Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat

Vizitator morsa

Postări Recomandate

Re: sfat

Pai morso,

Intai sa-ti completezi locatia la profil. :rules Dupa care sa te urci in utilajul lui GPScu si sa dai o tura ... Dupa aia o sa-ti dai cu siguranta singur raspunsul! :h5 Imi este prieten si nu vreau sa-i fac reclama ...Merita MACAR sa faci o tura cu acaretul lui sa vezi cam ce stie sa faca! :grin: Are ceva probleme financiare, de aia vinde ... a investit mult suflet, timp si bani in masina aia!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am nevoie de sfatul vostru :pl

Sa-l scap pe GPScu de utilaj ????

Astept pareri pertinente.

Eu zic sa nu-i faci figura...dar poti eventual sa-i cumperi masina, sa faceti actele..

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

morsa, nici nu sti cat de mult a insemnat , inseamna, si va insemna in continuare masinutza asta pentru GPScu, chiar daca ai s-o cumperi tu si sper sa o faci slp :grin: , pentru ca daca nu o s-o faci si ti-o ia altul inainte, o sa-ti para rau pe urma... :grin:

Pe langa faptul ca omu` e un perfectionist (a avut profesor bun in domeniu :grin: ) a ingrijit masinutza lui ca pe al treilea copil al lui :h5 Din pacate viata te obliga cateodata sa iei si astfel de decizii si sa fi nevoit sa te desparti de ceva drag... :sr

Parca si acum imi aduc aminte :ha: cand si-a vopsit masina proaspat si am organizat o iesire impreuna si am intrat prin niste maracini si ne-a dat pe la toate icoanele :ha: ca-si zgarie masina proaspat vopsita, pe care nu avusese timp sa o colanteze ca sa-si protejeze investitia de invazia spinilor de salcam :ha: :ha:

Drept urmare ce crezi ca a facut tzaka dupa aceasta iesire? A REVOPSIT-O! :ha: :h5

Putem scrie foiletoane despre masina asta..., pe scurt DECIZIA E IN MAINILE TALE! NU RATA SANSA de a lua o masina la un pret net inferior cat s-a bagat in ea! :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare