Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul Goodyear MT/R

ampopa

Postări Recomandate

Noua anvelopa de la Goodyear, cu carcasa intarita cu Kevlar:

[youtube:9njnltkd]

[/youtube:9njnltkd]

http://www.fourwheeler.com/techarticles ... index.html

http://www.jpmagazine.com/techarticles/ ... index.html

Pretul pare acceptabil (in state - in Europa, se pare ca trebuie sa mai asteptam un pic) pentru ce spune lumea ca stie sa faca anvelopa asta: http://www.discounttiredirect.com/direc ... BizRateCSE

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Noul Goodyear MT/R

Si se pare ca se si descurca bine, conform recenziilor.

Pana o sa apara si prin EU, cred ca o sa strang si eu bani pentru un kit de inaltare si un set de gume din astea. Si mai vedem si ce zice lumea (de rau) despre ele.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Arata bine, si pare ca o sa fie mai buna ca MT/Rul vechi care era cam esec pe noroi. Adica nu ca nu facea mare lucru, dar un BFG MT era mai bun. Asta nou pare promitator... ramane de vazut.

Link spre comentariu

nici cel vechi nu este zgomotos ... are varul meu mt-r de 33x12,5 , pe niste jante de otel cam descentrate .... a facut 50.000km pana acum si arata extraordinar de bine ... practic nu au urma de uzura ...si merg excelent ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

cautind o anvelopa Wrangler Goodyear MT 33/12.5 15 citesc prin forum. (una din sin patru a fost dristrusa de gheata si stinci) Acum aflu ca nu se mai fabrica in apropiere, pretul nou ajungind la peste 10milioane/buc.

Ma gindesc ca pe un ax sa pun BF. Profilul seamana, sper ca daca gasesc circumferinta egala cu GoodYear sa nu fie probleame.

Nu gasesc solutii sa scot masina de pe 3 roti.

As fi multumit sa gasesc 2 buc folosite dar in stare buna.

Daca aveti idei - va rog scrieti.

In schimb eu dau solutia cum se fut arici. (vad la semnatura unui utilizator repetata intrebarea)

Deci arici:

are III parti.

Astept la schimb solutie pentru anvelopa mea lipsa.

:)

Istvan

Link spre comentariu

Desi nu eram eu cel curios despre arici, postul este inevenit.

Cat despre caucicu, vezi pe la sectiunea "bursa", erau cateva 33-uri de vanzare. Din cate an inteles eu, insa (de pe diverse forumuri), nu toate anvelopele (de la diversi furnizori) au acelasi diametru, la aceeasi presiune (chiar daca sunt 33-uri toate, de exemplu, cele de la BF pot avea 32,5, cele de la Bridgestone 32 etc).

Link spre comentariu

Cu oarecare risc acceptat, poti inlocui una , mai bine doua cauciucuri, daca sint relativ asemanatoarela sarcina/presiune de umflare. Dupa carese mai poate tigani treaba din presiunea de umflare ca sa nu omori de tot diff.

Aricii nu aveau trac , probabil sint profesionisti.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Fiind in cautarea unui set de anvelope MT "perfecte " am dat peste acest topic. Vorbim despre Goodyear Wrangler MT/R Kevlar .

1148967579_GoodyearWranglerKevlar.jpg.1a2fa03bf256cace22e628d2e841086b.jpg

Mi se par mai bune in noroi decat profilul anterior .Parca distanta dintre crampoanele laterale este mai mare. Poate a mai aflat cineva ceva despre ele...

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Si eu as fi curios daca mai are cineva un update pe tema asta. Din cate-mi amintesc in cadrul unui alt topic atar a zis ca a avut dar nu mai stiu daca vorbea de modelul nou sau vechi.

Oricum ar fi interesante orice alte opinii, comparatii in plus.

Terracanus semipreparatus
Link spre comentariu

dintre toate MT-urile pe care le-am avut, MT Wrangler a fost cel care m-a multumit cel mai mult.Cred ca am vreo 50000 km cu ele si se comporta bine.Uzura mica si excelent in teren!Abia astept sa le ved pe cele noi...

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

dintre toate MT-urile pe care le-am avut, MT Wrangler a fost cel care m-a multumit cel mai mult.Cred ca am vreo 50000 km cu ele si se comporta bine.Uzura mica si excelent in teren!Abia astept sa le ved pe cele noi...

Dar pe zapada/gheata? Poti eventual sa faci o comparatie cu alte anvelope, te rog?

Eu am KM2 si m-au cam enervat doua lucruri la ele:

- fara sa fac rock crawling sau cine stie ce nebunie, s-au "ciobit" destul de bine pe lateral...

- stabilitatea laterala, in special pe zapada + namol

Asa ca ma gandesc sa le schimb.

Link spre comentariu

MT/R-urile cu Kevlar sunt scumpe de te doare capul, si nici nu se prea aduc pe la noi. Nu se prea gaseau nici din modelul anterior. Astea noi sunt intr-adevar foarte misto, dar cred ca sunt pe la vreo 1600 lei bucata.

Atentie ca MT/R-urile sunt de 2 feluri: "simple" si cu Kevlar, care sunt alta poveste.

Link spre comentariu

MT/R-urile cu Kevlar sunt scumpe de te doare capul, si nici nu se prea aduc pe la noi. Nu se prea gaseau nici din modelul anterior. Astea noi sunt intr-adevar foarte misto, dar cred ca sunt pe la vreo 1600 lei bucata.

Atentie ca MT/R-urile sunt de 2 feluri: "simple" si cu Kevlar, care sunt alta poveste.

Ce trist :cr3, numai vesti proaste in ultima vreme... ba astea nu se mai gasesc asa usor si sunt extrem de scumpe, ba Interco Trxus nu se mai adauc in ro pentru ca sunt costurile foarte mari ... totul merge minunat in tara asta...

Multumesc mult Optimus pentru info!

Link spre comentariu

Hei, nu dispera! Pretul ala il vazusem pe undeva, in urma cu ceva timp... Intre timp am vazut pe siteul Goodyear ca au preturi incepand de la 219$, probabil cele mai mici. :grin:

In Romania, stiu doar despre LAROS ca aduc Goodyear: http://laros.ro/index.php?page=cat&br=19&pr=91

La ei am gasit si atunci cand am vrut sa-mi iau pt Pinin. Acum vad ca nu mai au telefon afisat, iar pe un numar gasit pe net nu raspund, de fapt e inchis. Probabil aduc si modelul cu Kevlar, pe comanda, trimite-le email, daca chiar te intereseaza. Si ne spui si noua apoi ce si cum, daca aduc si la ce bani. :wink:

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

au zis ceva oamenii cu GoodYear? :)

Din pacate nu mi-a raspuns nimeni :(

Personal am avut un esec lamentabil in incercarea de a cauta cateva tipuri de anvelope si pana la urma m-am intors la KM2-urile de la BFG.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare