Vizitator uturn Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 La Defender td5 din 2005 este un dispozitiv egr sau doua? Este posibil ca acesta/acestea sa fie dezactivate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: EGR Td5-ul are un EGR;rolul lui e sa recircule(sub comanda calculatorului masinii) o parte din gazele de esapament, pentru a scadea poluarea(oxizii de azot). Daca se blocheaza pe "deschis" motorul tau va primi tot timpul aceste gaze si nu va mai merge la potentialul maxim, va avea putere scazuta,etc. Se poate scoate si inlocui cu o "conducta" facuta special si motorul tau va primi tot timpul aer curat si bogat in oxigen, furnizind o putere mai mare.Pina il inlocuiesti, daca scoti conducta de vacuum si contactele de pe el, obtii aprox acelasi efect. Poti cauta si pe aici pe forum topicul mai vechi in care am pus si o poza cu ceea ce am eu(luat din D). Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: EGR Nu vreau sa vorbesc aiurea dar cred ca are un singur EGR si ca poate fi dezactivat manual. Chiar sunt curios care sunt implicatiile dezactivarii EGR-ului pt ca am avut si eu o problema legata de el la o masina de-a mea. Poate ne edifica cineva priceput. Asta era raspunsul meu dar am editat din gresala mesajul lui @uturn in loc sa fac citat. Scuze. Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: EGR viewtopic.php?f=15&t=6492 si ca sa raspund la intrebare nu are numai unu http://www.td5alive.com/docs/EGR%20bypass%20kit.pdf :h5 Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: EGR http://cgi.ebay.co.uk/AGR-Rohr-AGR-Plat ... .m14.l1262 Asa ceva am folosit eu, 100 euro adus acasa. ....da cite are? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator uturn Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: EGR merci pt sfaturi. momentan am scos mufa din dreapta cum te uiti inspre motor. functioneaza mai bine dar parca tot se simte o lipsa de putere. probabil o sa achizitionez si eu o piesa cum este cea prezentata de flay. sau poate o sa incerc daca tine vreo varianta romaneasca pt ca mi se pare cam scump 100 de euro pt o bucata de teava fara nici o tehnologie in ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: EGR La td5 EGR-ul merge "pacalit". La modelul nou, td4, nu se poate renunta la el, fiind un model electronic si foarte sensibil. Intr-un an a fost inlocuit de doua ori. Au incercat cei de la service tot felul de artificii, dar nu a mers. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: EGR EGR late.jpg[/attachment:2ug4ets8] Vezi aici unde vin cele 2 furtune care-ti actioneaza EGR-ul. Daca le scoti si le unesti cu un mic tubulet obtii un EGR-nefunctional, care nu-ti mai baga fum in motor,si nu pierzi nici vacuum.Singurul inconvenient ar fi ca inauntru mai ai clapeta si ce mai e pe acolo care-ti obtureaza circulatia aerului. Arata-ne si noua ce mufa ai scos sa nu fie cea de la senzorul de pe galerie. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gyuri Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: EGR ancearca sal blindezi egr -ul dar din auzite mananca un pic mai mult dar si merge ceva pentru ceva :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate