Bestia Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Salut, incerc sa aflu codul unui simering de bila cardanica ptr un Patrol LWB 4.2D, dar nu-mi recunoaste seria de sasiu programul de piese(masina fiind din Anglia), ma poate ajuta cineva cu un cod sau o serie de sasiu? :h5 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 40579-G9600 in ron costa cam 200 ... vezi de unde te lipesti mai ieftin ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 40579-G9600 in ron costa cam 200 ... vezi de unde te lipesti mai ieftin ... :bravo mersi frumos ...dar 200 ron pare exagerat de mult, il poti identifica la Milner http://www.milneroffroad.com/categories.asp?cID=9297 ??? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 200 RON nu e mult dat fiind importanta acelui semering ...Eu tocmai am schimbat stanga dreapta si am decartat cam 300 RON! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 200 RON nu e mult dat fiind importanta acelui semering ...Eu tocmai am schimbat stanga dreapta si am decartat cam 300 RON! pai 300 ambele parca e mai omenesc, ca si eu ar trebui sa le schimb pe ambele Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 200 RON nu e mult dat fiind importanta acelui semering ...Eu tocmai am schimbat stanga dreapta si am decartat cam 300 RON! si splintul de la piulitele de la pivotii de directi sunt la fel de importanti , poate chiar mai importanti ....... dar se vand 10 la 1 ron ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol ........si eu le am schimbat la fel ca si @YONUTZ.....culmea ne a stricat acelasi mecanic masinile... :ha: .......deci semeringurile de la bila (3 pe o parte 3 pe alta) costa 78 ron pe o parte si un semering de la planetara care treb schimbat sa nu mai curga uleiul din diferential peste vaselina de la bile...inca 25 ron.....in total pe ambele parti IN JUR DE 200 ron..........totul de la ALPADRINO stefan cel mare :h5 ........mai eftin de atat daca vrei itzi iei TOYOTA....... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Daca mai puneti de la Alpadrino o sa le schimbati mai des si o sa ajungeti sa platiti mai mult decat daca ati pune piese originale. :h5 La toyota un semering planetara fata coasta cam 58 ron (original) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol @cyborg.....la alpadrino au piese originale si de producator..............oricum pe piata sunt numai naspeturi.......lucrurile nu se mai fac cum se faceau o data........ P.S.....am cumparat mai multe de la alpadrino (vascocuplaj, garnituri frana, semeringuri)....si pana acum sunt multumit.......dar eu nici nu prea ma dau cu masina .....sta mai mult slp .....la 58 ron cat de original crezi ca e ?........ Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Am cumparat de la Alpadrino kit reparatie caseta directie(garnituri) si dupa ce le-am montat am observat ca virgula curge mai tare decat curgea cu cele vechi,de atunci mi-am schimbat parerea despre Alpadrino.Am mai cuparat si alte piese de la Alpadrino ,si pt alte masini nu doar pt toyota si au fost bune,dar sti cum e cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt. :hi Intradevar masina sta pt ca imi lipsesc vreo 5000 ron sa schimb la ea rulmenti,garnituri,semeringuri,bucsi dar sper sa rezolv cat mai repede si problema asta dupa care nu o sa mai stea ca se inavata puturoasa. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Am cumparat de la Alpadrino kit reparatie caseta directie(garnituri) si dupa ce le-am montat am observat ca virgula curge mai tare decat curgea cu cele vechi,de atunci mi-am schimbat parerea despre Alpadrino.Am mai cuparat si alte piese de la Alpadrino ,si pt alte masini nu doar pt toyota si au fost bune,dar sti cum e cine se frige cu ciorba sufla si-n iaurt. :hi Intradevar masina sta pt ca imi lipsesc vreo 5000 ron sa schimb la ea rulmenti,garnituri,semeringuri,bucsi dar sper sa rezolv cat mai repede si problema asta dupa care nu o sa mai stea ca se inavata puturoasa. :wink: ... repararea unei casete de directie nu consta in schimbarea garniturilor ... nu are alpadrino nici o vina ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Caseta de directie functiona f bine doar ca pierdea ulei,ca si acum de altfel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol :h5 aflam azi daca le gasesc si in Craiova, oricum calitatea e relativa in Romania ....eu sper sa am noroc sa fie contrafacute ''bine'' Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Caseta de directie functiona f bine doar ca pierdea ulei,ca si acum de altfel. tu trebuie sa repari axul unde calca simeringul .... altfel poti sa pui 100 simeringuri si tot degeaba ... fa in asa fel incat sa nu mai calce in acelasi loc ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Eu le-am luat originale de la Alpadrino. Nu am acceptat varianta aftermarket ...Sa vedem cat or tine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Caseta de directie functiona f bine doar ca pierdea ulei,ca si acum de altfel. tu trebuie sa repari axul unde calca simeringul .... altfel poti sa pui 100 simeringuri si tot degeaba ... fa in asa fel incat sa nu mai calce in acelasi loc ... Am sa tin cont de acest sfat.Multumesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol 40579-G9600 in ron costa cam 200 ... vezi de unde te lipesti mai ieftin ... cu tot cu cod si nu mi le-a gasit, ca nu le recunoaste programul ca o fi ..ca o ... deh Craiova cine imi poate recomnada o firma din Bucuresti care sa trimita si in tara prin curier? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol Eu le-am luat originale de la Alpadrino. Nu am acceptat varianta aftermarket ...Sa vedem cat or tine! Smecheria e sa folosesti un alt tip de simering a carui "calacatura" sa fie alaturea de cea veche. Altfel, cu planetara rontzaita de simeringurile vechi si cu unul nou tot la fel cu celelalte .... nu e treaba! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol nea luigi .... tipul se refera la simeringul de praf de pe fuzeta , ala mare care curata puntea .... termenul din titlu e cam ambiguu cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol In cazul meu am schimbat tot setul pe ambele parti: am schimbat pe cele de oprit praful dupa ce in prealabil a fost foarte bine lustruita bila, care era usor luata de rugina (nimic serios, fara a avea santuri sau denivelari) si pe care am uns-o cu ulei dupa aia si pe cel mic pe care sta planetara (aia era cauza scurgerilor de ulei in vaselina, dar nu era rontait era doar uzat de trecerea timpului). De cand am schimbat nu am avut scurgeri de nici un fel ...dar monitorizez atent! Mecanicul mi-a periat si vopsit si cercurile metalice care tin contra semeringului care erau ruginite ...Probabil rugina pe bila si pe acele cercuri se gasea datorita faptului ca am intrat cu masina in apa si nu am intretinut ulterior! In nuca de la planetara si pe rulmenti care nu aveau joc am mai gasit si ceva vaselina semn ca am intervenit la timp! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 10, 2009 Autor Partajează Postat August 10, 2009 Re: Simering bila cardanica Patrol nea luigi .... tipul se refera la simeringul de praf de pe fuzeta , ala mare care curata puntea .... termenul din titlu e cam ambiguu sper sa dam astazi piesa respectiva jos, sa-i fac neste poze...sa lamuresc lumea si eventual sa gasim inlocuitor Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate