sfatupopular Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 An un PDA MIO A 201 DIGIWALKER...am instalat miomap v3 si igo my way 2006...nu stiu cum sa inregistrez traseele pe care merg...sunt zone in care ma abat de la drm(forestier/sau de caruta) si trebiue sa traversez niste pasuni....as dori sa inregistrez traseul pentru ca atunci cand trec a doua oara sa ma indrume pe unde sa merg. Am windows mobile vers.5. Stie cineva daca e posibil sa fac asta?...si cum po ta o fac? Multumesc P.S. este bun cat de cat pentru off road? daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: MIO A 201...cunoscatori Ambele...doua nu sunt bune de off-road..... :sr Iti trebuie fie Garmin, fie OziExplorer sau similare... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 5, 2009 Autor Partajează Postat August 5, 2009 Re: MIO A 201...cunoscatori Ambele...doua nu sunt bune de off-road..... :sr Iti trebuie fie Garmin, fie OziExplorer sau similare... Si merg instalate pe pda-ul meu? daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: MIO A 201...cunoscatori Garmin nu stiu, OziEx s-ar putea pt ca ai Win 5 Vezi si aici http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 61516.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: MIO A 201...cunoscatori astral...multumesc :h5 ...m-am documentat...trebuie sa caut soft daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: MIO A 201...cunoscatori merge si road 2008. garmin e impropriu spus, pentru ca pe garmin ruleaza linux, deci alt sistem de operare. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate