Max Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 (editat) Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota pun din nou filmul celor de la TopGear care au incercat sa distruga o Toyota. Urmariti-l pana la sfarsit si ascultati comentariile. http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk Editat Decembrie 20, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Nu mai e ce a fost, impulsionat de filmuletul ata mi-am luat Hiluxu-l nou, incepe sa se dezintegreze singura si fara sa o arunc de pe bloc. Povestea continua, legenda ramane... dar atat. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota inseamna ca ai luat modelul prea nou :ha: :ha: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Din pacate si eu am vazut un Hilux ultimul model caruia ii sarise efectiv roata din spate stanga, acum ce sa zic exista trei cauze posibile ori era muuuult prea incarcata pentru cat putea duce pentru ca ce-i drept avea o movila de nisip ce trecea bine peste toata suprafata benei (era modulul single cab) ori ce-i care i-au facut revizia de i-au schimbat sabotii au facut-o prost, ori ultima varianta defect de fabrica. Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Nu mai e ce a fost, ... Hiluxu-l nou, incepe sa se dezintegreze singura si fara sa o arunc de pe bloc. Povestea continua, legenda ramane... dar atat. auleu... si cam ce anume cade ...ca sa ma pregatesc sa plang... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota pai Kermit...asta e valabil la toate masinile din ultimele generatii...ce se mai poate compara fiabilitatea si rezistenta in teren a unui Patrol din 87 cu unul din 2007? nu cred...asta-i valabil ptr orice tip de masina...... vorba cuiva.....nu se mai fac ca altadata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Acum masinile sunt consumabile. E drept ca inca unii la fac mai bine ca altii, in rest globalizarea sa traiasca! Nu mai face nimeni masini sa te tina o viata, ar falimenta industria pe orizontala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Poate gresesc, dar am inteles ca cele facute in Africa si Australia sunt la fel de robuste. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Se mai fac si acum Toyote adevarate dar , din pacate, nu prea sunt disponibile in Europa. Una dintre ele este Toyota Landcruiser HDJ79. Sunt facute full HD, 4200 cc turbodiesel, blocante fata/spate, punte rigida si pe fata, suspensie pe elicoidale HD etc... http://www.exploroz.com/Uploads/Members/41965.625/Rig/Rig1__TN800.jpg?3275 http://forum.buschtaxi.org/files/thumbs/t_hdj_79_rv_148.jpg http://www.geraldtontoyota.com.au/Assets/Images/Vehicle%20image%20gallery/7119_1(249).JPG http://www.geraldtontoyota.com.au/Assets/Images/Vehicle%20image%20gallery/7184_1(410).JPG HDJ76 modificata http://www.team-bhp.com/forum/attachments/4x4-excursions/90830d1232285426t-4x4-events-india-911dsc_0932-1-.jpg HDJ78 http://www.brian894x4.com/images/EllisonSFLC7801.JPG http://www.pt.qld.gov.au/auctions/vehicles/images/2007/4wds/HDJ78R-Landruicer-Troopcarr.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Poate gresesc, dar am inteles ca cele facute in Africa si Australia sunt la fel de robuste. pai...hiluxul asta nou e facut in africa de sud...asamblat de fapt. piesele sunt parte din anglia, parte din japonia....si banuiesc si din alte parti :grin: urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Eu zic ca totul depinde de piesa aia care ii intre volan si scaun! Si eu am hilux model 2008 are 1 an 55000km si nu are nici o treaba. si eu am dus cu ea greutati pe munte la cota 1600 si 2000 pe stanci si bolovani si merge ca si in prima zi. ce ii adevarat ca am luato din germania nu din romania, poate o fi si aia o cauza. in rest ce sa zic, nu e ca un patrol din 87 dar nici un patrol din 87 nu e ca un hilux din 2008 daca intelegeti ce vreau sa zic :) Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota ai perfecta dreptate....Patrolul din 87 nu are electronica si nici confortul unui Hilux....dar sincer ma lipsesc de ele cu mare drag :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Si tu ai dreptate. eu zic ca depinde ceea ce faci in principiu cu masina fie ea toyota sau ce o fi. parerea mea ii ca iti iei un patrol din 87 daca vrei sa te bagi cu ea in noroi pana in gat; eu nu mi-asi baga hiluxul pe care am dat 30.000euro in noroi pana in gat, dar daca as avea un patrol din 87 nu as ezita aia ii clar. deci ce sa zic exista diferente si asemanari; dar dupa parerea mea iti iei masina dupa ce o folosesti. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota [youtube:3dei1w1t] [/youtube:3dei1w1t] [youtube:3dei1w1t] [/youtube:3dei1w1t] [youtube:3dei1w1t] [/youtube:3dei1w1t] ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota mi se pare s-ar putea sa ma insel dar cred ca fata de la un wrangler seamna cu primele toyota Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Nu mai e ce a fost, impulsionat de filmuletul ata mi-am luat Hiluxu-l nou, incepe sa se dezintegreze singura si fara sa o arunc de pe bloc. Povestea continua, legenda ramane... dar atat. se refera la Toyota cu volan pe dreapta :ha: :ha: :ha: in general masinile cu volan pe dreapta sint mai bune :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota in rest ce sa zic, nu e ca un patrol din 87 dar nici un patrol din 87 nu e ca un hilux din 2008 daca intelegeti ce vreau sa zic :) corect! ia sa bagi un bucuresti-cluj si retur in aceeasi zi cu un patrol din 87, sa vezi cum iti aduci aminte ca suntem in 2009 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota in rest ce sa zic, nu e ca un patrol din 87 dar nici un patrol din 87 nu e ca un hilux din 2008 daca intelegeti ce vreau sa zic :) corect! ia sa bagi un bucuresti-cluj si retur in aceeasi zi cu un patrol din 87, sa vezi cum iti aduci aminte ca suntem in 2009 :grin: Asta mi-a placut tare :ha: :ha: :ha: Depinde ce faci cu masina,asta e clar. Daca faci naveta Bucuresti-Cluj esti in 2009 daca esti cabanier la Babele cu siguranta esti in 87 :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 10, 2009 Partajează Postat August 10, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota foarte tare... ii clar ca iti aduci aminte :d Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota ptr naveta Brasov Cluj,,,clar nu folosesc un Patrol din 87....dar astea sunt deja mofturi....eu ma refeream la utilizarea masinii in offroad...adevarat....nu pe asfalt :grin: sunt absolut sigur ca in teren Hilux-ul din 2008-9.....nu rezista ca un Patrol sau ca o Toyota din 87 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Nu vreau sa fiu rautacios, sau prea tare off-topic, insa diferenta nu e prea mare... parerea mea. In ce sens - eu as face naveta si cu un Patrol din 87. Basca, merg adesea cu ARO la drum lung, am avut exemplare din 96, 78, si 90... (fara diferente notabile intre ele). La o masina mai veche probabil ca lipeste AC-ul, doar ca sunt destule Loganuri fara, asa ca tot aia e... cu geamu deschis la viteza merge... Iar la servodirectie si servofrana, nu s-au facut descoperiri majore, chit ca franele au ABS si ESP, si opresc mai rapid, asta nu inseamna ca masinile mai vechi nu mai pot fi conduse, te descurci fara probleme majore si cu frane din 87 (cat timp presupunem ca masina e in stare tehnica buna). Eu cel putin nu am nici servodirectie nici servofrana, si ma descurc fara probleme.... De acord, in 2009 s-au facut progrese, dar prefer un Hilux vechi unuia nou, oricand, la orice ora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota sunt absolut sigur ca in teren Hilux-ul din 2008-9.....nu rezista ca un Patrol sau ca o Toyota din 87 :grin: eu daca as avea bani as incerca sa distrug si mitul asta. Eu cred ca problema principala nu e ca o masina de teren noua nu merge in teren, ci ca nu se indura nimeni sa dea cu ea de toti peretii. Ceea ce e un lucru de bun simt pana la urma - 30k euro sunt bani pentru oricine. Eu as face un pariu ca pe unde trece un patrol 87 stock trece si un hilux nou stock (poate sa se incurce doar de coada, dar daca tai bena chiar ca nu are treaba). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota Eu nu cred... stiu ca e un mit, insa sunt ferm convins ca nu e chiar asa... Sau altfel zis, un Toy LC 200 trece pe unde trece un HDJ80 stock? Nici asta nu cred... Si nici un Hilux Vigo nou stock nu trece pe unde trece un Patrol 87 stock... Pe de-o parte nu prea se mai fac masini cu punti rigide. Pe de alta parte o tona de plastic si electronica, si pe de alta parte unghiurile au scazaut toate, pentru ca nu prea "se mai cere".... Si dincolo de starea "stock", mai e ceva. Posibilitatea de bricolare, si imbunatatire. De ce Defenderul si Wranglerul sunt foarte bune? Pentru ca gasesti tot ce vrei pentru ele, si in format HD. Conteaza enorm industria third-party cu piese... si asta o spun pentru ca la cazanul meu e inexistenta, si se simte. Cat de tare poti prepara un Hilux nou, si cat de tare un Patrol vechi. Si, in ce bani iesi, si la ce performante ajungi. Eu tot pe Patrolul vechi pariez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota da Ionut...trece....trece si a doua oara...dar dupa cateva treceri mergi la service unde bagi mana destul de serios in buzunar...pe cand cel din 87 merge mai departe ....in teren doar cu o intretinere relativ simbolica...... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 Re: Ca sa nu uitati ce inseamna Toyota hilux e o masina super jmekera.......dar mie imi place patrolu ca trece ca nesimtitu peste tot... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate