Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor - revenire la Autentificare

Busu4x4

Postări Recomandate

Astazi am fost la "rar". :grin: Si dupa cum povesteam si in post-ul de la discutii diverse, cu norocul meu de kk-nar nu putea sa mearga totul ok.

Cred ca sunt singurul roman cu revenire la Autentificare :bleah

Deci, dintre bucuresteni, are cinava sa ma imprumute cu un set de roti de 205/70/15 pt cateva ore. :p

Va rog din tot sufletzelul meu de copil (in curand al strazii) :al

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutooooor

aveam eu...dar suntem prea departe unul de celalalt.....de ce te-au intors de la rar ?

Pai prima chestie pe care a facut-o, "inginerul", a luat cartea de identitate si zice "pai astea nu sunt cauciucurile ei" eu avand 215 pe mashina.

Si mi-a zis : "Ce facem? Iti pui cauciucurile din carte sau iti dau revenire". in mintea mea este cam acelasi lucru, dar in fine poate omul vroia si el ceva.

Asha ca am revenire

Samurai 2002

Link spre comentariu

pai trebuia sa ii dai ceva sa iti scrie in talon 215...eu asa as fii facut sincer boss

Problema mea este ca nu stiu sa dau spaga. :sr Omul a zis ca imi trece in carte dar sa-i aduc o hartie de la un dealer Suzuki.

Samurai 2002

Link spre comentariu

Nu e mai usor sa-ti treci cauciucurile care le ai acum in carte?

E destul de simplu. Si nu trebuie sa dai spaga.

Ai nevoie de o hartie de la importatorul Suzuki (sau dealear daca zici ...) in care sa treaca toate tipurile de anvelope care merg pe masina (sau doar cele pe care vrei tu sa le pui).

Cu hartia respectiva si cartea masinii mergi la rar, platesti 80 si ceva de lei si gata.

Bafta!

Link spre comentariu

Pai asta incerc sa fac dar nu stiu daca reushesc. Cei de la bucuresti s-au uitat la ea ca la mashini straine, iar acum am trimis un mail la importator care este din Oradea sa vedem ce zice si ala. Aici intervine alta problema. Cei de la rar pot zice ca nu accepta fax ca vor original si tot asha. M-am saturat de ei. Anul trecut am alergat vre-o trei luni sa inscriu o Skoda 120 si stiu cam ce specimene se invart pe la rar (pacat ca nu exista caractere mai mici pt numele asta)

Ba da rar :ha: (dimensiune font "micut")

Samurai 2002

Link spre comentariu

Pai asta incerc sa fac dar nu stiu daca reushesc. Cei de la bucuresti s-au uitat la ea ca la mashini straine, iar acum am trimis un mail la importator care este din Oradea sa vedem ce zice si ala. Aici intervine alta problema. Cei de la rar pot zice ca nu accepta fax ca vor original si tot asha. M-am saturat de ei. Anul trecut am alergat vre-o trei luni sa inscriu o Skoda 120 si stiu cam ce specimene se invart pe la rar (pacat ca nu exista caractere mai mici pt numele asta)

Ba da rar :ha: (dimensiune font "micut")

Da...asta cu hartia originala am auzit-o si eu... :P

Fiind o masina mai veche s-ar putea sa ai surpriza sa-ti spuna (dealerii Suzuki) ca ei nu au importat tipul asta de Suzuki si nu au date despre ea. :ha:

....si probabil o sa-ti sugereze sa vorbesti direct in Japonia tu personal... :grin:

Inca o data ....Bafta multa si nervi de otel!

Link spre comentariu

Masina a fost cumparata de la Sibiu, pe leasing de catre primul proprietar, dar . . . in multe cazuri, bucurestenii (dealerii) sunt mai batuti in cap cand vine vorba de mashini mai vechi de 2008 :pr

Samurai 2002

Link spre comentariu

bushule dar stiu ca ai ghinion. la care rar ai fost, la ala din pantelimon? eu zic sa ceri la celalalt rar data viitoare si poate ai noroc. daca nu ai noroc, fii si tu pregatit dinainte cu o spaga pe care o tii intr-un talon ceva acolo si le zici asa: "pai uitati domnu inspector, am aici o hartie de la reprezentanta suzuki care zice ca-mi puteti pune in talon si 215/70" si sigur o rezolvi ca e foamete mare ;) iar daca nu accepta, nu accepta, doar nu crezi ca o sa te acuze de coruptie :D

Spaga e un lucru pe care-l urasc dar din pacate traim in tara spagilor si prin urmare ori ne acomodam cu sistemul ori ne cautam o alta tara, e simplu ;)

Va salut !

Link spre comentariu

Daca ai avea o copie dupa cartea unui coleg prin care sa demonstrezi ca alte unitati RAR din Romania au omologat anvelopele de care zici tu....nu ar trebui sa fie suficienta>

Bat pariu ca daca iti faci o stampila cu SUZUKI si iti faci tu singur hirtie cu antet SUZUKI,idiotii de la RAR nici nu o sa isi dea seama....oricum sunt numai loseri pe acolo....poate mai dau si ei pe afara din incapacitatile de pe acolo :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Daca nu gasesc si nu gasesc la nimeni ma duc si iau cauciucurile vechi de pe Samuraiul lui taica-miu si le pun pe jentile astea.

Dar eu vroiam sa evit treaba cu scosul cauciucurilor de pe jenti.

Samurai 2002

Link spre comentariu

@cfantana : merci am sa te sun maine, dar din cate mi-a zis Ionut erau unele cu jenti intoarse. Oricum vorbim maine.

@PYZ : merci mult dar nu am decat 205 trecute in carte. Dupa ce termin cu inmatriculatul ma voi duce peste aia de la Suzuki si voi lua toata lista cu cauciucurile omologate si le trec pe toate in carte.

Samurai 2002

Link spre comentariu

@cfantana : merci am sa te sun maine, dar din cate mi-a zis Ionut erau unele cu jenti intoarse. Oricum vorbim maine.

@PYZ : merci mult dar nu am decat 205 trecute in carte. Dupa ce termin cu inmatriculatul ma voi duce peste aia de la Suzuki si voi lua toata lista cu cauciucurile omologate si le trec pe toate in carte.

Salut,

eu pe taloane de samurai nu am vazut decat 205/70 si 195/80 asa ca nu stiu daca poti obtine dimensiuni mai mari omologate de Suzuki.

Va salut !

Link spre comentariu

Astazi am rezolvat. Am fost si am luat cauciucurile vechi ale lui Stane si le-am pus pe jentile mele.

Maine la prima ora ma duc la rar si sper sa termin o data cu ei.

Multumesc tuturor pt sfaturi.

Samurai 2002

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Ajutor - revenire la Autentificare

eu nu am reusit sa obtin asa ceva de la suzuki in bucuresti. tu ai reusit sa faci rost? vreau si eu sa le trec in carte

Astazi am fost la "rar". :grin: Si dupa cum povesteam si in post-ul de la discutii diverse, cu norocul meu de kk-nar nu putea sa mearga totul ok.

Cred ca sunt singurul roman cu revenire la Autentificare :bleah

D

nope. suntem 2. eu in 2011 am patit. nu s-a schimbat nimic in 2 ani.

:ha:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Re: Ajutor - revenire la Autentificare

Eheheeee.... Eu acu vreo 2 ani mi-am luat 3 reveniri la rar pentru o schimbare de motor.

Totul a fost in regula la acte, gaze, serii. Am ajuns la proba ochiului si prima revenire a fost de la semi-caseta si un cap de bara. Le schimb, ma duc si a doua oara si baietii veseli observa ca am cauciucurile "altfel" decat in acte. Mai exact, pe gume scria 31/10.5/15, iar in carte era trecut 255/75/15. Cu toate ca am incercat sa le explic ca-i acelasi cacat, numai ca-i cu alt miros, ei nimic, batman, batman, revenire. Ma duc a treia oara, nema jocuri, gume "europene" imprumutate, totul fain, vede alt inginer ca am bara spate sudata de sasiu si nu-i originala (o aveam din teava rotunda). Da sa ma intoarca din cauza acelei tevi. Ma enervez, ne certam ca la usa cortului, ii arat si ii explic celelalte reveniri, ii mai explic si ca aceeasi bara o aveam din prima data, deci putea sa-mi spuna atunci de ea, nu sa ma faca sa fac naveta acasa-rar. Ma rog, dupa lupte seculare care au durat fix pana cand mi-am facut avant catre biroul directorului, trece cu batul peste casuta de admis si-mi spune (mai degraba ameninta) sa schimb bara spate ca nu-i autorizata de ei. Cacat... Dracu sa-i mai inteleaga si pe ei de mari ingineri fomisti cautatori de ciubucuri.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Re: Ajutor - revenire la Autentificare

si eu am avut o revenire ... teoretic pe motive de poluare ... ca nu imi functioneaza sonda Lambda

am cumparat o sonda Lambda pe care am tinut-o im portbagaj;

ce e interesant e ca a functionat si tinuta in cutie in portbagaj :ha:

am trecut testul chiar si asa ... daca are cineva probleme la RAR i-o imprumut sa o agate la oglinda ca amuleta :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare