u2_2 Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Salut, Am ocazia sa iau un LJ73, din 90, motor 2.4, inmatriculat. Masina arata tare bine, dar din pacate nu am facut poze. Cine imi poate spune daca este sau nu o masina potenta off si on road? La ce ar trebui sa fiu atent, care sunt problemele sensibile? O sa o folosesc 80% on si 30% off. Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 Onroad nu este foarte potenta, insa daca e bine reglat motorul merge fara probleme cu 130km/h. Offroad este mai potenta insa mai trebuie modificari ca sa ai satisfactii mai mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 Aaa, hai ca m-am exprimat gresit, nu vreau sa fac raliu cu ea... vroiam de fapt sa intreb de fiabilitate, daca sunt masini de incredere sau au probleme specifice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 S-a dat. Multam. :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 S-a dat. Multam. :ang2 O Toyota se cumpara din prima nu se pierde vremea cu discutii diverse. 73-urile le gasesti mai greu iar daca le gasesti si esti hotarat, nu mai sta pe ganduri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat August 7, 2009 Autor Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 Multam Max. Pana sa ma dezmeticesc eu... viata-i dura! Nici acum nu-mi vine sa cred c-am ratat-o, a fost o chestie de cateva ore. Mi-a fost teama, nu cunosc modelul, nu stiam ce sa caut, unde sa ma uit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 Re: Sfat achizitie LJ73 eu dupa ce dau samuraiul....nu stau la discutii.....ori o i-au de aici...ori de afara si la bulgari cu ea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate