Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Facute azi dimineata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 inca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 super !!! dar ne spui si unde? :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Piatra Craiului si Bucegi...pozele le-am facut de la munca....din Rasnov :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Piatra Craiului si Bucegi...pozele le-am facut de la munca....din Rasnov :grin: frumoasa meserie ai !! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 F frumo...chiar am observat si eu zapada pe creasta...suuuuper ski time imediat..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Piatra Craiului si Bucegi...pozele le-am facut de la munca....din Rasnov :grin: frumoasa meserie ai !! :B Zona-i faina....meseria...nu prea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Cam aceasi zona vazuta din bucuresti Pozele sunt mai vechi si mare parte din caitate(claritate) s-a pierdut la trecerea Betacam-VHS-captura calculator-resize ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Nu-i aceeasi zona ...e tocmai pe partea opusa...daca vede cineva din Bucuresti Piatra Craiului si zona Bucsoiul- Omu -Malaiesti....ceva sigur nu e in ordine :ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate