omoroka Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Salut, asa cum am mai postat pe unu din topicurile de aici (viewtopic.php?f=7&t=10139) mi-am luat un set de bucse de puliuretan si vreau sa le schimb. Treaba e ca nu prea vor sa iasa, par a fi sudate de bolturil si nu stiu cum sa fac sa le scot. Am citit undeva ca trebuie sa le ard, dar cum, ca ele sunt inca montate pe masina? Sa-i dau foc masinii cu totu ca sa le scot, nu e o optiune :ha: S-a mai lovit cineva de problema asta? Cum sa procedez? Multumiri anticipate Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? cu o presa de pivoti ies usor ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? Bucsele de la cercei de obicei ies fara probleme,celelate daca nu au fost schimbate de mult timp fac necazuri mari. De obicei nu mai poti sa scoti surubul ca se sudeaza pe insertia metalica din bucsa si solutia e sa tai capetele surubului cu flexul si sa departezi urechile de pe sasiu cu un levier sau ciocan pana reusesti sa scoti arcul. Dupa ce l-ai scos poti sa arzi bucsa si o sa iasa usor. Cand nu ies bucsele iti cam faci o mie de draci sa le schimbi,dar se rezolva pana la urma. :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? Bucsele de la cercei de obicei ies fara probleme,celelate daca nu au fost schimbate de mult timp fac necazuri mari. De obicei nu mai poti sa scoti surubul ca se sudeaza pe insertia metalica din bucsa si solutia e sa tai capetele surubului cu flexul si sa departezi urechile de pe sasiu cu un levier sau ciocan pana reusesti sa scoti arcul. Dupa ce l-ai scos poti sa arzi bucsa si o sa iasa usor. Cand nu ies bucsele iti cam faci o mie de draci sa le schimbi,dar se rezolva pana la urma. :grin: Pai Costine tot pe la tine pe la atelier cred ca voi ajunge. Am si bucse si amortizoare de schimbat. Cand ma primesti? :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? Bucsele de la cercei de obicei ies fara probleme,celelate daca nu au fost schimbate de mult timp fac necazuri mari. De obicei nu mai poti sa scoti surubul ca se sudeaza pe insertia metalica din bucsa si solutia e sa tai capetele surubului cu flexul si sa departezi urechile de pe sasiu cu un levier sau ciocan pana reusesti sa scoti arcul. Dupa ce l-ai scos poti sa arzi bucsa si o sa iasa usor. Cand nu ies bucsele iti cam faci o mie de draci sa le schimbi,dar se rezolva pana la urma. :grin: Pai Costine tot pe la tine pe la atelier cred ca voi ajunge. Am si bucse si amortizoare de schimbat. Cand ma primesti? :grin: Buna alegere! daca nu ai mai facut astfel de operatiuni, nici nu are rost sa te complici si sa-ti strivesti degetele. Mergi la un service profesional si o rezolvi si mai repede, nu te murdaresti....iar in schimb mai primesti si o revizie optica de ansamblu. Cat despre Tzuparu, cred ca este cel mai in masura sa mestereasca pe la Suzuki- uri :hi Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 3, 2009 Autor Partajează Postat August 3, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? Bucsele de la cercei de obicei ies fara probleme,celelate daca nu au fost schimbate de mult timp fac necazuri mari. De obicei nu mai poti sa scoti surubul ca se sudeaza pe insertia metalica din bucsa si solutia e sa tai capetele surubului cu flexul si sa departezi urechile de pe sasiu cu un levier sau ciocan pana reusesti sa scoti arcul. Dupa ce l-ai scos poti sa arzi bucsa si o sa iasa usor. Cand nu ies bucsele iti cam faci o mie de draci sa le schimbi,dar se rezolva pana la urma. :grin: Pai Costine tot pe la tine pe la atelier cred ca voi ajunge. Am si bucse si amortizoare de schimbat. Cand ma primesti? :grin: Buna alegere! daca nu ai mai facut astfel de operatiuni, nici nu are rost sa te complici si sa-ti strivesti degetele. Mergi la un service profesional si o rezolvi si mai repede, nu te murdaresti....iar in schimb mai primesti si o revizie optica de ansamblu. Cat despre Tzuparu, cred ca este cel mai in masura sa mestereasca pe la Suzuki- uri :hi Cunoastem atelirele harniciei, si pe Costin... toti baietii de acolo sunt super profesionisti. Dar stiu ca sunt destul de ocupati si lucreaza in general la lucruri serioase. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: cum scot bucsele de la arcuri? eu am facut operatia respectiva iti trebuie un flex bun se taie la interior suruburile si niste cricuri hidraulice sa tina arcurl sa nu-ti dea peste degete pe urma mare atentie la bride ca de obicei si acelea sunt intepenite si eu le-am taiat binenteles ca am facut altele si pe linga asta m-a costat si filiera cu pas marunt eu spun ca daca nu ai scule este mai greu sa te apuci de lucrare multa bafta :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate