Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutari din Busteni!

Georgenis

Postări Recomandate

Ma numesc George sunt pasionat de 4x4 nu chiar de offroad extrem (inca nu am masina adecvata) si posed o Toyota LandCruiser 95 3.0TD c.v. automata si un Aro 10 Cabrio (asta e pentru tavaleala). In viitor vreau sa iau un Landcruiser 70 sau un 90(2 usi) pe care sa-l fac doar pentru offroad. La Toyota am pus arcuri si amortizoare OME si anvelope Bridgetstone A/T.

La Aro am pus Bridgestone M/T. Pana acum nu s-a rupt nimic si l-am fortat un pic. Oricum eu sunt fan Toyota care pentru mine sunt cele mai bune masini!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...
  • 9 luni mai târziu...

Re: Salutari din Busteni!

Am mai cumparat un HDJ80 , cutie de viteze automata, blocante fata, spate de fabrica. Si la acesta urmeaza ceva modificari dar nu stiu cand exact (sper cat mai repede).

Masina adevarata! Sa te bucuri de ea si de celelalte :h5

Link spre comentariu

:W si la mai multe!Vad ca esti hotarit rau :ha:

Deja a venit zadapa la voi...asa ca multe ture in munte! :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator fender

Da' ai "zbârnâit" zilele astea de sarbatori in sus si-n jos de n-ai avut treaba .... Adica masina a zbârnâit, nu stiu cine era la volan ...

Dupa 3-4 ture deja invatasem zgomotul esapamentului (care pare ca lipseste, cel putin in parte) la LJ70-ul tau. Nu mai era nevoie sa ma uit pe geam, stiam cand urca McTrampu' la deal. La deal catre partie, mai exact.

Link spre comentariu

Vizitator fender

Ahaaa.... Deci tot bucurestenii astia .....

Numerele nu le-am vazut. In afara de McTramp pe geamul din spate n-am vazut altceva. Culoare inchisa (greu de definit din cauza murdariei), roti iesite in afara, oarece inaltare si cam atat.

Scuze de confuzie. Adevarul e ca sunetul parea de benzinar, dar mi-am zis ca cine stie ce-o fi pe traseul de evacuare ... sau nici aici n-am nimerit-o?

Pozele de la inceput par a fi de pe partea Zamorei, e corect?

Link spre comentariu

Vizitator fender

Pai dintre toate semnalmentele de inscrisul MCTramp sunt cel mai sigur pt. ca se citea usor. Inseamna ca a ta trebuie sa fi fost. Ma rog, poate mi s-a parut mie ca se auzea tare sau cine stie... Cert ca e am auzit masina numai cand urca la deal, o singura data am vazut-o ducandu-se la vale (eram pe strada).

La mine se aud, in casa fiind, in ordinea tariei zgomotului:

- sirenele masinilor de Salvare si SMURD, intre 3 si 8 pe zi in sezon de ski,

- 90% din ATV-uri - cu astia am eu ce am pt. ca-i apuca plimbatul pe asfalt in sus si-n jos la 2 noaptea (full gaz la deal cu 60 pe ora, bineinteles),

- masini cu sistemul de evacuare modificat - de obicei masini de PH, AG

Restul masinilor nu le prea aud, doar daca forjeaza excesiv la deal. De-aia ziceam de zgomot, am vazut masina numai pt. m-am uitat pe geam dupa ce auzeam un zgomot de un nivel anume.

In fine, data viitoare cand te mai vad incerc sa te abordez cumva.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare