Lipoveanu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 ................ :T ... nu pot scrie nimic ... toate cuvintele obscene sunt cenzurate ... rog un admin sa dea voie macar 15 minute ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Sa intelegem ca nu vrei sa dai? :ha: :ha: :ha: LE. Nu mai bine dam noi fecare cate o m.... lui Nati Meir? Imi place cum in toate ziarele domnul Mutu Adrian, de profesie fotbalist, este numit numai "Briliantul". "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' A fost odata ca niciodata cand baiatul asta ne tot arata (pardon televiziunile TOATE) ceasul smecher pe care il purta, iahturi peste iahturi, imbracat cu niste blue-jeans si o sapca hip-hop cum dadea cu piciorul in roata din fata a masinii de nu stiu cate ij de mii de euroi , femei de femei, vile si case de vacante pe aiurea plus o atitudine de smecheras. iar acum sa imi fac griji si pentru el. Am impresia ca pana si numele ii este predestinat. In alta ordine de idei dragi tovarasi eu spun nu. Dau nu un euro, dau 10, 100 cat cred ca pot daca pot ajuta o familie sarmana, daca mergand cu masina pe drumurile patriei pot sa dau o masa copioasa unor copii vai de mama lor, iar lista ar putea continua.Apropo, cei 2% din salariu l-am cedat Spitalului de copii Marie Curie cu speranta ca blocul operator mult visat va deveni o realitate. dar pentru un infumurat gen Mutu niciodata Problemele si le va rezolva odata si singur si dragi colegi cred ca avem probleme mult mai importante fiecare de rezolvat decat sa-i plangam pe umar lui Mutu. In speranta ca nu am deranjat prea mult pe nimeni va salut pe toti cu deosebit respect. Semnez mai jos, cu drag Florin din Dej, jud Cluj - Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' '' dati un euro pentru Mutu '' ... chiar discutam despre porcaria asta ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' :hi Sunt curios daca nasu GHIARA da vreun euroi /???!!! slp ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' .........n-am euro de dat......dar daca ramane in namol pe undeva poate il trag cu shufa..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' .........n-am euro de dat......dar daca ramane in namol pe undeva poate il trag cu shufa..... :h5 nu cred ca o sa ai ocazia , din cate am auzit omul ia adrenalina din ceva ca ``faina ``... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Sa dam un euro pentru cele 2 prietene cele mai bune si de nedespartit ale lui Mutu......COCA si INA. Culmea tupeului ,obrazniciei si nesimtirii... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' eu unul nu dau 2 bani pe mutu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Scuze nu e treaba noastra, si nu e datoria romanilor sa plateasca o amenda pentru CONSUM DE DROGURI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Incredibil ... e nesimtire crasa sa ceri bani ptr unul care acu vreo cativa ani nu ii ajungea nici dracu cu prajina la nas! Sa vanda socrasu cateva loturi de casa in Mozambic si sa-i faca banu' ptr Abramovici! Mutu = erou national! :ha: :ha: :ha: Da, da ...mai tineti minte ...? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' ................ :T ... nu pot scrie nimic ... toate cuvintele obscene sunt cenzurate ... rog un admin sa dea voie macar 15 minute ... Hai spune Luciane ce ai de zis, dar nu te repeta! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' A fost odata ca niciodata cand baiatul asta ne tot arata (pardon televiziunile TOATE) ceasul smecher pe care il purta, iahturi peste iahturi, imbracat cu niste blue-jeans si o sapca hip-hop cum dadea cu piciorul in roata din fata a masinii de nu stiu cate ij de mii de euroi , femei de femei, vile si case de vacante pe aiurea plus o atitudine de smecheras. iar acum sa imi fac griji si pentru el. Am impresia ca pana si numele ii este predestinat. In alta ordine de idei dragi tovarasi eu spun nu. Dau nu un euro, dau 10, 100 cat cred ca pot daca pot ajuta o familie sarmana, daca mergand cu masina pe drumurile patriei pot sa dau o masa copioasa unor copii vai de mama lor, iar lista ar putea continua.Apropo, cei 2% din salariu l-am cedat Spitalului de copii Marie Curie cu speranta ca blocul operator mult visat va deveni o realitate. dar pentru un infumurat gen Mutu niciodata Problemele si le va rezolva odata si singur si dragi colegi cred ca avem probleme mult mai importante fiecare de rezolvat decat sa-i plangam pe umar lui Mutu. In speranta ca nu am deranjat prea mult pe nimeni va salut pe toti cu deosebit respect. Semnez mai jos, cu drag Florin din Dej, jud Cluj - Romania :g :bravo ma raliez si eu, alt dejean :h5 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Sa dea socrusau ca si asa e unul dintre cei mai bogati din San Domingo. Cat despre mine, nu as da nici macar mucii pe el. :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Un euro pt el si un BlowJ... lu' nevasta-sa.... :h5 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' nu au cum il executa silit, ci doar suspenda pina la achitarea amenzii. in civil ar avea sanse de cistig sau, in cel mai rau caz, de reducere a sumei de bani datorate. oare de ce credeti ca abramovich s-a judecat la un tribunal de muzica usoara, respectiv la cel sportiv? asa il stringe pe mutu de coaie sa plateasca sau sa lase fotbalul. presupunind ca o instanta civila ar hotari ca mutu nu datoreaza nimic clubului chelsea, acest lucru nu ar impiedica TAS sa il suspende pe viata. oricum, personajul e ridicol si absolut timpit. amintiti-va de rio ferdinand si de multi altii : au luat pe nas, au refuzat recoltarea probelor biologice. sanctiunea era de suspendare pe perioada de pina la un an din activitate. cretinul asta a dat singe si urina, pentru ca i-a zis lui cineva ca urmele cocainei dispar din singe in 48 de ore. ca sa va dati seama ce iubit era mutu de colegii de club si de conducerea tehnica, va reamintesc ca insusi mourinho a cerut testarea. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Un euro pt el si un BlowJ... lu' nevasta-sa.... :h5 Da, da, asa da.....da` si la ex-a ca sa nu se supere ! :ha: Uite cum pt dobitocul asta am umplut noi doua pagini....pana acum.... :P REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' [quote="astral2000 Uite cum pt dobitocul asta am umplut noi doua pagini....pana acum.... :P mi-ai luat scrisu' din tastatura :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' ...sunt curios daca eu as avea problema asta ar da mutu 1 cent?....hai sa fim seriosi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Bataie de joc ! De ce sa-l ajutam?El ne-ar ajuta pe noi?Mai ales ca nu mi se pare corect.E ca si cum scoti la tabla premiantul clasei, care nu stie o iota din lectia respectiva,dar hai totusi sa il iertam, sa il ajutam si sa nu ii stricam media, ca el e premiantul clasei.A gresit, sa plateasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Sa dam cate un euro ca sa-l ajutam sau sa-l ,,curete" cineva??!! Fi-ti si voi mai expliciti !!!!!... Si acum am in ochi imaginea cu capacele rotilor, invartite cu piciorul. Se spune ca ,,mutu fute pamantul"..e ,sa vezi acum ce o sa-l usture ,,dosul" pe Mutu..Cand ti-o iei in cap sigur va da cineva cu tine de pamant oricat ai fi de ,,Mut". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' Cu cat urci mai sus, cu atat cazi mai mult! Oricum, Oameni buni, nu ati inteles despre ce era vorba. Ideea nu era neaparat de euro, ci era vorba sa dam un ban lu Mutu, asa ca rog un moderator sa ne ajute si sa dea un Ban lu Mutu. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' http://www.realitatea.net/un-aradean-vr ... 99417.html :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: '' dati un euro pentru Mutu '' o fi Stoica de la Caritas ... dar si-a schimbat numele .... si aluia i-i placea sa adune si sa numere .... cu masina de numarat .... ( sau i-i cantarea...?!?! ...cine mai stie ..) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate