Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pedala frana tare...

Klez

Postări Recomandate

Probleme.... probleme....

Asta-primavara am facut b-l la Pajero si am uitat sa-i mai prelungesc furtunul de cauciuc de la pompa de vacuum, in consecinta s-a spart. Si cum nu s-a spart in fata casei, a trebuit sa cobor de pe munte (Rarau) pana acasa (120 km) ca sa schimb furtunul. De atunci ma omoara pedala de frana, adica imi omoara piciorul. Franatul la un tractor U650 e floare la ureche pe langa frana de la Pajerache al meu. Singura explicatie care o gasesc pentru aceasta "dilema" ar fi ca in acel drum de peste 100 km, am luat ceva mizerii, praf in pompa de vacuum (de pe alternator), dar acum problema apare la curatarea ei. Cum ma sfatuiti sa o curat? Trebuie ne-aparat dat jos alternatorul, apoi desfacut & etc? Sau merge simplu sa scot furtunul de vacuum de cauciuc de la pompa de frana si sa bag in ea ceva presiune de la compresor in timp ce motorul merge?

Mi-ar fi mai usoara a doua varianta deoarece alternatorul e situat intr-o pozitie cam incomoda la Pajero... ar trebuie 1 zi sa-l dau jos si 2 sa-l montez inapoi....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pedala frana tare...

poti sa faci asta proband cu degetul daca pompa face vid sau nu. in mod normal la un furtun cu un diametru interior de cca 10 mm ,forta de a desprinde degetul , dupa cateva secunde e destul de maricica...asta daca pompa e ok.

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare