barbosa Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Buna! Va salut pe toti. Ma numesc Kover Zoltan sunt din Brasov si am 36 ani sunt topograf si am bucuria de a conduce un Pajero Pinin 1.8 GDI din 2000. De obicei ma intereseaza destinatia si nu drumul. Sper ca alaturandu-ma voua sa pot invata mai multe despre off-road si cum sa mai menajez cat de cat masina. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Salut , bun venit in :cl Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W in :cl :h5 Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu l-ai bagat la noroi nu gluma :bravo Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosa Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu mai testam la ea in timpul serviciului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosa Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Ori cum nu ma asteptam la asa ceva noroc ca sunt si cai prin preajma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Bine ai venit! :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Bun venit in :cl si cit mai mult noroi pe roti daca esti curios si cred ca da gasesti Brasoveni in CLUB 4X4 BRASOV :W Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W in :cl :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W in :cl Te asteptam in CLUB 4x4 BRASOV Joi 13.08.2009 avem intalnire la restaurantul Dreher la iesirea spre Sibiu intre Petrom si OMV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W adica bun venit in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Ca sa ma prezint si eu :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate