de lucrurile obisnuite la o masina....la acest model la ce trebuie sa casc bine ochii......cam care sunt hibele lor obisnuite? :grin: nu de alta....dar Toyota....nu am avut pana acum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Toyota LJ70 marea hiba e ca merge bine :ha: :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2009 Autor Partajează Postat August 1, 2009 (editat) Re: Toyota LJ70 de asta vreau sa-mi iau una..... :grin: Samuraiul merge tot atat de bine....doar ca am devenit eu un pic claustrofobic :grin: Editat August 2, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Toyota LJ70 Mariuse eu zic sa sari din baltita direct in ocean! :ha: Am mers si eu cu LJ70 dar sincer nu m-a impresionat in comparatie cu acaretul din dotare (Y61)...Am mers si cu un HDJ80 VX! ...Si stii ce impresie am avut ...ca in toamna mai o sa fac un loc in parcare! Ori ptr HDJ80 ori ptr un FJ40 (o alta masina care m-a impresionat ...)! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: Toyota LJ70 HDJ80 este una dintre cele mai tari masini offroad-onroad insa nu poate merge pe unde merge un LJ70 din cauza marimii. La LJ70 este putin cam slab motorul insa cu putine reglaje se mai obtine ceva putere. Hiba ar fi rugina la aripile spate, insa asta se repara. sa mearga bine motorul ca restul nu prea se strica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: Toyota LJ70 Ce faci Marius cobori din copac(Veverita) si fugi in poiana. :ha: :ha: :ha: Pai ne-ai sedus si ne-ai abandonat. Glumeam si sper sa gasesti unul pe placul tau, din cate stiu LJ sunt masini bune. Spor la cautat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 te-ai orientat bine, e o super masina iti recomand insa un KZJ 70 care are deja motor de 3000 . parca Grinch avea una de vanzare dar e cu volan pe dreapta. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 pe asta il stii? e prin vecini si e ok http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?I ... dex.php%3F NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 sau asta? http://www.hasznaltauto.hu/3105328_toyota_land_1993 de asta ce zici? :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozo Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 Buna ziua imi permit sa intervin si eu cu o parere referitoare la Toyota. In februarie am cumparat din Covasna o Toyota , pentru a face o ''recarosare''(aveam una inmatriculata, cumparata cu 800 euro) Masina a fost data pe autovit si arata sa zicem la calitate-pret ok. Am achizitionat-o (avea numere rosii) si am plecat spre Arad. Consumul a fost de 27 % ( motor 2lt)plus 1 litru de ulei la 100% Surpriza mare a fost cand am desfacut-o , sasiul erea varza in partea din spate( reparat asa ca de vanzare cu ziar si kit de fibra),motorul avea pierderi de ulei la palier in spate, prajind discul de ambreiaj .In cutia de viteze s-a umblat si au bagat ceva rulmenti romanesti .In diferential si-a facut cineva ''ucenicia'' si totul arata ca dracu( erea pilitura peste tot). Toata masina m-a costat 2400 euro , dar am bagat inca 1200 in piese. Sfatul meu ( nu obisniesc sa dau sfaturi) e sa iei o masina de afara, cele din Romania , mai ales din zone de munte , neinmatriculate sunt de cele mai multe ori chinuite si reparate cu ce au la indemana. Masina pe care am cumparat-o inmatriculata , am luat-o de la o firma care monta anteneGSM si cara dupa ea un generator de aproape o tona tot timpul.Nu stiu cati soferi si-au facut ucenicia, dar in afara de uleiuri si filtre nu a vazut alta reparatie.Cred ca este o dovada in plus despre calitate. Cert este ca Toyota este o alegere buna , ce-i drept 2lt e cam slabut ca performante.Mecanicii mei i-au adaptat un intercooler de iveco si parca,parca merge ceva mai bine. Pot sa spun ca am luat-o la mana surub cu surub, si o spun fara modestie ca Toyota e o masina excelenta si isi merita banii. Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 Masina de pe Hasznaltauto este nebunie curata :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: Toyota LJ70 Masina de pe Hasznaltauto este nebunie curata :1 maine merg sa-l vad.... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Toyota LJ70 am vazut masina. E pus la punct de profesionisti,super echipat ,foarte puternic.Maine deschid un topic cu poze ptr eventualii curiosi :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Toyota LJ70 HDJ80...parerea mea...si ai de toate putere, spatiu...ce vrei. Iar dca te incurca lungimea o sa o tai si gata. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate